Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחרות החלאה הישראלית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כיוון שכולנו תחרותיים ("דיר בלאק מישהו יעקוף אותי, אפילו אם אני נוסע 60 בכביש של 80") ויש סביבנו אין ספור חלאות, מדוע לא נעשה תחרות, מי הוא/היא החלאה הגדולה ביותר של הארץ הזאת,

אני אתחיל באחד שממש יהיה קשה לעבור אותו, אבל אם איך שאני מכיר את המדינה, תוך שלוש פוסטים מראים לי כמה אני טועה.

קבלו,

הבחור מחנה על 3 חניות נכים ואפילו מצליח לגזול עוד קצת מחניה רגילה, נו, יש מדליית זהב, או שיש לכם מתחרים?

חניה.jpg

כבר חתמתי...

פורסם

אם אני לא טועה זהו שרשור עם פוטנציאל גבוה לתביעת לשון הרע.

להזכירכם גם ללא הוכחת נזק ניתן לקבל פיצוי מבית משפט של עד 50,000 ש"ח.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אפשר לראות דיי בבירור לפי התמונה והאזור בו צולמה, שזה נהג שבא כנראה לפרוק סחורה,מה עוד שהנהג יושב ברכב שמן הסתם מונע,זה לא מקרה קלאסי של תפיסת חנית נכה שלא כחוק.

גם אם היה מגיע פקח הוא לא היה מקבל דוח,אלא היה מבקש ממנו לעמוד בצד,או לחילופין לפרוק מהר ולעזוב את החניה.

TDI POWER

פורסם
גם אם היה מגיע פקח הוא לא היה מקבל דוח,אלא היה מבקש ממנו לעמוד בצד,או לחילופין לפרוק מהר ולעזוב את החניה.

זה לא בהכרח נכון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הוא בתוך האוטו, בטח עצר לשניה לקחת משהו, נו באמת..

במידה ויגיע נכה צפצוף אחד והוא מפנה לו את החניה.

ממש הגזמת!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אם אני לא טועה זהו שרשור עם פוטנציאל גבוה לתביעת לשון הרע.

להזכירכם גם ללא הוכחת נזק ניתן לקבל פיצוי מבית משפט של עד 50,000 ש"ח.

למזלי, אני עדיין לא נכה, אבל אם הייתי, הדבר האחרון שהיה מעניין אותי לדעת זה שהוא "רק פורק סחורה וכבר זז".

כבר חתמתי...

פורסם

לא התייחסתי לתלונתך הספציפית אלא נתתי הזהרה כוללת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
למזלי, אני עדיין לא נכה, אבל אם הייתי, הדבר האחרון שהיה מעניין אותי לדעת זה שהוא "רק פורק סחורה וכבר זז".

יאיר היקר

אני עניתי בתור בעל תו נכה,ומצטרף לדברי shemlov שגם אם היה נכה מגיע אז צפירה קטנה והיה זז מהמקום,

אין ענין להלין על עם ישראל ללא הרף כשאין צורך.:?

TDI POWER

פורסם

וואלה, הצלחתם לגרום לי להרגיש כאילו אני החנתי ככה... :?

זאת הסיבה המדוייקת שישראל ניראת כמו שהיא ניראת, כל אחד אומר "אני רק שניה" וחוסם רחוב ראשי ברמת גן רק בכדי לקנות סיגריות, או כמו שנתקלתי ביום שני - רק לקנות שווארמה.

חוק הוא חוק, באשר הוא וגם לו לשבריר השנייה, אני לא צריך לצפור לאף אחד בכדי שלא יעבור על החוק, פשוט צריך לא לעבור עליו.

יש שם חניות לפני ואחרי חניית הנכים והנהג הנ"ל בשיא האדישות החנה שם כי פשוט לא אכפת לו וכי הוא לא מודע לסביבתו ולעובדה שהוא חי בחברה ולא על אי בודד.

כבר חתמתי...

פורסם

תודה על ההבהרה,

אני פתחתי את השרשור הזה מכיוון שאמנם אינני נכה, אך זה לא אומר שאינני אמור לחוש את כאבם ולהתעלם מכל אלו שמתעלמים מקיומם.

בדיוק כמו שאינני חתול, אבל שאני רואה מישהו מתעלל באחד, אני מרגיש צורך עז לדאוג שהוא לא יעשה זאת שוב (בלשון עדינה).

כבר חתמתי...

פורסם

במה המנצח יזכה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הבעייה שישנן "הרבה שניות" כאילו.

הרי ברור שהוא יזיז את הרכב אם הוא בתוכו או בקרבתו.

הנכה לא צריך לעמוד באמצע רחוב ולחסום נתיב נסיעה (לעיתים יחיד) ע"מ לחכות שיזיזו את הרכב מחניית נכה.

גם בחניות כפולות שלפעמים גורמות לך לחצות קו לבן (כי אין ברירה אחרת) - ברור שלא יחנו שם לנצח.

ובכל זאת - חוק זה חוק (צריך להיות). אם מתירים לחנות למי שאינו מורשה - זו פריצה של החוק.

אין כזה דבר ש"מותר להעמיד רכב אחר עד אשר יגיע רכב נכה".

זה לא עובד ולא יעבוד. לכן האיסור גורף (אם מקום החנייה אינו תחום בזמן ע"י שילוט)

alfa 156 2.5.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...