Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בכל אופן, אני משתמש כרגע ב 5W40 שצילמתי קודם, כרגע הכל תקין.

שאלה אחרת, אם כבר כל המבינים באזור.

המוסכניק שלי אומר, שאם הפתח שממנו בודקים שמן (צינור המדיד) יורה שמן זה סימן שאין קומפרסיה טובה והמנוע הולך למות. מה דעתכם?

הוא יורה ממש טיפונת.

שפריצים של שמן יכולים לרמוז כי קיים לחץ גבוה בעוקת שמן המנוע. לחץ גבוה בעוקה עלול לקרות בגלל מספר סיבות:

1. נשם מנוע סתום.

2. בלאי גבוה של המנוע- טבעות בוכנה תפוסות/שבורות.

לחץ עוקה גבוה עלול לגרום לנזילות שמן ממחזירי שמן לכן רצוי לבדוק את הנושא מול מכונאי רכב שמכיר את הרכב שברשותך.

איזה כייף לי :)

פורסם

אז למה לא מוציאים את המדיד בזמן שהרכב עובד, ולפי מה שאתה אומר באמת, האטם אני מניח בסדר.

ומחזירי שמן החלפתי לאחרונה, זה אומר שהרינגים הולכים לסיים את החיים שלהם?

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

לא מוציאים מדיד בזמן שהמנוע עובד מכיוון שיש מנועים שזה יגרום לזיוף בעבודת המנוע ואפילו להדלקת מנורת "בדוק מנוע".

בקשר לשאלה השנייה יש צורך בבדיקה מקצועית ולא דרך שאלות/תשובות דרך הפורום.

פורסם
מרק כתב :

מי ממכם חרש את TDICLUB או את myturbodiesel

החלפה של קמשפט :

http://www.myturbodiesel.com/1000q/multi/camshaft-inspection-replace-vw-tdi.htm

הם משתמשים ב 507, קמשפטים הולכים כמו גרעינים. אצלי ובארץ כל המוניות עובדות עם 5-40 505.01 , שוב יש לי שני רכבים כאלה עם 370000 ועם 514000, קמשפטים מקוריים.

קראתי את האשכול בקישור שצירפת ואינני רואה שום קשר בין שימוש בשמן VW507.00 בעל דרגת צמיגות 5W30 או 5W40 לנזק שנגרם למנוע כתוצאה משחיקה ובלאי מוגבר של הכוסית.

למיטב זיכרוני הייצרן הוציא TSB וכוסיות משופרות שפתרו את הבעיה.

איפה קראת שקמשפטים הולכים כמו גרעינים בגלל שמן מנוע בעל צמיגות 5W30 ?

• תוכן חדש...