Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 60k חסכוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, אני מתכנן לקנות רכב כשהדגש הוא על חסכוניות,הייתי מעוניין לדעת אם ישנו רכב שאם ארצה למכור בעתיד ישמור על ערכו כמה שניתן,לא יראה מוסכים,הביטוח מקיף שלו יהיה זול וכלל אחזקתו תהיה גדולה אני יודע כשמדברים על חסכוני מסתכלים רק על הסופר מיני לכן היו כמה בראשי: ניסן מיקרה 2011,סוזוקי סוויפט 2011,יונדאי i20 ועוד מכוניות שתמליצו ראוי לציין שדיהטסו סיריון לא באה בחשבון אני אעדיף אוטו שישלב חסכוניות+ביצועים ולא יתאמץ בגלל מזגן בנסיעה של נגיד העליות לירושלים. הרכב שלי אופל קורסה 2002 שהמחירון שלו 11600 ישמש כטרייד אין או שאמכור רציתי לדעת מה תוכלו להמליץ לי?

פורסם

קיבלתי הצעה עכשיו על ניסאן מיקרה 2012 שעשתה 6000 ק״מ מחירון שלה 81000 והוא מוכר לי אותה ב60000 הוא טוען שזה ליסינג אך כזה יעבור אליי זה יחשב כיד שנייה פרטי האם יש פה קאץ׳ שהוא הוריד 21000 מהמחירון הוא טוען כי הרכב מטופל במוסכים ללא שום מכה או שריטה ועדיין באחריות יצרן ומתחייב בבדיקה מה אתה אומר על זה?

• תוכן חדש...