Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי מילה ממה שאמרת.

אם הוא ישתמש ב42 ליטר פתוחה, במקום בהגדרת יצרן, 45-6, אני לא חושב שהשינוי יהיה כזה דראסטי כמו שאתה מתאר,

לפי דעתי הוא יכול ללכת על כך.

(כמובן בתנאי ש42 זה הנפח שהסאב רואה, ולא נפח כולל.)

אחרת זה כבר יחרוג בצורה דיי משמעותית לדעתי..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב אז אתה לא חושב אז סבבה!

שמעת בדקת ואתה אומר את זה אז יופי!...

אני אישית שמעתי בדקתי והגעתי למסקנה שזה על הפנים ...

פורסם

תאמת כן בדקתי ושמעתי :)

אם היית עוקב, כשהבאתי את הסאבים שלי עשיתי להם כמה וכמה אפליקציות.

הבאתי זוג, וכל פעם שיניתי תיבה אחת , והשוואתי ביניהם, וכו וכו.

אז כמובן שאני מדבר מניסיון מעשי בנושא הסאב המסויים הזה.

לבוא ולהגיד לבן אדם לעשות תיבה של 60 ליטר, בגלל שראית תיבה כזאתי, זה לא אומר שזה מומלץ.

היצרן נותן מידות מדוייקות, אם הוא רוצה תוצאות מקסימליות שהיצרן המליץ עליהן, עליו לפעול לפיהם.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני נשארתי עם תיבה פתוחה, 45 ליטר(נפח שהסאב רואה.) , מכוונת לתדר 32.

זה לאחר מספר משחקים עם נפחים, ופורטים.

אולי אתה צודק, אולי אפשר להוציא באס דיי יפה עם 60 ליטר,

אבל מי אמר לך שאי אפשר להוציא באס יותר יפה, עם ההמלצות של היצרן ?

זה כמו להגיד, היצרן המליץ על לחץ אויר X בגלגלים שלי, אני יוסיף 20 אחוז, הם כניראה יעבדו יותר טוב..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מיקמיק ואדי.

יואב, לא מרוצה מהבאס שלו כיום... ניתן היה לראות את זה היטב במפגש האחרון.

הוא חושב שעם תיבה פתוחה הוא יקבל באס חזק יותר, וזה לא נכון, בטח לא אם ישאר עם אותן

המידות של התיבה.

יואב:

אתה צריך לפנות לבעיה האמיתית, שזה המגבר... אתה בעצמך אמרת שהוא לא חזק מספיק.

(לדעתי האישית - מה שיש לך באוטו זה מספיק)

אבל בכל אופן, אם תעשה פורט (וכמו שאני מכיא את הסט אפ שלך) אז תעשה אותו בחלק העליון,כי הוא יהיה פורט צר, ויהיה עליו להיות ארוך. (מהחלק העליון, יורד פנימה לריצפה)

איך זה נשמע לך?

פורסם

מיקמיק בוא תבוא תישמעה את הסאב שלי וישר תחליף לאטומה!

גל הבעיה של יואב שהוא מוגבל במקום ברכב(קטן) ...אני חושב שאם הוא רוצה יותר עוצמה שיעשה אטומה..

שיעשה בדיקה קלה שיסתום את הפיר ויראה איך הסאב עובד..

פורסם

אני מוכן לנדב את המונובלוק שלי (אם רק תביא חוט ארוך מספיק) לבדיקה על הסאב שלך יואב.

המונו יוציא לו כ 400 וואט (נשמור על ווליום סביר, וגיין סביר)

מה דעתך?

פורסם

אם צריך אז גם אני מנדב את המונו שלי, רק תביא כאבל ארוך.

ואז גם נוכל לערוך השוואה(פשוטה יחסית) בין שני המונובלוקים כשהסאב באותם תנאים(הרכב של יואב).

ג'ניה

:king:

פורסם

אדי אני כרגע עם תיבה אטומה (מלאה באקרילן)... לכן אני יודע איך היא נשמעת !גל- בכיף נחבר ונבדוק, אני מודע לבעיית ההגברה אצלי ( חלשה מידי ) אבל כמו כן ישנן בעיות תקציב מסויימות :|

כל כלב בא יומו ! :onfire:

פורסם

אדי אתה צריך להבין שאני רוצה לנסות לעשות קצת שינויים בבאס אצלי אבל בתקציב נמוך ! כמובן שאם היה לי עכשיו תקציב לזה הייתי מביא איזה מונובלוק נחמד שיתן לסאב 350RMS ופה פתרתי (פחות או יותר) את בעיית הבאס אצלי (לפחות מבחינתי) והכל טוב ויפה. אבל כמו שהזכרתי קודם אותו התקציב המדובר איננו!!! לכן האפשרות שיש לי היא "משחק" עם תיבת הסאב... עד שיהיה לי תקציב או שמחיריי המונובלוקים ירדו :wink::-)

פורסם
אדי אתה צריך להבין שאני רוצה לנסות לעשות קצת שינויים בבאס אצלי אבל בתקציב נמוך ! כמובן שאם היה לי עכשיו תקציב לזה הייתי מביא איזה מונובלוק נחמד שיתן לסאב 350RMS ופה פתרתי (פחות או יותר) את בעיית הבאס אצלי (לפחות מבחינתי) והכל טוב ויפה. אבל כמו שהזכרתי קודם אותו התקציב המדובר איננו!!! לכן האפשרות שיש לי היא "משחק" עם תיבת הסאב... עד שיהיה לי תקציב או שמחיריי המונובלוקים ירדו :wink::-)

אז אם כך, הייתי מציע לך לפני פתיחת פיר, רק להוציא את ה STUFFING שיש לך, ותראה איך

זה נשמע... ואז, תמשיך... לא?

פורסם

לפי ניסיוני וניסיונם של אחרים וגם לפי קריאה בנושא הבנתי שהמילוי לא משנה כל כך, לפחות לא משהו שהאוזן האנושית תבחין בו ! כך שעם או בלי זה לא כל כך משנה אבל פורט יכול לעשות את השינוי. השאלה הנשאלת ( רגע לפני שאני מתחיל לקדוח ולנסר :wink: )האם זה יהיה שינוי לטובה או לא?! זה באיזה שהוא מקום מין סיכון כיוון שבמידה ושני רוצה לחזור לתיבה אטומה אני דיי בבעיה.... :roll:

פורסם

המילוי של התיבה כן משנה...!

במיוחד בתיבות אטומות,ששם הוא משנה את הQ של הקומפלקס של התיבה + הסאב.

תיבה פורטד היא יותר מאשר קדיחת חור בתיבה.

קל לטעות בתיבות פורטד יותר מאשר בתיבות אטומות שהן יותר סלחניות.

כמובן שחשוב גם האלמנט האם הוא בכלל מתאים לפורט?

• תוכן חדש...