Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לאבא בעל סטיגמות,עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני מכוניות שעל הפרק

סקודה פאביה 160K קילומטראז' ידנית מ2002 דגם ה100כ''ס רוצה 18K עליה

הונדה סיוויק 2003 ידנית עשתה 210K רוצה עליה 30K.

שני הרכבים נראים לי,שניהם מעל המחירון של יד שתים,האם זה סתם מחיר שהם כותבים למעשה הם ירדו למחיר ריאלי?

מי לדעתכם עדיפה? מכל בחינה אבל בעיקר מבחינה כלכלית.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כלכלית לדעתי הפאביה תציג צריכה יותר טובה (1.4L כן?)

בהרבה מקרים אפשר להוריד, תלוי ברכב.

תסכים איתי שאם אתה לא מקבל טסט+צמיגים גמורים בני 4+תקלה כלשהי, אתה תוריד אותו לפחות ב2K שח.

פורסם

סלח לי על מה שאני כותב אבל נראה שהסטינגות מובילות את קבלת ההחלטות, ווכל החלטה שלך כפופה לאישור החברים של אבא, אולי עדיף שהחברים של אביך פשוט יגידו מה לקנות? אני כותב את זה ברצינות, לא בהתרסה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
סלח לי על מה שאני כותב אבל נראה שהסטינגות מובילות את קבלת ההחלטות, ווכל החלטה שלך כפופה לאישור החברים של אבא, אולי עדיף שהחברים של אביך פשוט יגידו מה לקנות? אני כותב את זה ברצינות, לא בהתרסה.

אבא שלי אכן מוביל את קבלת ההחלטות,כי הוא זה שקונה את הרכב,לגבי סטיגמות לא יודע סקודה פאביה היא לא כזה רכב עם שם מפורסם וזה רכב שאני מצאתי ו''בחרתי'' אבא שלי פשוט אישר את הקניה ואנחנו מתלבטים כרגע לבחור.

על פי דעתי,רכב במצב מושלם מגיע לו מחירון,ולכל רכב שלא מושלם מגיע פחות לא ככה? למה שאני אשלם על רכב רגיל בלי שום שיפורים או דברים כאלה מעל למחירון?

ודווקא דלק פחות הבעיה יותר טיפולים טסטים אגרות וכאלה,מה דעתך? מצד אחד משפחתית אמורה לעלות יותר מסופר מיני,מצד שני גרמני מול יפני...

פורסם

למה להוציא 30 ? או אפילו 20 ? או אפילו 15 ?

אתה לא נוסע הרבה, אבא שלך רגיל לנסוע על מכוניות ישנות אז למה להוציא כל כך הרבה על מכונית שבכל מקרה תהיה ישנה ....

מה לגבי פורד ? פיאסטה חדשה יותר מאשר הנוכחית או פוקוס ....

פורסם

אם פיאסטה אז רק זו מהשנה 2003 ומעלה כשהיא דומה לפוקוס,לפני זה לא,הבעיה היא שאין ידניות והגיר הרובוטי שלה זה מתכון לצרות שאנחנו לא מחפשים.

הפוקוס אכן יכולה להיות בחירה טובה אבל היא גדולה,לא זולה לטיפול יותר מידי,והכי מבאס אין אוטומתיות,וזה טיפשי לאדם שמעדיף אוטומתי לקחת ידני,הרי הוא לא מקבל פה שום יתרון.

האם הבחירות האלה לא טובות? פאביה או סיויק ידניות? הסבירות היא שיצא לי לקנות את הפאביה (הסיויק נמצאת בקצה השני של המדינה והמוכר לא נראה לי כלכך),האם היא לא נראת לכם בחירה טובה? אם כן ואם לא בבקש נמקו למה.

הכי חשוב האם אפשר לטפל בו טיפול נכון ובמחיר שפוי???

פורסם

סיאט לאון 1.8 2002 לא טורבו ולא כלום,ידנית,במצב מעולה מטופלת בצ'מפיונס.

אני לא מתכנן לטפל בצ'מפיונס אלה במוסכים איכותים אך לא יקרנים,האם הרכב הזה יקר מאוד לאחזקה? מול אלה שהצגתי? דלק בצד.

פורסם

אתה רוצה רכב זול לאחזקה ואתה שואל על רכב גרמני איפה הגיון עוד לאון.נראה לי שאתה מחפש רכב לך לא לאבא שלך.

בסוף מה שיקרה בכל מקרה שתקנה איזה יונדאי גטס ואין בושה בזה אבל לפתוח שלושה נושאים ולשגע כאן חצי פורום זה לא אנושי.

כל רכב אחריי שהוא מסיים תקופת אחריות הוא סיכון השאלה עד כמה אתה רוצה רכב מפנק

פורסם

גרנדה פונטו. תמצא אחת שנת 2008 באיזור ה 30K, תקח אותה לבדיקה תבדוק שאין דברים קריטים וסע לדרך.

האוטו חסכוני מאוד בדלק וגם זה לא רע.

פורסם

אוקי שני שאלות ואני עוזב אתכם לנפשכם.

1. האם קיימת פונטו ידנית 1.4?

2. האם הייתם מגדירים אותה איטית בצורה נוראית? האם לפחות נחמד לנהוג בה?

פורסם

מה הכוונה איטית?

הרכב נוסע, מגיע ל120 (המהירות "המותרת") זה מספיק. ונהגתי על רכבים שב130 נחנקים אבל מאיצים מהר.

כל רכב יתאים לך, אם זה גטס ואם זה פונטו.

לפי אופי השאלות שלך, אני מתאר אותך אחרי חודש מחפש ליסוע חסכוני. ככה שאיטיות לא באה בחשבון.

אתה צריך רכב שמאזן בין חיסכון לנוחות.

בתקציב כזה אין מה להסתבך, אני הייתי מוצא תוך כמה ימים רכב שהכי מתאים לדרישות שלי. (ככל שהתקציב יורד ככה קשה יותר למצוא רכב שמתאים לדרישות ואז צריך לרדת בדרישות).

לגבי הפאביה, אולי לא היה עליה הרבה רעש, וזה טוב ורע.

מהשנים הללו (ועד היום) זה רכב מוצלח.

מה שטוב בשם לא חזק, ירידת ערך (נמשכים לרכב הזה אנשים שלא הולכים אחרי העדר), זה טוב לקונה ורע למוכר.

פורסם

לא מבין למה אתה פוזל לרכבים בני 10 כשאתה יכול לקנות גרנדה פונטו 2008-2007 במצב מצויין בתקציב הזה.

רכב זריז כשצריך (וכן אני יודע על מה אני מדבר),נוח,אמין,זול לאחזקה,חסכוני,בטיחותי,מרווח ומאוד יפה!

אם לא הייתי צריך את הרכב המשפחתי שיש לי בסמלון ללא ספק הייתי קונה לעצמי גרנדה ובעודף שווארמה לשנה שלמה :lol:

נ.ב אני לא יודע מה הסטיגמות של אבא שלך לגבי רכב איטלקי אבל תאמין לי אני יודע על מה אתה מדבר! יש לי בבית אבא רוסי "אסלי" שראה ועבר הכל בחיים ויש לו סטיגמות מפה ועד קייב. כל חייו היה משוכנע לקנות רק יפניות,ואז ברגע תפיסת עולמו השתנתה והוא קנה קיה,ועוד קיה,עכשיו הוא קנה יונדאי...אז סטיגמות מתנפצות ברגע. וכאשר תקנה רכב שיש לאבא שלך סטיגמות עליו ותוכיח לו שהוא סתם פאראנויד הוא יבין הכל.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הפאביה ירדה מהפרק בגלל מוכר שלא נראה לנו בכלל.

האמת שעל הפונטו אמרו לאבא שלי דברים טובים,והESP בכלל עשה לו טוב על הלב

לפני שאני אקנה גרנדה פונטו רגילה במצב הכי טוב שאמצע,יש לי שני שאלות

האם יש מצב שתופיע לה 1.4 ידנית????

והאם אפשר להשיג מחברות ליסינג וכו' פונטו איבו (שהתאהבתי בה) במחיר טוב?

פורסם

בצער רב יש רק 1.4 רובוטית, התיבה לא זוכה להרבה שבחים.

ואם תחפש טוב תמצא הכל, תתחיל מהחברות הגדולות של השוק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...