Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

הלכתי לראות מה מציעים במסגרת המבצע.

מחיר רגיל - 123400

מחיר מבצע - 121400 (2000 ש"ח הנחה)

תוספות:

גג שמש נפתח (במסגרת מבצע ההשקה של הלאון)

צבע (מטלי?) - לפי המחירון אמור לעלות 2000 ש"ח

חיישני רוורס שטוחים

איתוראן SAVE

מישהו יודע כמה שוות ההטבות האלו? באופן כללי, נראה לכם מבצע שווה?

Fiat Uno 1994 - Mazda 3 2005 - Volkswagen Jetta 2011 - Seat Leon 2013 - Subaru XV 2018

פורסם

כעיקרון המחיר הבסיסי של הלאון נחשב די אטרקטיבי כך שההנחה של המבצע רק מוסיפה לעניין. כעיקרון גג זה סדר גודל של 5000-8000 שקל, חיישני רברס זה די שטויות, צבע מטאלי שווה אמנם כסף אבל יש יבואנים שלא גובים על זה ואיתורן לא משנה כמה עולה - זה בעיקר בעיה אחר כך לשלם דמי מנוי...

We are the Human Race

פורסם
כעיקרון המחיר הבסיסי של הלאון נחשב די אטרקטיבי כך שההנחה של המבצע רק מוסיפה לעניין. כעיקרון גג זה סדר גודל של 5000-8000 שקל, חיישני רברס זה די שטויות, צבע מטאלי שווה אמנם כסף אבל יש יבואנים שלא גובים על זה ואיתורן לא משנה כמה עולה - זה בעיקר בעיה אחר כך לשלם דמי מנוי...

בעוד שבוע מבצע KICK DOWN לאון 1.8 ב125 אלף אז למה לרכוש עכשיו ?:lol:

פורסם
נראה לי שקצת נסחפת...

זה יקרה במוקדם או במוקדם יותר .:lol:

גילוי נאות אני נוסע בלאון 2010 למזלי לא נפלתי עם עניין המבצע ככה שאין לי סיבה ללכלך רק להציג את העובדות.

אני אישית לא אקנה סיאט בתקופה הקרובה למרות שאני מרוצה עד הגג מהלאון וראיתי את החדשה היא מדהימה.

פורסם

המבצע על פניו נראה אחלה ! כפי שנאמר כאן האיתוראן או SAVE {גרסה זולה יותר }כרוכה בדמי מנוי . ובלי זה חברות הביטוח

לא כל כך יבטחו את הרכב . גם אם זה , הביטוח לרכב הזה הוא מאוד יקר .

על צבע מטלי , כשהרכב יהיה משומש , יהיה קצת קשה לקבל על זה כסף .

אבל עד שתגיע לזה .... בנתיים תהנה מהרכב .

פורסם

זהו מבצע פתיחה בלבד.

אני מאמין שהמבצע הבא יהיה יותר אגרסיבי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הקייק דאון יקרה במוקדם או במאוחר

השאלה רק מתי!

לא יקרה כמו בעבר.

בעבר לא היה לסיאט ליין שלם של פתרונות ללאון.

היה רק לאון אחת למיטב זכרוני עם מנוע 1.8 מהדור הקודם.

כיום יש להם 3 גרסאות וזה יאפשר להם למצב את ה-1.8T במקום גבוהה מבעבר ולשמר את המחיר.

רוב הלקוחות ירכשו את הלאון בגרסאת ה-1.2TSI כרכב משפחתי, המנוע הזה בשילוב DSG עושה עבודה מעולה.

גרסאת ה-1.2TSI של הלאון תהיה הנמכרת ביותר ותתומכר במקביל לתחרות בשוק המשפחתיות.

אני לא רואה את ה-1.8TSI יורדת למכיר של 125K או אפילו 135K, פשוט אין צורך כאשר יש את ה-1.2TSI.

נוהג על: Leon SC FR 1.8 TSI צבע לבן

לשעבר: SEAT IBIZA 1.2TSI SC

פורסם
לא יקרה כמו בעבר.

בעבר לא היה לסיאט ליין שלם של פתרונות ללאון.

היה רק לאון אחת למיטב זכרוני עם מנוע 1.8 מהדור הקודם.

כיום יש להם 3 גרסאות וזה יאפשר להם למצב את ה-1.8T במקום גבוהה מבעבר ולשמר את המחיר.

רוב הלקוחות ירכשו את הלאון בגרסאת ה-1.2TSI כרכב משפחתי, המנוע הזה בשילוב DSG עושה עבודה מעולה.

גרסאת ה-1.2TSI של הלאון תהיה הנמכרת ביותר ותתומכר במקביל לתחרות בשוק המשפחתיות.

אני לא רואה את ה-1.8TSI יורדת למכיר של 125K או אפילו 135K, פשוט אין צורך כאשר יש את ה-1.2TSI.

קהל היעד של הלאון זה בעיקר צעירים עם כסף שמחפשים מנוע + עיצוב ואיבזור.

נכון אבל עדיין לאון ב160 אלף זה הרבה ממה שאנשים ישלמו, במחיר הזה קונים כבר אלפא שפחות או יותר ממוצבת לאותו קהל יעד, גולף למי שמוכן להסתפק במנוע חלש יותר או במוו למי שרוצה יוקרה.

השאלה היא אם הם מתכוונים להפוך את הדגם הזה לאקזוטי כמו הקופרה, כי זה מה שקרה בדיוק שמחרו את הלאון הקודמת במחיר הזה, גם במבצעים לא מחרו ממנה הרבה מלבד לקהל היעד היותר צעיר שלא הרשה לעצמו לקנות את הרכב במחיר של 160 והיה פוזל תמיד לכיוון של הלאון וקונה גולף יד 2.

פורסם

להגיון דבריך יש גם נגטיב ולפיו ביום שבו יווכחו בחנות שקשה מאוד למכור לאון 1.8 כשיש בהיצע לאונים זולים באופן ניכר, כאלו שאינם נופלים במראה או באיבזור מהלאון שב"שפיץ", המחיר יירד עד שיתחילו הקונים להכנס פנימה. כך זה היה וכך קרוב לודאי יהיה, אלא אם יתרחש לו הנס ואנשים דווקא ירצו לשלם המון כסף בשביל עוד קצת סיסי ותחושת בעיטה יותר בריאה בגב.

פורסם
קהל היעד של הלאון זה בעיקר צעירים עם כסף שמחפשים מנוע + עיצוב ואיבזור.

נכון אבל עדיין לאון ב160 אלף זה הרבה ממה שאנשים ישלמו, במחיר הזה קונים כבר אלפא שפחות או יותר ממוצבת לאותו קהל יעד, גולף למי שמוכן להסתפק במנוע חלש יותר או במוו למי שרוצה יוקרה.

השאלה היא אם הם מתכוונים להפוך את הדגם הזה לאקזוטי כמו הקופרה, כי זה מה שקרה בדיוק שמחרו את הלאון הקודמת במחיר הזה, גם במבצעים לא מחרו ממנה הרבה מלבד לקהל היעד היותר צעיר שלא הרשה לעצמו לקנות את הרכב במחיר של 160 והיה פוזל תמיד לכיוון של הלאון וקונה גולף יד 2.

פשוט לא רואה מצב כזה.

כל הוזלה משמעותית במחיר תשרוף את גרסאת ה-1.2.

אני לא רואה לחץ מסיאט להוריד את מחיר ה-1.8 כאשר יש להם את גרסאת ה-1.2 המעולה.

מבחינת שיווק / מכירות אין צורך.

סיאט פשוט ימכרו מעט 1.8, זה הכל !

פורסם

עם גרסת 1.2 אוטו' ללאון שלא הייתה בעבר, לסיאט אין שום סיבה הפעם להוריד את המחיר משמעותית לדגם 1.8, לפחות לא בשנים הקרובות. אל תשכחו שבדרך גרסת 1.4 אוטו' שתעלה בערך 135,000 שקל (להערכתי) כך ששוב אין סיבה מיוחדת להוריד את מחיר דגם 1.8. הנחות פה ושם יהיו, אבל תשכחו ממה שהיה בעבר עם הלאון 1.8.

פורסם
עם גרסת 1.2 אוטו' ללאון שלא הייתה בעבר, לסיאט אין שום סיבה הפעם להוריד את המחיר משמעותית לדגם 1.8, לפחות לא בשנים הקרובות. אל תשכחו שבדרך גרסת 1.4 אוטו' שתעלה בערך 135,000 שקל (להערכתי) כך ששוב אין סיבה מיוחדת להוריד את מחיר דגם 1.8. הנחות פה ושם יהיו, אבל תשכחו ממה שהיה בעבר עם הלאון 1.8.

צודק לחלוטין. אין שום סיבה הפעם.

יהיו הנחות רגילות לכל הליין. אבל 119אלף לגרסת 1.8 או אפילו 145אלף פשוט לא יקרה הפעם.

גרסת ה-1.4 תסגור להם את הפינה בין 1.2 ל 1.8.

פורסם

גם ללאון דור קודם היו גרסאות של 1.2 ו-1.4 בנוסף ל-1.8 ועדיין עשו עליה מבצע.

למה? כי הדגם היה לקראת סוף חייו ורצו להפטר מהמלאי.

מי שרוצה את הלאון החדשה 1.8 במחיר של 120K שיחכה לדגם המחליף של הלאון בעוד כמה שנים.

אגב, עד לפני כמה שנים רכב עם 180 כ״ס היה נחלת הספורטיביות בלבד,

מכוניות משפחתיות יכלו רק לחלום על זה.

לכן גם התמחור בהתאם.

• תוכן חדש...