Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

פתחתי את השרשור במקור בפורום פול גז אך לא קיבלתי יותר מדי המלצות לשמפו, מאחר ופה יש פורום ייחודי לדברים כאלו חשבתי שפה אקבל יותר המלצות.

אז ככה יש לי קטנוע בצבע שחור מט ואוטו שחור.

רציתי לקבל המלצה לשמפו לשטיפה של הכלים כי שמעתי שסבון כלים מוריד את הצבע.

אז איזה שמפו מומלץ לצבעים כאלו? ואיפה ניתן לקנות אותם? (איזור מועדף ירושלים)

תודה רבה לכולם!

נ.ב

ראיתי שיש עוד שרשורים בנושא אך פתחתי בכל זאת נושא חדש כי לא ידעתי אם יש הבדל בין צבעים רגילים לצבע שחור מט או אם יש הבדל בין רכב לקטנוע.

פורסם

אוטוסטור החלו למכור שמפו שמתאים למאט, בנוסף יש גם QD,

שמפו :

http://www.autostore.co.il/%D7%A9%D7%9E%D7%A4%D7%95-%D7%9C%D7%A6%D7%91%D7%A2-%D7%9E%D7%98-Chemical-Guys-Meticulous.html

הוא מאוד מרוכז, ולאופנוע יספיק לך להמון שטיפות.

QD :

http://www.autostore.co.il/%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%A8-%D7%9C%D7%A6%D7%91%D7%A2-%D7%9E%D7%98-Chemical-Guys-Meticulous.html

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

נראה לי אני אלך על הראשון.

אתה יודע במקרה אם הוא יוכל להתאים גם לרכב בצבע שחור? (רגיל, לא מט)

פורסם

בטח שכן, אבל חבל לבזבז אותו כי הוא קצת יקר, יש לך שמפו מר.פינק ב45 שקל לרכב.

השני זה לא שמפו זה קוויק דיטיילר, זה בין שטיפות, משפריצים על החלקים הצבועים ועוברים על זה עם מיקרופייבר וזה משאיר משטח נקי ונותן גימור יפה למט.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
בטח שכן, אבל חבל לבזבז אותו כי הוא קצת יקר, יש לך שמפו מר.פינק ב45 שקל לרכב.

השני זה לא שמפו זה קוויק דיטיילר, זה בין שטיפות, משפריצים על החלקים הצבועים ועוברים על זה עם מיקרופייבר וזה משאיר משטח נקי ונותן גימור יפה למט.

רגע אז נעשה לי קצת סדר. :D

מה ההבדל בין השמפו שהסתכלתי עליו (זה שעולה 100 שקל) לשמפו של מר פינק שעולה 45?

וה״קוויק דיטיילר״, זה נחוץ לאחר שטיפה או שאפשר לוותר על זה ולהסתפק רק בשטיפה עם שמפו?

פורסם
אפשר להסתפק, לגבי השמפו, הוא מכיל חומרים שלא אמורים לפגוע בציפוי המט.

אוקיי אני אלך על השמפו הזה.

תודה רבה :-)

פורסם

נשמע לי קצת מוזר לשלם 100 שח על שמפו וזה בקושי חצי ליטר. הפינק גם יעמוד במשימה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

מניסיון שלי עם צבע מט כדי לך להחזיק גם את השמפו וגם את הספרי דיטיילינג.

הבעיה בצע מט חוץ מיזה שהוא ממש יפה הוא דורש תחזוקה יותר דחופה מאשר צבע מבריק.

בנוסף לכך לא רצוי ואף אסור להשתמש בסבונים שונים מהסיבה שהם מכילים חומרי הברקה למיניהם.

על כן על מנת לא לפגוע בצבע מומלץ להשתמש בסבון יעודי לכך ולאחר מכן להשתמש ב Meticulous Matte Detailer & Spray Sealant כהגנה וספריי דיטיילינג מהיר.

סרטון במיוחד בשבילך:

http://www.youtube.com/watch?v=e8SHthFH3Ms דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
  • תוכן חדש...