Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסוק על שלט לא מתרומם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי בתאילנד מסוק על שלט שלא ציפיתי ליותר מדי ממנו. בכל מקרה בחנות המוכר הראה לי את המסוק שהוא עמיד וזרק אותו על הרצפה אלף פעם והכל היה סבבה. טוב לקחתי את המסוק לגיחה קצרה. אחרי מפגש קצר עם הקיר המסוק לא מתרומם יותר רק מסתובב סביב עצמו . מה עושים ? מצרף תמונות של המסוק והשלט.

IMG_5008.jpg

IMG_5009.jpg

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני חושב שזו סיבה טובה לחזור לתאילנד ולחפש את המוכר.

אל תשכח לחפש אותו בחופים באיים ובבנקוק.

תודיע בעבודה שזה יקח לך לפחות חודש וחצי למצוא אותו ושיתחשבו בך. :lol:

פורסם
אני חושב שזו סיבה טובה לחזור לתאילנד ולחפש את המוכר.

אל תשכח לחפש אותו בחופים באיים ובבנקוק.

תודיע בעבודה שזה יקח לך לפחות חודש וחצי למצוא אותו ושיתחשבו בך. :lol:

פעם שלישית לחזור לתאילנד בתקופה כל כך קצרה זה חור רציני בכיס.

בכל מקרה שילמתי על המסוק הזה בערך 65 שקלים . אז לא ציפיתי ליותר מדי .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

יכול להיות שאחד הפרופלורים נפגעו.

יש באיביי הרבה סביב ה15 ש״ח.

ומסוקים כאלה עולים 70 ש״ח באייביי כולל משלוח ומחזיקים נפילות והתנגשויות :)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

הרוטור האחורי לא קשור להתרוממות. הוא רק דואג לטיסה קדימה ואחורה.

הסוללה מלאה? לפעמים זו יכולה להיות הבעיה.

אם לא זו הבעיה, בדוק ששני הרוטורים מסתובבים. (יש שם שני מנועים נפרדים לכל רוטור).

כנס לאיביי ותזמין קיט רוטור חלופי, כולל המוט, גלגלי שיניים ושאר המכלול (חפש קיט למסוק syma s107 עולה בסביבות ה6-7 דולר).

בשלט יש אפשרות ל״טרים״ נסה לסובב אותו בכיוון ההפוך להסתובבות המסוק.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

המסוק מסתובב, כלומר- קצב הסיבוב של הרוטורים לא זהה, ומכיוון שהמסוק מסתובב הוא מאבד דחף.

בדוק את גלגלי השיניים, היה לי מקרה דומה עם מסוק שהצטברה בו ג'יפה על אחד מגלגלי השיניים ומנעה תפקוד תקין שלו.

פורסם

נראה לי שעליתי על הבעיה:

המוכר הראה לי את המסוק שהוא עמיד וזרק אותו על הרצפה אלף פעם

איך המסוק יעבוד אם זרקו אותו על הרצפה כל כך הרבה פעמים? :roll:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה כמו (טוב נו, אולי לא כמו אבל מזכיר לי) שבימי אנו באנו המוכר בחנות התגאה שהמימיה שהוא מכר לי לפני שיצאתי לטיול השנתי מחזיקה נפילה מקומה שלישית

אז בבוקר הטיול זרקתי אותה מקומה 8, כמעת הרגתי איזו גברת, המימיה נשברה ובסוף סחבתי 3 ימים גריקן על הגב כי לא היתה לי מימיה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
נראה לי שעליתי על הבעיה:

איך המסוק יעבוד אם זרקו אותו על הרצפה כל כך הרבה פעמים? :roll:

נראה לך שאני אקח ממנו את המסוק שהוא ריסק על הרצפה ? הוא הביא לי אחד מהערימות שהיו לו בצד.

פורסם

מסוק שהוא הראה למישהו אחר איך הוא "לא נשבר" על הרצפה והחזיר לערימה? ;)

גם לי היה מסוק כזה ואחרי התרסקות יצא פין שמסנכרן בין הרוטורים והוא כמובן לא המריא יותר.. הם מסתובבים חלק או רועדים?

פורסם
הרוטור האחורי לא קשור להתרוממות. הוא רק דואג לטיסה קדימה ואחורה.

הסוללה מלאה? לפעמים זו יכולה להיות הבעיה.

אם לא זו הבעיה, בדוק ששני הרוטורים מסתובבים. (יש שם שני מנועים נפרדים לכל רוטור).

כנס לאיביי ותזמין קיט רוטור חלופי, כולל המוט, גלגלי שיניים ושאר המכלול (חפש קיט למסוק syma s107 עולה בסביבות ה6-7 דולר).

בשלט יש אפשרות ל״טרים״ נסה לסובב אותו בכיוון ההפוך להסתובבות המסוק.

עודד.

הוא אמר שהוא מסתובב סביב עצמו,הרוטור האחורי נותן קונטרה והוא אחראי לכך שהמסוק לא יסתובב סביב עצמו

פורסם
הוא אמר שהוא מסתובב סביב עצמו,הרוטור האחורי נותן קונטרה והוא אחראי לכך שהמסוק לא יסתובב סביב עצמו

הוא לא!

לא במסוקים האלה לפחות. בוודאות!

כל עוד לא מטיסים קדימה או אחורה, הרוטור הזה לא פעיל. הוא יודע להסתובב לשני הכיוונים ובכך יכול לגרום למסוק לטוס קדימה ואחורה. וזהו.

יש לי שני מסוקים כאלה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

בדיוק.

המסוקים האלו הם 3 ערוצים, והסוג הזה של מסוק נקרא קואקסיאלי- שני רוטורים ראשיים המסתובבים בכיוונים הפוכים וככה אין מומנט שגורם לסיבוב המסוק.

הרוטור האחורי עושה רוח למעלה או למטה וככה מטה את המסוק קדימה או אחורה וגורם לתנועה בכיוון האמור

• תוכן חדש...