Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הקשישים מזמינים את כל בעלי מותג ג'יפ שמוגדר אספנות למפגש החורף המסורתי.

המפגש ייערך בשבת 4.1.2014 באיזור ראש העין שהם.

רשמו את התאריכים.

זיו

פורסם

איזה כיף לומר את הצרוף הזה....מפגש: כל החברים כל הג'יפים המון צבע המון מטעמים.

וחורף: נעים ירוק לח טרי זורם יפה נקי בוצי ואתגרי.

עכשיו כולם ביחד להגיד "מפגש חורף" .

כל רכבי ג'יפ לקשישיו ואספנותיו ונגזרותיו בני שלושים ומעלה מוזמנים MB GPW CJ 2 3 5 6 7 8 WILLIS

תבואו....ותביאו חברים!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

המפגש החורפי מתקרב והנה הפרטים:

נפגשים בשבת 4.1.2014 בשעה 0900 בתחנת תדלוק אלון שבקיבוץ עינת.

המסלול בשטחים הפתוחים שממזרח לשהם בואכה יערות בן שמן. העבירות קלה עד בינונית ולכל מעבר קשה יש מעקף קליל יותר.

בסיום המסלול נתכנס לארוחת צהריים משותפת עם שפע של זמן להיות יחד, באיזור תל חדיד. ניתן להגיע לנקודה זו בכל רכב מכביש 444, כך שגם אם הווליס שלכם ללא 4*4 או בתהליכי שיפוץ, אין לכם תירוץ, פשוט תגיעו למפגש הגדול ביותר של ג'יפי האספנות בארץ.

כל בעלי jeep שמוגדר אספנות - ראו עצמכם מוזמנים.

להרשמה ופרטים נוספים

זיו 050-6233021

מייל [email protected]

פורסם
נשמע טוב

זה לא רק נשמע טוב, אלא גם נראה טוב ... שיירה של ג'יפים קשישים בנופים הירוקים.

ואפילו טעים ומריח טוב בסיום המסלול כשכולם יושבים יחד (בארוחה).

עם איזה ג'יפ אתה מגיע ?

זיו

פורסם

וואי וואי וואי מה הולך להיות......

איזו חגיגיה של ג'יפים! אמיתיים, ותיקים, יפיפיים, בנויים כולם ביד אומן אוהבת, מתוחזקים בכמויות אדירות של אהבה סבלנות (וכסף... ;) )

מיטב היצירות המדהימות שנוצרו ביותר מארבעים שנה, משנות הארבעים עד לשנות השמונים של המאה הקודמת,ועדיין מסובבים ראשים

וסוחטים מחמאות בכול הזדמנות,כלים שהם יצירות מוטוריות אגדתיות אחד אחד....וכולם יהיו ביחד בשבת, בירוק באוויר הצח בנוף הפתוח בחברה הכי טובה שיכולה להיות תומכת אוהבת משתפת.

ואחרי הטיול המדהים (תאמינו לי המסלול "הודלף" לי) נשב לצהריים משותפת באווירה נעימה ורגועה עם תפאורה שאין מתאימה ממנה.

צידנית יפתחו ונוציא את המטעמים : קינואה,קציצות כוסמת, מיץ נבט חיטה , ראשי ברוקולי רעננים וכמובן איך לא מים מינראליים קרירים.

ומי שידו אינה משגת.... יוכל פשוט להדליק מנגל לזרוק עליו קבב כבש קצת צלעות אולי איזו סינטה קטנה או אנטרקוט משויש ולשטוף הכל עם בירה טובה :lol:

אז למרות שיהיו מלא משתתפים, מי שעדיין מתלבט שיפסיק אין לג'פאי מקום יותר טוב ונכון להיות בו בשבת.

תבואו....ותביאו חברים!

לבעלי היצירות "המוזאוניות" שאינם נוסעים בשטח, אפשר לנוע בכביש ולהגיע למפגש הצהריים תאמינו לי אתם רוצים להיות שם ואנחנו רוצים שתהיו שם אז יאללה תגיעו.

שבוע מעולה לכולם

ניר

פורסם
זה השילוב של ירוק רענן וג'יפים קשישים,

תמיד נעים להזכר ...

לא רק ירוק משתלב היטב... ;-)

13022010760.jpg

13022010761.jpg

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

חולצות של קשישים ! ! !

עם ארוך בלי ארוך עם נעליים בלי גרביים מחוץ לג'ינס או בתוכו.......

לבוא לבושים חגיגי עם חולצות הקשישים

שבת שלום

ניר

פורסם

איזה טיול....וואאוו!

אני רוצה לומר שמי שלא היה הפסיד, אבל לא נראה לי שהיה מישהו שלא היה icon_lol.gif

שיירה של כארבעים כלים נוצצת ציבעונית שמחה כל כולה הצדעה לג'יפים ישנים אמיתיים (אלה שבונים, לא אלה ששוכבים בסוכנויות הרכב)

וכל זאת עוד לפני המצטרפים הנוספים שהגיעו לפקניק הענק בצל הזיתים העתיקים בחדיד.

איזה מזג האויר, איזו חברותא, תענוג.

המסלול היה אתגרי וטכני מאוד , וזרם בצורה מעוררת השתאות בזכות רמת כלים ונהיגה מעוררת כבוד, "נחש" של כשני קילומטר שמתפתל

בין גבעות וסלעים בין אתגר עבירות למשנהו אינו דבר שרואים כל יום גם לא "ותיקי הקרבות" וכל זאת בזרימה בנחת בשקט ושלווה מופתיים.

אני רוצה לומר תודה ענקית לכל אחד ואחד שהיה שהגיע והשתתף,תודה לעמית על התיעוד והקרמבו תודה לזיו על השותפות בארגון ולדרך בכלל.

מזל"ט ענק למר משה שחר.

ונתראה אם ירצה השם בהפקת ההפקות "קשישים 10 אילת" אביב 2014.

שבוע טוב

ניר

פורסם

טיול מדהים במזג אוויר אידאלי.

אני נהניתי. תודה למארגנים.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

הטיול היה מעולה.

מזג אויר בהזמנה מיוחדת, שיירה ארוכה של משוגעים לדבר... 8)

מסלול מכשולים ראוי, לפחות למי שהיה את המיומנות והאומץ לעבור אותם...:roll:

ובסוף הטיול, מסדר המפקד על הגריל...:wink:

IMAG0112.jpg

IMAG0113.jpg

IMAG0114.jpg

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...