Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גולף טורבו דיזל.

לאחר בדיקות ממושכות וניסיונות אין ספור למגר נזילות ועישון ע"י הרכב

הגעת לנקודה שהרכב "מעלים" רק ליטר שמן ל- 1000-1100 ק"מ בקירוב.

רון (ממוסך רון) המליץ ואף הדגיש שעלי להשתמש אך ורק בשמן יורול 5W40 שמותאם עבור הרכב שלי.

אך במציאות האשקלונית, חיפשתי בכמה חנות חלפים את היורול המיוחל - אך לא דובים ולא סולר.

בהמלצת "בעל מקצוע" עם אינטרסים מובהקים למקסימום רווח, קיבלתי המלצה לשמן הנ"ל (רצ"ב תמונה)

עד כמה השמן זה יזיק לרכב שלי? אפשר להשתמש בו בבטחה?

* אין מילה על השמן הזה בכל האינטרנט.

* לאחר שימוש בשמן במשך 3000 ק"מ האחרונים, צריכת השמן ברכב דווקא במגמת שיפור ניכרת

ונעה לכיוון ה 1500 ק"מ לליטר שמן.

הצעות?

hn.jpg

TTH.jpg

Golf MK4 TDI 1999

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ברשותי גולף טורבו דיזל.

לאחר בדיקות ממושכות וניסיונות אין ספור למגר נזילות ועישון ע"י הרכב

הגעת לנקודה שהרכב "מעלים" רק ליטר שמן ל- 1000-1100 ק"מ בקירוב.

רון (ממוסך רון) המליץ ואף הדגיש שעלי להשתמש אך ורק בשמן יורול 5W40 שמותאם עבור הרכב שלי.

אך במציאות האשקלונית, חיפשתי בכמה חנות חלפים את היורול המיוחל - אך לא דובים ולא סולר.

בהמלצת "בעל מקצוע" עם אינטרסים מובהקים למקסימום רווח, קיבלתי המלצה לשמן הנ"ל (רצ"ב תמונה)

עד כמה השמן זה יזיק לרכב שלי? אפשר להשתמש בו בבטחה?

* אין מילה על השמן הזה בכל האינטרנט.

* לאחר שימוש בשמן במשך 3000 ק"מ האחרונים, צריכת השמן ברכב דווקא במגמת שיפור ניכרת

ונעה לכיוון ה 1500 ק"מ לליטר שמן.

הצעות?

השמן הזה לא מוכר וחבל לך לעשות נסיונות מה גם שהמחיר הוא שערוריה , את היורול אתה יכול להשיג באוטוסטור חולון ויש גם אפשרות להזמין אותו מהם באינטרנט .

פורסם

אם לא מצאת את השמן הזה ברשת- זה כבר אמור לתת לך את כל התשובות :roll: :roll:

פורסם

הדרישות מטעם היצרן הם VW 501 01/505 00 המלצה שלי הוא שמן בדרגת צמיגות 15w40 ואו לחילופין 10w40 ואז תראה איך צריכת השמן יורדת, הרכב הוא שנת 99 ובטוח עם ק"מ גבוהה לכן שמן בדרגת צמיגות 5W40 דליל מדיי למנוע.

פורסם

על השמן הנ"ל אכן רשום 505 ו 501.1.

בקשר לצמיגות, ניסתי כל מני שמנים.

אין נזילות בכלל, הוחלפו כל מחזרי השמן. כל הצנרת נבדקה, הרכב יבש לחלוטין מלמטה (יורול 5W40)

הבעיה היחידה שהרכב נטה לעשן בסל"ד גבוה ולכן צרך מעט שמן.

עם השמן הנ"ל עושה רושם שהמצב טוב יותר.

קצת יותר יקר מהיורול (190 לעומת 160) אבל בהחלט מרגיש כמו מוצר איכותי.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם
המלצה שלי הוא שמן בדרגת צמיגות 15w40 ואו לחילופין 10w40 ואז תראה איך צריכת השמן יורדת, הרכב הוא שנת 99 ובטוח עם ק"מ גבוהה לכן שמן בדרגת צמיגות 5W40 דליל מדיי למנוע.

קשקוש מוחלט :roll:

נמאס לי לחזור על עצמי כמו קסטה, אתה מוזמן לעשות חיפוש ולהשכיל.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עם כל הכבוד לנסיון הסקת המסקנות שלך לוקה בחסר. עם המלצות כמו "שים 15W40" אתה משתייך לדור ישן שלא מבין מה זה שמן מנוע.

אתה מוזמן לחקור ולהתעמק בעולם השמנים, מה המשמעות של הצמיגות ואז תבין למה מה שרשמת הינו בגדר קשקוש מוחלט.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הדרישות מטעם היצרן הם VW 501 01/505 00 המלצה שלי הוא שמן בדרגת צמיגות 15w40 ואו לחילופין 10w40 ואז תראה איך צריכת השמן יורדת, הרכב הוא שנת 99 ובטוח עם ק"מ גבוהה לכן שמן בדרגת צמיגות 5W40 דליל מדיי למנוע.

מה אתה אומר מר איתמר, אומרים שנסיון זה מעל הכל וזה מה שהניסיון לימד אותי

די נמאס לי שכול אחד מתחבא מאחורי הסיסמא הנדושה מנסיוני... !

בו ספר לי איזה ניסיון יש לך וכיצד מהניסיון שלך הגעת למסקנה ששמן 15W40 או 10W40 מתאים יותר לרכב הזה ?

האם פירקת את המנוע לחלקים ושלחת למעבדות את החלקים ואת השמן לבדיקה ספקטרומטרית ולאחר מכן התייעצת עם מהנדסי רכב ויחדיו הגעתם למסקנה הסופית שציינת ?

תציג בפני מסמך של מעודכן של הייצרן הכותב שחור על גבי לבן שהשמן 15W40 או 10W40 מתאים לרכב.

האם מותר בכלל להשתמש בשמן סינטטי למנוע הזה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

בו ספר לי איזה ניסיון יש לך וכיצד מהניסיון שלך הגעת למסקנה ששמן 15W40 או 10W40 מתאים יותר לרכב הזה ?

האם פירקת את המנוע לחלקים ושלחת למעבדות את החלקים ואת השמן לבדיקה ספקטרומטרית ולאחר מכן התייעצת עם מהנדסי רכב ויחדיו הגעתם למסקנה הסופית שציינת ?

נסעתי על הצמיגויות הנ"ל מעל 260,000 ק"מ והרכב לא אוכל יותן מ- 200cc בין הטיפולים(בדומה לרכב המדובר).

תציג בפני מסמך של מעודכן של הייצרן הכותב שחור על גבי לבן שהשמן 15W40 או 10W40 מתאים לרכב.

בהמשך

האם מותר בכלל להשתמש בשמן סינטטי למנוע הזה ?

לפני שאתה יורה מהמותן תעשה חיפוש ונסה למצוא שמן סינטטי בדרגת צמיגות 15w40.

• תוכן חדש...