Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריקול לטויוטה קאמרי 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא מעודד אותי שחברה מוכנה לעשות צעדים כאלה, גם במחיר של פגיעה במוניטין.

שים לב שאין דיווחם על מקרים שהכרית אכן עבדה הופעלה ללא צורך.

ולעניין קריאות שירות של טויוטה / הונדה מול חברות אחרות - אמנם יש להן הרבה באופן יחסי, אך חברות אחרות נוקטות ב"ריקול שקט" - ביצוע התיקון בעת הטיפול השגרתי הקרוב.

בקישור הזה תוכלו למצוא את סטטיסטיקת הריקולים בארה"ב

אם מתייחסים למספר הריקולים ביחס לכמות המכירות - אז קיה, מרצדס, מזדה ו-BMW מובילות בהרבה על טויטה / הונדה.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

מאז נושא "הדוושה הדביקה" בטויוטה, שהתבררה בכלל כטעות נהג, אוהבים בעיתונות לכתוב על כל קריאה חוזרת הקשורה בטויוטה. ההבדל הוא אולי בכך שבטויוטה לא מסתירים את זה כמו שאר היבואנים. אתה יכול להסתכל באתר משרד התחבורה ולראות שטויוטה לא לבדה.

פורסם

ומנגד, אם הם לא יקראו לתיקון פגם בידיעה שיש פגם הם יהיו חשופים לתביעות עתק. אז מה יותר משתלם להם? להודות בטעות או להודות בטעות ולשלם סכומי כסף גדולים?

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם
טויוטה בנתה שם מ-ע-ו-ל-ה מבחינת שרידות הרכבים שלהם, וכל פעם יש ריקול חדש, זה באמת מרתיע.

שוב, מפנה אותך לנתונים - ביחס לכמות הרכבים שנמכרו - טויוטה אפילו לא קרובה להיות מובילה בקריאות השירות.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
מאז נושא "הדוושה הדביקה" בטויוטה, שהתבררה בכלל כטעות נהג, אוהבים בעיתונות לכתוב על כל קריאה חוזרת הקשורה בטויוטה. ההבדל הוא אולי בכך שבטויוטה לא מסתירים את זה כמו שאר היבואנים. אתה יכול להסתכל באתר משרד התחבורה ולראות שטויוטה לא לבדה.

לי יש טויוטה קורולה רובוטית 2008 ולפני הריקול נתפסה לי הדוושה פעם אחת.

חבר עובד במוסך ונתקעה לו הדוושה במהלך נסיעה ב-2 רכבים שונים, טויוטה קורולה שניהם.

גם אני ממציא?:roll:

פורסם
טויוטה בנתה שם מ-ע-ו-ל-ה מבחינת שרידות הרכבים שלהם, וכל פעם יש ריקול חדש, זה באמת מרתיע.

התכוונת לרכוש קאמרי חדשה?

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

lol, כדי לרכוש את הרכב הזה אני צריך לקבץ נדבות במשך 50 שנה:-D .

וגם אז, היא תצטרך להתחנן אליי כי יש רכבים אחרים שאני מעדיף.

חברה שנחשבת לאמינה עד מאוד, זה מציק, בלי קשר.

פורסם
לי יש טויוטה קורולה רובוטית 2008 ולפני הריקול נתפסה לי הדוושה פעם אחת.

חבר עובד במוסך ונתקעה לו הדוושה במהלך נסיעה ב-2 רכבים שונים, טויוטה קורולה שניהם.

גם אני ממציא?:roll:

א) לא אני קבעתי את זה אלא הגוף שחקר את הנושא (NHTSA).

ב) נתקעה באיזו צורה? או ריקול A או B?

פורסם

נתקעה לחוצה לגמרי, הרכב החל להאיץ ללא שליטה.

ריקול אחד היה כדי להתקין תופסנים לשטיח והשני היה להחליף רכיב מסוים במנגנון הדוושה.

התקרית קרתה לי לאחר התקנת התופסנים, ולפני תיקון הדוושה.

אשמח להפניה למחקר של ה-NHTSA.

פורסם

לא רק אומרים תודה, גם אחרי שמוכרים חוזרים וקונים עוד פעם טויוטה...וגם ממליצים גם לבני משפחתם,גם לאחרים לרכוש, וואלה לך תבין את האנשים האלה!?! דופקים גם את עצמם וגם את כל הסובבים אותם.

פשוט מטורפים!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
נתקעה לחוצה לגמרי, הרכב החל להאיץ ללא שליטה.

ריקול אחד היה כדי להתקין תופסנים לשטיח והשני היה להחליף רכיב מסוים במנגנון הדוושה.

התקרית קרתה לי לאחר התקנת התופסנים, ולפני תיקון הדוושה.

אשמח להפניה למחקר של ה-NHTSA.

בבקשה

• תוכן חדש...