Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז עברו כבר שבועיים לאחר הגשם והרכבים היו מטונפים, לא היה לי זמן בשיט לשטוף אותם בגלל הצפה של עבודה לאורך כל השבוע אבל סוף סוף היום החלטתי שזהו, חייבים לשטוף

הציוד:

כמו כן השתמשתי במיקרופייבר פשוט של מגווירס לספי הדלתות, ספי מכסה מנוע והבגאז' ופתח מילוי הדלק

1rdb.jpgUploaded with ImageShack.com

הג'רני שלי אשר בעזרתו שטפתי את הרכבים

kca2.jpgUploaded with ImageShack.com

בחרתי בדיזה בעלת המניפה הכי רחבה בכדי למנוע נזק לצבע הרכב

pii8.jpgUploaded with ImageShack.com

הטינופת שהייתה על הרכבים:

v1z0.jpgUploaded with ImageShack.com

xhjq.jpgUploaded with ImageShack.com

תוך כדי השטיפה הבידינג של הספארק עם הOpti Coat והבידינג של הג'יפ עם הOpti Seal, רואים שהבידינג על הג'יפ חלשים יותר

rp6x.jpgUploaded with ImageShack.com

0imq.jpgUploaded with ImageShack.com

dh0f.jpgUploaded with ImageShack.com

01pm.jpgUploaded with ImageShack.com

לאחר ניגוב במגווירס Water Magnet שאני לא מת עליה אבל זה מה שיש לי כרגע

fd7k.jpgUploaded with ImageShack.com

kqfy.jpgUploaded with ImageShack.com

שיהיה אחלה של סופ"ש נקי ומבריק, והכי חשוב מוגן :)

פורסם

כל הכבוד על העבודה ותודה על השיתוף.

הג'יפ נראה ממש מגניב!

כמה שאלות:

ראיתי שם פד מיקרופייבר בהתחלה, למה השתמשת בו? לאיזה שלב?

דבר שני, למה לא אהבת את המגבת ייבוש של מגווירס? הרהרתי אם להזמין כזו או לא, אתה לא ממליץ?

לסיום, הכפפה הזאת נראה ממש "פלאפית" ונפוחה, מה זה? יש מצב לקישור?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

הפד מיקרופייבר משמש אותי לג'אנטים ולבתי הגלגלים כמו כן לאורך פסי הלדתות למטה, איפה שיש את הלכלוך הקשה.

לגבי המגבת של מגווירס, כבר מהיום הראושון הבנתי שכאשר היא נספגת במים קשה לסחוט אותה לגמרי ואז יש לעבור על הרכב פעמיים שלוש בשביל תוצאות טובות ולא סתם מריחות של מים

את הכפפה קניתי מיעקב אלטר, היא ממש עבה ועושה את העבודה מעולה עם ONR

תודה ! :-)

פורסם

הMAGNET לא מייבש כמו שצריך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אחלה מכוניות 8)

תודה

הMAGNET לא מייבש כמו שצריך?

ברגע שהוא מתמלא מים גם אם סוחטים את המטלית היא משאירה אחריה שובלים דקים של מים ולא מייבשת לגמרי, עדיף מגבת מיקורפייבר בסגנון הUBER העבה מאשר וואפל לדעתי, יש לי אחת כחולה יחסית עבה שעלתה לי 2 דולר והייבוש שלה באותו רמה

פורסם
כל הכבוד על העבודה ותודה על השיתוף.

הג'יפ נראה ממש מגניב!

כמה שאלות:

ראיתי שם פד מיקרופייבר בהתחלה, למה השתמשת בו? לאיזה שלב?

דבר שני, למה לא אהבת את המגבת ייבוש של מגווירס? הרהרתי אם להזמין כזו או לא, אתה לא ממליץ?

לסיום, הכפפה הזאת נראה ממש "פלאפית" ונפוחה, מה זה? יש מצב לקישור?

הכפפה הזאת נראת אחד לאחד כמו הכפפה שאני משתמש בה של קארפלאן.

"יאללה בירי".

פורסם

adi89 אתה שוטף את המטלית טלטלים מיקרופייבר אחרי כל שטיפה?

כי היא נראת מה זה ג'יפה.. :-o

ובכללי עבודה טובה, נראה לא רע האופטי על השברולט.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

התכוונת לכפפת מיקרופייבר האפורה? כן אני שוטף, היא נראית ככה כי זה הצבע שלה וגם יש טיפה צל עליה

לגבי הopti coat עדיין מוקדם בשביל להגיד אבל הבידינג מעולה! מה שצילמתי זה לא היה מאמץ ליצור בידינג על ידי זרזיף מים מהצינור, אבל רק בעוד שנתיים אדע אם המוצר עושה את העבודה

פורסם

שלי אני שוטף אחרי כל שטיפה,לא יודע למה אבל שאני שוטף עם ONR תמיד הכפפה תתלכלך והלכלוך לא יתנקה במים מהדלי,אני אצטרך להגיע הביתה ולשטוף אותה עם סבון. (סינטבון)

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
האם הספארק קלה יותר לניקוי בעקבות הציפוי? מת לנסות את ה opti coat 2.0 מעניין לדעת אם הוא באמת כזה עמיד.

היא לא קלה יותר לניקוי מרכב עם ווקס\אוטם צבע איכותי, הקטע בOpti Coat שהוא אמור להחזיק המון זמן על הצבע ולא כמו ווקס או אוטם צבע רגילים לרדת מהרכב לאחר מספר חודשים, כמו כן הוא אמור להיות עמיד לכימיכלים.

לגבי עמידות רק בעוד שנתיים אוכל להודיע כאן מה המצב... כרגע זה במבחן הזמן

דנדש דנדש, ניראה טוב העסק!

תודה :)

• תוכן חדש...