Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עלה לי רעיון לנסות להשתמש בג'ק שהגיע עם הרכב ולשים אותו על ג'ק העגלה במצב כמעט סגור.

מה דעתכם ? זה מסוכן יותר או מסוכן פחות מקוביית עץ ? (אין לי כרגע קוביה מתאימה בכל מקרה אני צריך לחפש)

IMG_20131109_094021.jpg

פורסם
עלה לי רעיון לנסות להשתמש בג'ק שהגיע עם הרכב ולשים אותו על ג'ק העגלה במצב כמעט סגור.

מה דעתכם ? זה מסוכן יותר או מסוכן פחות מקוביית עץ ? (אין לי כרגע קוביה מתאימה בכל מקרה אני צריך לחפש)

בשום אופן לא !

הרעיון עם קוביית העץ הוא הנפוץ בד"כ, אבל גם בו טמונות סכנות.

נקודת החיבור בין הג'ק לרכב היא חשובה וחייבת להיות מאובטחת (בניגוד לליפט רגיל במוסך, ג'ק עגלה זז עם הגלגלים שלו בזמן הרמת הרכב ולכן נקודת החיבור בינו לבין הרכב חייבת להיות מספיק חזקה ע"מ שהג'ק יוכל לזוז עם הגלגלים שלו במקום שבנקודת החיבור תיווצר החלקה ואז הרכב יפול).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

למען ביטחונך הייתי ממליץ לך להפטר מהרעיון הזה

8)
פורסם
בשום אופן לא !

הרעיון עם קוביית העץ הוא הנפוץ בד"כ, אבל גם בו טמונות סכנות.

נקודת החיבור בין הג'ק לרכב היא חשובה וחייבת להיות מאובטחת (בניגוד לליפט רגיל במוסך, ג'ק עגלה זז עם הגלגלים שלו בזמן הרמת הרכב ולכן נקודת החיבור בינו לבין הרכב חייבת להיות מספיק חזקה ע"מ שהג'ק יוכל לזוז עם הגלגלים שלו במקום שבנקודת החיבור תיווצר החלקה ואז הרכב יפול).

איציק

שמתי לב שבנקודת ההרמה שנמצאת בחזית הרכב, יש חור, אז אני יכול להשיג חיבור לא רע לרכב אם אני מבריג בורג עבה לקוביית העץ שייכנס לחור בנקודת ההרמה הזו וימנע החלקה של הקובייה ממנה. צירפתי תמונה

מה דעתכם ?

IMG_20131105_091711.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לקחתי קוביית עץ גדולה - 9 ס"מ גובה, הוספתי חיזוקים מלמעלה לרכב ומלמטה לג'ק, בשביל לאבטח אותה שלא תחליק משום כיוון.

הרמתי את הרכב לגובה מרשים של 43 ס"מ מקדימה, אבל בצדדים לייד הגלגלים זה מגיע רק ל 32 ס"מ. באסה. הבוקים לא ייכנסו שם, חסר לי 7 ס"מ !

IMG_20131117_130653.jpg

IMG_20131117_114540.jpg

פורסם

תרים קצת, שים קרשים או בלוקים, שחרר את המגבה, שים בלוק מתחת למגבה, והרם עוד. המשך כך עד הגובה הדרוש.

ככל שגבוה יותר, כך יציב פחות.

דני

פורסם

למה אתה לא קונה את הבוקים הנכונים? לרכב פרטי אתה צריך בוקים של 3 טון. מעבר לסכנת הנפשות, השימוש באילתורים פשוט לא נח ואתה עובד הרבה יותר קשה כל פעם שאתה מרים את הרכב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
למה אתה לא קונה את הבוקים הנכונים? לרכב פרטי אתה צריך בוקים של 3 טון. מעבר לסכנת הנפשות, השימוש באילתורים פשוט לא נח ואתה עובד הרבה יותר קשה כל פעם שאתה מרים את הרכב.

אני רוצה להשתמש בבוקים המאסיביים יותר - אלה של 4 טון. הבסיס שלהם רחב הרבה יותר, הם נראים לי הרבה יותר יציבים חזקים בטוחים ועמידים, וההפרש במחיר בינם לבין הבוקים של ה 3 טון זעיר.

הבעייה שהם גבוהים ב 5 ס"מ מהגובה של הג'ק. זה כל מה שאני צריך להשיג - להרים את הרכב 5 - 6 ס"מ מעבר למה שהג'ק מגיע.

ניסיתי להרים מלפנים - אין סיכוי, שמתי קובייה שמגביהה ב 9 ס"מ אבל מסתבר שזה לא מספיק גובה בשביל לשים את הבוקים האלה בצדדים. האפשרות הבאה להרים עם ג'ק + הגבהה מהצדדים, אבל איך אני שם קוביית עץ על פס המתכת הדק שם לא ממש ברור לי.

פורסם

אם אתה יכול להחליף בחנות לבוקים של 3 טון יותר נוחים ומספיק מאובטחים לרכב פרטי. ככה תוכל בקלות להשתמש בעגלה ובבוקים . כל פעם להרים עם הגק מספריים הזה זה סיוט.

פורסם
אני רוצה להשתמש בבוקים המאסיביים יותר - אלה של 4 טון. הבסיס שלהם רחב הרבה יותר, הם נראים לי הרבה יותר יציבים חזקים בטוחים ועמידים, וההפרש במחיר בינם לבין הבוקים של ה 3 טון זעיר.
לפי אותו הגיון תשתמש בבוקסה 13 מ"מ לפתוח בורג 10 מ"מ, היא מסיבית יותר.

בוקים של 3 טון נועדו לרכב פרטי. של 4 טון ומעלה לג'יפים ומסחריות.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפי אותו הגיון תשתמש בבוקסה 13 מ"מ לפתוח בורג 10 מ"מ, היא מסיבית יותר.

בוקים של 3 טון נועדו לרכב פרטי. של 4 טון ומעלה לג'יפים ומסחריות.

דווקא לא הקבלה מוצלחת כי הבוקסות לא מתאימות לאותה עבודה.

אולי משהו כמו ... אני רוצה לקנות רכב לנסוע לעבודה וחזרה , מה עדיף מבחינת בטיחות, פורד פוקוס, או האמר. אם ההבדל במחיר לא גדול מה היית קונה ?

• תוכן חדש...