Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע את זה

http://tomcar.co.il/index.php?route=product/product&product_id=69

ועם כל הכבוד לו, הפונקציה היחידה שאני ממש עובד איתה, לא מתפקדת כראוי: האזנה למוזיקה מהנייד דרך Bluetooth. בגלל חוסר תאימות בין גרסאות השן הכחולה, אני מקבל ניתוקים כל כמה דקות (יש לי אנדרואיד. עם האייפון 4 לא הייתה בעיה).

אני גם משתמש בדיבורית שלו, אבל גם היא בעייתית עם הטלפון שלי.

בכל אופן, מאחר ואני משתמש אך ורק בפונקציה הזו של השן הכחולה, הייתי רוצה להחליף אותו למשהו פשוט יותר. לא חייב DIN. העיקר שאוכל לשמוע מוסיקה בשקט דרך הגלקסי שלי.

התקציב שלי הוא מה שאקבל על ה JVC. כלומר, באזור האלף ומשהו.

אגב, מי שרוצה לרכוש מוזמן לפנות אליי בפרטי. המכשיר שמור ביותר, בכיסוי שלו.

פורסם

נכון. אולי לא התנסחתי טוב. לא התכוונתי לומר שיש בעיה עם ה JVC אלא שיש בעיית תאימות בין השניים (אמרתי שעם האייפון עבד פיקס).

יש למישהו המלצה על HU שעובד עם סמסונגים?

פורסם

לצערי (כבעל סמארטפון של סמסונג) הבעיה יותר רחבה.

אם תנסה לחבר את המכשיר שלך גם למערכות רכב מקוריות של יצרני הרכב לא כולן יעבדו תקין ותחווה את אותן בעיות.

לדוגמא מערכת בטויוטה לנד קרוזר - עובדת נפלא עם אייפון וHTC, אבל עם סמסונג היא עושה בדיוק את אותן בעיות.

לדעתי כדי למצוא מערכת מתאימה אתה צריך ממש לנסות אחת כזו בחיבור לטלפון שלך, (או כמובן לקבל המלצה בפורום ממישהו שמחזיק סמארטפון של סמסונג)

• תוכן חדש...