Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גריז ומצברים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצבר אטום (ללא טיפול)

קראתי קצת בפורום השונים ואני קצת מבולבל.

במידה וההדקים יושבים טוב, האם צריך לשים גריז על הטרמינלים כדי שיהיה קל יותר להסיר את ההדקים? האם שכבה דקה של גריז רגיל או שצריך גריז מוליך כמו גריז נחושת?

פורסם
גם וזלין זה טוב.

מצטרף.

שים וזלין או גריז ממש בעדינות, קצת, זה כדי למנוע מהקורוזיה לתפוס.

מנסיון, לא כדאי למרוח על המצבר או הקוטביות מבפנים, כי עם הזמן הוא מתייבש ומבודד (אפילו קצת).

שים בקוטביות מצבר מסביב ובעיקר בחלק התחתון.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

נהוג לשים משחת סיכה או ספרי בידור כידי למנוע קורוזיה שמופיע כאשר יש טעינת יתר,המצבר מתחמם,או עופרת ממוחזרת.

ולא כידי שהקטבים יתנתקו מהר. בכול מרקא גריז או וזלין או ספראי מיוחד לבידוד קטבים זה בסדר, למרוח לאחר חיבור נעלי הקבל

לקטבים ,גם על הנעליים לצפות שיכבה דקה היטב, כמובן כאשר הנעלי הקבל נקיים מקורוזיה.

יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם
גם וזלין זה טוב.

ווזלין הינו חומר בעל חוזק דיאלקטרי יחסית גבוה קרי חומר מבודד לכן אסור למרוח ווזלין על הקטבים של המצבר לפני הרכבת נעלי הכבל.

מריחה של ווזלין על נעלי הכבל והברגים לאחר הרכבה זה כבר סיפור אחר.

איזה כייף לי :)

פורסם
ווזלין הינו חומר בעל חוזק דיאלקטרי יחסית גבוה קרי חומר מבודד לכן אסור למרוח ווזלין על הקטבים של המצבר לפני הרכבת נעלי הכבל.

בהיינס ממליצים למרוח וזלין על הקטבים של כבלי ההצתה.

אני מרחתי וזלין על קטבי המצבר לפני הרכבת הכבלים ואין לי שום בעיה.

פורסם

בצבא אני כל הזמן עושה את זה והכל בסדר גמור...

8)
פורסם
בהיינס ממליצים למרוח וזלין על הקטבים של כבלי ההצתה.

אני מרחתי וזלין על קטבי המצבר לפני הרכבת הכבלים ואין לי שום בעיה.

בצבא אני כל הזמן עושה את זה והכל בסדר גמור...

אז אתם טועים. זה שאין שום בעיה זה לא אומר שזה בסדר.

יש דברים שאפשר לעשות גם בלי ווזלין וזה גם בסדר אבל קצת...

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...