Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שקבל טעון יכול להיות מאד מסוכן :onfire: לכן אני שואל לפני הפירוק האם צריך לפרוק אותו קודם? איך לפרוק אותו? אם יש איזה אמצעי זהירות מסויימים שצריך לנקוט? או שבכלל כל זה שטויות?.....

תודה מראש למי שיעזור.... :-)

כל כלב בא יומו ! :onfire:

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פשוט חבר לפלוס ולמינוס מנורה של 12V. היא תידלק לאט לאט היא תדאך... וכשהיא לא תעבוד יותר

זה אומר הקבל התפרק"

אם אתה אוהב פיצוצים אז קח סכין אבל משהו עבה......ותחבר בין שני הקצוות.

*צ ו ח ק אל תנסה את זה אפילו

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אם אני אגע ביד במגעים של הקבל

אני אתחשמל??

עם מנורה הלוגן תפרוק כי אם תשים קטנה

אז יקח כמה דקות טובות שיתפרק

פורסם

אני סתם לכייף הייתי שם בלשון כמו בטריה 9 וולט , למה כמה זה מצבר 12 וולט , עוד 3 וולט לא יהרגו אותך !

ואם תרצה לדעת שהו סיים לפרוק , אווו אתה תדע שהוא סיים אחריי שתפסיק לרעוד

8) סתםםםםם שלא תעיז , אלא אם אתה מעדיף להראות תמני

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
אתה תתחשמל ועוד איך....

ממש לא. זה מתח נמוך. וזה מתח ישר. אם זה היה מתח גל סינוס אז היית מתחשמל.

זה כמו לגעת במצבר בדיוק.

2. מנורת הולוגן של אוטו תפרק את הקבל בדקה ספורה. ולא משנה איך מחברים אותה

העיקר שהיא תידלק על ידי הקבל.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
עיברית נכונה פורק את הקבל...חברה. :-D

מפרק את הקבל מהרכב... לא מפרק את הקבל מהחשמל...

צריך קצת יותר מזה בשביל ללמד אותי...

פורסם
הבנתי שקבל טעון יכול להיות מאד מסוכן :onfire: לכן אני שואל לפני הפירוק האם צריך לפרוק אותו קודם? איך לפרוק אותו? אם יש איזה אמצעי זהירות מסויימים שצריך לנקוט? או שבכלל כל זה שטויות?.....

תודה מראש למי שיעזור.... :-)

הקבל עשוי להיות מסוכן אם תקצר אותו...אך כיום יש לו שסתום ניקוז למקרה של קצר, הקבל מנקז את החומר הדיאלקטרי.

פורסם
מפרק את הקבל מהרכב... לא מפרק את הקבל מהחשמל...

צריך קצת יותר מזה בשביל ללמד אותי...

כניראה שלא הבנתי את הקונטקס למה שהתכוונתה אך תתפלא החיים הם בית ספר וגם אתה יכול ללמוד....כמו כולם. ;)

פורסם
מעניין אותי לדעת למה אתה מפרק הקבל יואב?
אני חושב לעשות כמה שינויים בהרכבת המערכת אצלי (כמו לעשות פורט בתיבה של הסאב) לכן כדי לעשות כל דבר קטן אני צריך להוציא את הפלטה שעליה יושב הקבל.... ובכלל לידע כללי

כל כלב בא יומו ! :onfire:

• תוכן חדש...