Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב לעשות כמה שינויים בהרכבת המערכת אצלי (כמו לעשות פורט בתיבה של הסאב) לכן כדי לעשות כל דבר קטן אני צריך להוציא את הפלטה שעליה יושב הקבל.... ובכלל לידע כללי

הבנתי...

שיהיה המון בהצלחה איש!

ואם אתה צריך עזרה... :)

והכי חשוב (?) תמונות... ;)

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבנתי...

שיהיה המון בהצלחה איש!

ואם אתה צריך עזרה... :)

והכי חשוב (?) תמונות... ;)

אני בהחלט ישמח לקצת עזרה :-) בגלל שהתיבה לא בצורה סטנדרטית כמו שאני לפחות רגיל לראות ( עם פרופיל טרפז או מרובע ) אני לא סגור על מיקום הפורט ואורכו....

כל כלב בא יומו ! :onfire:

פורסם
כניראה שלא הבנתי את הקונטקס למה שהתכוונתה אך תתפלא החיים הם בית ספר וגם אתה יכול ללמוד....כמו כולם. ;)

*התכוונת חחחחח

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אני דווקא יודע על דקך של 5 שניות איך ליפרוק קבל

את המינוס שלו מחברים לאוטו ואת הפלוס מחברים גם לבודי של האוט אבל בעמצעות נורת ביקורת (כמו טסטר..)

עכשיו אתם בטח שואלים למה לא לקצר את המינוס עם הפלוס ישר עם המנורת ביקורת

התשובה היא שצריך מינוס ארוך שיתן הרבה איבוד כח בדרך ואל מינוס ישר וקצר..

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אני חושב שתיבה עם פורט בנפח 42 ליטר תהרוס לסאב את החיים!!
לא הייתי ממהר להגיד יהרוס את החיים ! יותר בכיוון של שינוי פזה.... שמעת את הסאב הזה עם תיבה פורטד ? לא מאט באס אלה הוא פשוט בעל אופי אחר ( הבאס)

פורסם

אותו מגבר קטן וידידותי אלפיין MRV-300 ....

אני זוכר דווקא שאהבת את הסאב שלי במתקונת שלו עכשיו, בלי פורט ותיבה גדולההההה :-)

כרגע הוא נשמע דיי מדוייק (במגבלות- ס"הכ פיוניר) וחזק אבל אני רוצה לשמוע באס יותר נמרח ורועד לכן אני חושב שפורט יכול לעזור פה.

אם אני טועה בבקשה תקן אותי ! ואם יש לך הצאות אחרות הם יתקבלו בשמחה... :-D

פורסם

פיוניר 305c שכבר יצא מכל החורים!!!!! (לי לפחות) הוא סאב נחמד ולא יותר, רגע ננסח את זה יותר טוב: הוא הסובארו של הסאבים, זול ואמין ! :wink:

פורסם

ניסוח קולע :)

בכל אופן, גם אני ממש לא אהבתי אותו בתוך תיבה אטומה, העדפתי אותו בתוך תיבה פתוחה מכוונת לתדר נמוך יחסית.. 32, היתי ממליץ לך לשמוע אותו באפליקציה הזאתי לפני שתתחיל בשינויים שמצריכים קצת עבודת כפיים :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

רעיון טוב חבר, אבל אני פחות או יותר כבר יודע מה אני רוצה מהמוצר המוגמר, חוץ מזה שכנראה השינויים יבואו לידי ביטוי גם בהחלפת כל הלבד בתא המטען לצבע קצת יותר סולידי ושקט כמו שחור או כחול כהה...

פורסם

להפך אחי אתה צריך להשאיר את התיבה אטומה כדי לקבל באס כזה...

כדי לקבל באס נימרח וחזק את צריך 42ליטר אטומה בלי פורט אבל אם אתה כול כך דלוק על פורט אז אתה תיהיה צריך תיבה של 60ליטר ועם הגברה יותר חזקה מי זאת שיש לך...

פורסם

כרגע הוא נשמע דיי מדוייק (במגבלות- ס"הכ פיוניר) וחזק אבל אני רוצה לשמוע באס יותר נמרח ורועד לכן אני חושב שפורט יכול לעזור פה.

אם אני טועה בבקשה תקן אותי ! ואם יש לך הצאות אחרות הם יתקבלו בשמחה... :-D

דווקא אדי, הוא דיי קולע לתיאור שלי של פיוניר בתוך תיבה אטומה, ולפי דעתי הוא גם קולע לגבי הבקשה שלו, לגבי הפיוניר עם תיבה פתוחה עם תדר לכיוון ה30.

לגבי ה42 אני מבין,זאת המלצת יצרן, מהיכן נתון ה60 ליטר ?

ועל איזה הספק מדובר שהסאב מקבל?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לפחות 300RMS לפתוח ....את התיבה הזו שמעתי אצל אדון B.R

ולגבי תיבה 42 פתוח עם הגברה של 250RMS הבאס על הפנים

42 ליטר אטומה עם 250RMS באס קצת מרוח אבל חזק מאוד..

ו42 ליטר אטומה שמקבלת 350RMS מימונו בלוק זה בכלל עוצמה דיי רצחנית לסאב אחד...

• תוכן חדש...