Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עדיף? להיבדק בינשוף לאלכוהול ולצאת חיובי? או להשאיר את האוטו בצידי הדרך כשאני רואה את המשטרה ,ולהסתכן במקסימום שיגררו לי את הרכב אבל לצאת נקי מבדיקת אלכוהול שלזה יש הרבה יותר השלכות... ? האם באופציה השניה יש עוד אלמנטים שאני לא מכיר מבחינת המשטרה? תודה מראש...

פורסם

מה זה להשאיר את הרכב בצידי הדרך שאתה רואה משטרה?!

אתה חושב שהשוטר עד כדי כך טיפש שהוא ייראה שרכב מתקרב למחסום ופתאום נעצר והנהג יוצא והולך - ומה שיעניין את השוטר זה למה החנת באדום לבן?! :oops:

פורסם

אתמול בלילה חזרתי מכיוון נמל ת"א לכיוון נתיבי איילון. אחרי הגשר שמעל דרך נמיר היה מחסום משטרתי שיצר פקק של 10 דקות בערך.

ולמה אני כותב את זה? כי בזמן העמידה בפקק ראיתי לפחות 5 רכבים בהם התחלף הנהג עם זה שלידו ועוד לפחות שני רכבים שעצרו בתחנות האוטובוס בצד ונוסעי הרכב הלכו לכיוון הפארק. יכול להיות שהתחשק להם לעשות מנגל ב-2 בלילה ויכול להיות שסתם היה להם פיפי. מה שבטוח, הרעיון של פותח השרשור לא מונפץ לחלוטין.

מה שמוזר זה שלמרות כל המתחכמים כשעברתי את המחסום עדיין הצלחתי לראות כמה רכבים שנעצרו. מה שאומר כנראה שהמשטרה, כרגיל, עסוקה בלתפוס את הפרייארים ולא את העבריינים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מה עדיף? להיבדק בינשוף לאלכוהול ולצאת חיובי? או להשאיר את האוטו בצידי הדרך כשאני רואה את המשטרה ,ולהסתכן במקסימום שיגררו לי את הרכב אבל לצאת נקי מבדיקת אלכוהול שלזה יש הרבה יותר השלכות... ? האם באופציה השניה יש עוד אלמנטים שאני לא מכיר מבחינת המשטרה? תודה מראש...

עדיף לא לשתות ולנהוג, זה עדיף.

בכל מקרה אם תתפס בינשוף זה גרירה של הרכב והחרמה ל-30 יום, שלילה מנהלתית (לשיקול קצין משטרה) וזימון לדין (ששם כנראה לא תצא במצב יותר טוב מאשר אצל קצין המשטרה).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מה עדיף? להיבדק בינשוף לאלכוהול ולצאת חיובי? או להשאיר את האוטו בצידי הדרך כשאני רואה את המשטרה ,ולהסתכן במקסימום שיגררו לי את הרכב אבל לצאת נקי מבדיקת אלכוהול

אם לא מדובר על להשאיר את הרכב באמצע הנתיב או בכביש מהיר, לדעתי ללא שום ספק עדיף להשאיר את הרכב.

ועוד יותר עדיף אפילו - לא לנהוג אחרי ששותים.

דני

• תוכן חדש...