Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לאבא בעל סטיגמות,עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספייס זאת אופציה נחמדה מאוד, גרסת הדינמיק מגיעה עם 80 כ"ס גיר רציף\ידני שניהם יהיו חיסכוניים.

אבל חשוב למצוא אחת שמורה.

השאלה אם הסטריאוטיפים של אבא הם רק על הצרפתיות? :roll:

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ספייס זאת אופציה נחמדה מאוד, גרסת הדינמיק מגיעה עם 80 כ"ס גיר רציף\ידני שניהם יהיו חיסכוניים.

אבל חשוב למצוא אחת שמורה.

השאלה אם הסטריאוטיפים של אבא הם רק על הצרפתיות? :roll:

אמממ הייתי אומר שאבא שלי פשוט בנאדם שמאוד מאוד קל לשכנוע,יש לו חברים מוסכניקים ומה שהם אומרים הוא מאמין יותר מהאנטרנט ''שכל אחד והאנטרסים שלו כותב מה שבאלו'',מנקודת המבט שלו אני מבין האמת...

יש לו עוד סטיגמה על אופל קורסה שהיא רכב שמתקלקל המון

בקשר לפונטו הוא דווקא שמע שהיא אחלה,אבל שהיא רכב זול בכל המשתמע מכך ואפשר למצוא אלטרנטיבות שהן ''יותר רכב'' בתוספת מחירי אחזקה שפוים,אני מאמין שהוא צודק ככה שקודם כל אני בודק כל רכב שהוא לא פונטו שיכול להתאים לי כי אני יודע שהפונטו בסופו של דבר כן תתאים,אבל אני חושב שאני יכול למצוא דברים יותר כיפים בסופו של דבר.

פורסם

קבלו הצעה לא שגרתית בכלל

סוזוקי ליאנה 1.6 ידנית מ2002 .

עליו פניו נראה אוטו שמור,ק''מ נמוך יחסית,המחיר גם הוא יהיה נמוך.

הרכב יהיה חסכוני וזריז מספיק בגרסא הידנית לא ככה?

מלוכסן אמין מאוד וזול לאחזקה כמו שאבא רוצה,מקבלים קצת אוטו יותר גדול מה רע,ומשהו שמאוד מאוד מאוד מפתיע אותי זה שהאקזמפלר הזה נראה נחמד מאוד חיצונית,שזה אומר הרבה הרבה הרבה (הרבה הרבה) יותר טוב מאיך שהאוטו נראה בדרך כלל.

יש בזה משהו מיוחד,אוטו יפני יחסית חדש עם מנוע 1.6 ידני??? אני לא אמצע עוד אחד כזה לדעתי.

אבל משהו...משהו בי חושש קצת,מה אם הוא ממש משעמם ומגעיל לנהיגה? מה עם הכסאות באיכות של קרשים?

זאת ממש לא הבחירה האידאליט או המתבקשת בשבילנו,אבל האם יש פוטנציאל?

פורסם
קבלו הצעה לא שגרתית בכלל

סוזוקי ליאנה 1.6 ידנית מ2002 .

עליו פניו נראה אוטו שמור,ק''מ נמוך יחסית,המחיר גם הוא יהיה נמוך.

הרכב יהיה חסכוני וזריז מספיק בגרסא הידנית לא ככה?

מלוכסן אמין מאוד וזול לאחזקה כמו שאבא רוצה,מקבלים קצת אוטו יותר גדול מה רע,ומשהו שמאוד מאוד מאוד מפתיע אותי זה שהאקזמפלר הזה נראה נחמד מאוד חיצונית,שזה אומר הרבה הרבה הרבה (הרבה הרבה) יותר טוב מאיך שהאוטו נראה בדרך כלל.

יש בזה משהו מיוחד,אוטו יפני יחסית חדש עם מנוע 1.6 ידני??? אני לא אמצע עוד אחד כזה לדעתי.

אבל משהו...משהו בי חושש קצת,מה אם הוא ממש משעמם ומגעיל לנהיגה? מה עם הכסאות באיכות של קרשים?

זאת ממש לא הבחירה האידאליט או המתבקשת בשבילנו,אבל האם יש פוטנציאל?

אם הזכרת סוזוקי ליאנה קבל שתי רכבים דומים שהם ניסאן אלמרה ויונדאי אלנטרה באותו השנתון בהצלחה

8)
פורסם

בתקציב שלך אפשר לכניס גרנדה פונטו, אז למה לפזול לכיוון הספייס?

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
הרכב מיועד לשמש אותי עד הצבא ואז לעבור לאבי שיוכל לסוע באוטו נורמאלי סוף סוף,(נוהג בפיאסטה שקנה ב96 לכבוד לידתי,לא נותן לי אותה בגלל הבטיחות,ככה שלא הייתי אומר שסחירות היא בראש סדר העדיפויות שלנו....)
לדעתי אבא שלך טועה.

להפך, צריך לתת לך את הרכב הישן, ושהוא יקבל את החדש יותר.

לא בטיחותית זה עדיף לך, ככה תנהג זהיר יותר, זו הדיעה שלי.

פורסם

בקשר לגרנדה,היא לא מתאימה לתקציב,ה30 הם לכל הרכב כולל הישור קו הביטוח והכל... מעדיף להוציא פחות על רכב,אני לא צריך רכב מ2007 כרכב ראשון.

בקשר לאלמרה והאלנטרה,למרות שהאלנטרה גדולה יותר הן יכולות להתאים,אבל אני לא מוצא ידניות.

בקשר לאם אבא שלי צודק או לא,אני מסכים איתך,הבעיה שהוא לא.

מה דעתכם האם ליאנה יפה שמורה וידנית תוכל להתאים ?

פורסם

מצטער על ההקפצה אבל הייתי מאוד רוצה לשמוע קצת על ההתנהגות של הליאנה,האם בגיר הידני היא תיהיה נחמדה? זאת משפחתית בסך הכל,אך האם עם הגיר הידני ההתנהגות שלה תיהיה טובה יחסית? יש בה משהו מיוחד שלא רואים כבר היום (1.6 משפחתית ידנית יפנית) אך אני מפחד שזה יהיה רכב משעמם שמתנהג ממש רע ומה שאני יקבל זאת פונטו גדולה...

פורסם

ליאנה ידני זה רכב נדיר אבל זה לא רכב כזה מיוחד במידה והרכב במצב טוב קנה אותו רק תדפדף לפני כן בפורום לראות איזה תקלות יש על מנת לזהות אותם שאין כאלה במעמד הרכישה.אין הבדל בהתנהגות בין התיבות המקיסימום זה שיש לך יותר שליטה על המנוע בידני מעבר לכך אותה יפנית משעממת עם לוק מוזר לטוב ולרע

פורסם
ליאנה ידני זה רכב נדיר אבל זה לא רכב כזה מיוחד במידה והרכב במצב טוב קנה אותו רק תדפדף לפני כן בפורום לראות איזה תקלות יש על מנת לזהות אותם שאין כאלה במעמד הרכישה.אין הבדל בהתנהגות בין התיבות המקיסימום זה שיש לך יותר שליטה על המנוע בידני מעבר לכך אותה יפנית משעממת עם לוק מוזר לטוב ולרע

מבחנת ההתנהגות על הכביש בפניות וכו' ברור שאין הבדל זה אוטו רכב,השאלה איך ההתנהגות של הרכב הזה? האוטו גדול והבסיס גלגלים יחסית קטן,זה משפיע על היציבות , איך זה מורגש בחווית הנהיגה?

אבל הגרסא הידנית הרכב יהיה יותר מהיר וזריז,השאלה היא עד כמה.

פורסם

אחרי ששמענו הרבה שהרחב לא יציב ולא מתנהג טוב בגלל שהוא גבוהה וצר,ירדנו ממנה.

מתי תגיע היפנית הידנית שלי?? או שמה רכב אחר שיתאים לא רק לי גם לאבא שלי...

פורסם

אתם קונים רכב להתחרות איתו או רכב ליסוע איתו?

תארגן רשימה של רכבים שאתה מעוניין בהם.

תלך לנסיעת מבחן, ואז תבחר.

אל תחשוב שמה שכותבים אנשים זה בהכרח נוגע לכולם, כל אחד מושפע מהטעם שלו.

כמו שאני יעדיף אירופאית או אמריקאית על פני יפנית או קוריאנית, ככה גם אלה שכותבים.

אפשר ורצוי להקשיב להם, אבל לקחת את זה כהמלצה.

ככה שאתה פוסל על הכסא של המחשב, אתה לא תמצא אף רכב.

(גם שהלכתי לקנות רכב חדש, בחרתי קטגוריה (סופר מיני) הלכתי לכל הסוכנויות שיש בעיר שלי, אחד אחד ישבתי ברכב ואם הייתה לי התלבטות ביקשתי גם נסיעת מבחן, בסוף מצאתי את הרכב הכי מתאים לצרכים שלי).

פורסם

אוי הסטיגמות, הסטיגמות.

מתוך היכרות רבת שנים עם הליאנה האוטומטית - אין שום בעיה של יציבות. לעומת זאת המנוע אינו חלש, אבל תגובותיו קצת עצלות, כלומר הוא יטפס את הכרמל בחדווה, אבל ברמזור תמיד יהיה אחרון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אוי הסטיגמות, הסטיגמות.

מתוך היכרות רבת שנים עם הליאנה האוטומטית - אין שום בעיה של יציבות. לעומת זאת המנוע אינו חלש, אבל תגובותיו קצת עצלות, כלומר הוא יטפס את הכרמל בחדווה, אבל ברמזור תמיד יהיה אחרון.

יכול להיות שמדובר בסטיגמה אבל שמעתי את זה הרבה,קראתי באנטרנט הרבה על זה שלמרות שהבטיחות טובה בעת תאונה הסיכוי שהרכב יכנס לתאונה בגלל תת היגוי וכו' הוא גדול

האדם היחיד שאבא שלי מכיר (חבר קרוב),החזיק את הרכב שנה שלאחריה אישתו עשת תאונה והרכב הלך,הוא טוען שגם כשהוא נסע הרכב היה ''מתנדנד'' ולא יציב במהירויות גבוהות,סטיגמה לא סטיגמה אבא שלי נבהל וירד מזה....

פורסם

רכב "מתנדנד" יכול לנבוע מהרבה דברים כמו: בולמי זעזועים תקולים ועוד.

מי פה להאשים רכב בעל מנוע 1600 ומשקל נורמלי ולא של רכב מיני במתנדנד במהירויות גבוהות.

רוב הסיכויים הרכב טופל ברמה של "רק כשמתקלקל לגמרי מתקנים לא כשמתחילים להרגיש אי נוחות כלשהי"

• תוכן חדש...