Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומט עד 25K לנהגת חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח להמלצות לרכב שעולה על הדרישות הנ"ל:

* אוטומט. ל-א רובוטי\ידני.

* תקציב עד 25K

* נפח מנוע 1.3-1.4 על מנת שיהיה חסכוני בדלק.

* אני גרה בתל אביב ולכן רוב הנסיעות הן בין עירוניות פשוטות או בכביש המהיר. אין עליות.

* 4 מושבים.

* אמינות. מאחר ואני בחורה וגם אין לי את החבר\אבא\ידיד הכי טוב שיעזור לי בענייני תחזוק פשוטים שיש ברכבים של שנתוני 90 - אז עדיף לחסוך כאבי ראש מראש.

* ישמש אותי לנסיעות בסופ"ש ופעם ב... באמצ"ש ( לעבודה אני מתניידת ברכבת).

חשבתי על טיוטה יאריס או סיטרואן C3.

כמובן שפתוחה לעוד הצעות.

תודה :)

פורסם

לאיזו מטרה את מציינת את נפח המנוע? שיהיה חסכוני? מהיר?

מה עוד חשוב לך, נוחות? חסכון בדלק? אחזקה זולה? מהירות?

מה הנסועה השנתית שלך? האם הנסיעות עירוניות או בין עירוניות? יש עליות? (חיפה, ירושלים)

כמה אנשים ייסעו? האם יש צורך בחמש מקומות ישיבה או שארבעה יספיקו?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הרובוט הגיע בדגם השני ממודל 2007,אבל הוא מעל התקציב בהרבה,בתקציב שלך יש את הגיר אוטומטי הרגיל,היאריס אמינה וחסכונית,אבל בתור קונה,תוכלי לקנות מודל ישן יחסית בערך 2002 לעומת שאר הרכבים בקטגוריה כמו הגטס,פונטו ספייס..

את הC3 אני לא מכיר לכן לא אוכל להתייחס.

מה שכן הייתי מציע את הגטס,תוכלי לקנות בערך מודל 2006 שזה 4 שנים מעל היאריס,היא גם מאוד אמינה,זריזה יחסית,פחות חסכונית אבל לא יקרה לאחזקה,חפשי רמות איבזור GLS/GLI,כי ה GLF שהיא היותר פופולרית אין ABS ויש כרית אוור אחת.

עוד רכב הוא הפונטו ספייס,מאוד חסכונית,גם לא יקרה לאחזקה,אבל גם פה ברמת איבזור הנמוכה יותר SX יש גיר רובוטי,ורק ברמת איבזור הבכירה ELX יש גיר רציף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...