Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ממש מדויק. דגמי ה-1.2 וה-1.4 מסוג TSI החלו להימכר באוקטובר 2010, שזה כשנתיים לפני שהוצג הדגם החדש ברחבי העולם, וכבר אז מחירי ה-1.2 וה-1.4 היו קרובים ל'מחירי מבצע'. אני זוכר אפילו שדגם ה-1.2 נמכר ב-100 אלף ש"ח עגולים כמה חודשים אחר כך. כלומר, לא היה שום מלאי שהיה צריך להיפטר ממנו שנתיים לפני הצגת הדגם החדש. :wink:

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
גם ללאון דור קודם היו גרסאות של 1.2 ו-1.4 בנוסף ל-1.8 ועדיין עשו עליה מבצע.

למה? כי הדגם היה לקראת סוף חייו ורצו להפטר מהמלאי.

מי שרוצה את הלאון החדשה 1.8 במחיר של 120K שיחכה לדגם המחליף של הלאון בעוד כמה שנים.

אגב, עד לפני כמה שנים רכב עם 180 כ״ס היה נחלת הספורטיביות בלבד,

מכוניות משפחתיות יכלו רק לחלום על זה.

לכן גם התמחור בהתאם.

ועכשיו ברצינות.

אתה באמת מאמין שה-1.8 החדשה שהיא אחד על אחד A3 לכל דבר, נמכרת ב-120 או 130 בעוד מספר חודשים מהיום ?

נוהג על: Leon SC FR 1.8 TSI צבע לבן

לשעבר: SEAT IBIZA 1.2TSI SC

פורסם

ועכשיו ברצינות,

קרא שוב את ההודעה שלי ואולי תצליח להבין אותה על אמת.

כתבתי שהתמחור דווקא הגיוני ורק לקראת החלפת הדגם בעוד מספר שנים,

אולי נראה אותה נמכרת במחיר של 120K כחדשה.

פורסם
צודק לחלוטין. אין שום סיבה הפעם.

יהיו הנחות רגילות לכל הליין. אבל 119אלף לגרסת 1.8 או אפילו 145אלף פשוט לא יקרה הפעם.

גרסת ה-1.4 תסגור להם את הפינה בין 1.2 ל 1.8.

אף אחד לא נביא אבל אף אחד לא רוצה להיות פראייר ולהידפק 3 פעמים, לכן במחיר הזה הייתי פוזל לכיוון אלפא, אותו קהל יעד יותר יוקרתי .

פורסם

בדורות הקודמים ה-1.2 וה-1.4 נמכרו רק בורסיות ידניות, הפעם זה שונה.

חוץ מזה שלמבצעים יש להם את הטולדו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שלום לכולם.

תראו,

עד היום לא היה לסיאט את האס של - 1.2 טורבו + DSG.

אלה היו הדגמים הנמכרים ביותר של פולקסוואגן וסקודה.

עכשיו, כשמדובר בלאון חדשה שמיישרת קו עם רמת ההרכבה, האיכות והחומרים של הגולף (ישבתי בחדשה, בהחלט ברמה גבוהה!), ועוד בגרסת 1.2 + DSG, אני מעריך שייקח זמן ארוך יחסית עד שיצאו במבצע אגרסיבי.

צריך לקחת בחשבון שהתמחור הנוכחי יוצר מצב שבעשרת אלפים פחות מגולף ערומה מקבלים לאון שמאובזרת מעל לכל דימיון, כולל גג נפתח ייחודי. הלאון במצב הזה היא קנייה בהרבה יותר טובה מגולף, מה גם שאם תביטו בתא המטען (ותתעלמו מהנתונים היבשים והמוטעים להערכתי), תראו שבלאון תא המטען הרבה יותר גדול. תלכו ותראו אם אתם לא מאמינים.

זו הערכתי.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
שלום לכולם.

תראו,

עד היום לא היה לסיאט את האס של - 1.2 טורבו + DSG.

אלה היו הדגמים הנמכרים ביותר של פולקסוואגן וסקודה.

עכשיו, כשמדובר בלאון חדשה שמיישרת קו עם רמת ההרכבה, האיכות והחומרים של הגולף (ישבתי בחדשה, בהחלט ברמה גבוהה!), ועוד בגרסת 1.2 + DSG, אני מעריך שייקח זמן ארוך יחסית עד שיצאו במבצע אגרסיבי.

צריך לקחת בחשבון שהתמחור הנוכחי יוצר מצב שבעשרת אלפים פחות מגולף ערומה מקבלים לאון שמאובזרת מעל לכל דימיון, כולל גג נפתח ייחודי. הלאון במצב הזה היא קנייה בהרבה יותר טובה מגולף, מה גם שאם תביטו בתא המטען (ותתעלמו מהנתונים היבשים והמוטעים להערכתי), תראו שבלאון תא המטען הרבה יותר גדול. תלכו ותראו אם אתם לא מאמינים.

זו הערכתי.

מסכים עם כל מילה שלך, זו גם ההערכה שלי.

פורסם
ועכשיו ברצינות.

אתה באמת מאמין שה-1.8 החדשה שהיא אחד על אחד A3 לכל דבר, נמכרת ב-120 או 130 בעוד מספר חודשים מהיום ?

ועכשיו ברצינות.

אתה באמת מאמין שה-1.8 החדשה היא אחד על אחד A3 לכל דבר?

פורסם
ועכשיו ברצינות.

אתה באמת מאמין שה-1.8 החדשה היא אחד על אחד A3 לכל דבר?

בכל מה שרלוונטי. כן.

מרכב mqb, מנוע. לדעתי אלו החשובים. גימור פנים ולוגו קצת פחות חשוב.

פורסם
בכל מה שרלוונטי. כן.

מרכב mqb, מנוע. לדעתי אלו החשובים. גימור פנים ולוגו קצת פחות חשוב.

לוגו הכי חשוב למי שקונה רכב כזה העובדה שהרבה קונים רכבים כאלה ברמת גימור נמוכה ומנוע חלש רק בשביל הסמל.

תבדוק כמה אודי A3 עם מנוע 1.6 נמכרו לעומת 1.8 T וTSI למינהם.

פורסם

אני בסופו של דבר הזמנתי את האוטו בזמן המבצע, בכפוף לנסיעת מבחן שאותה עשיתי השבוע.

הייתי מאוד מרוצה - לא הרגשתי שהוא נופל מהג'טה שיש לי עכשיו (דור קודם). איכות גימור מצוינת, יחד עם כל הצעצועים המודרניים. את ההשוואה שלי ערכתי מול הגולף המקבילה - 1.2 TSI, שם כדי לקבל את אותה רמת אבזור צריך את חבילת ה ENJOY שמעלה את מחיר הרכב ל 140K.

שבוע הבא אני אסגור את ההזמנה ותוך (עד) שלושה שבועות אמור להגיע האוטו.

לגבי המבצעים - גם אני בדעה שהמבצעים היו על דגם בשנה האחרונה שלו, ואין לי חשש ממבצעים אגרסיביים כאלו בשנתיים הקרובות, שיורידו את שווי הרכב שלי. בכל אופן - צבע + גג + איתורן + 2000 שקל הנחה = יותר מ 10K הטבה.

אגב לגבי האיתוראן SAVE, הבנתי שזה חינם לשנה הראשונה, ואחר כך משהו כמו 30 שקל לחודש.

Fiat Uno 1994 - Mazda 3 2005 - Volkswagen Jetta 2011 - Seat Leon 2013 - Subaru XV 2018

פורסם
אני בסופו של דבר הזמנתי את האוטו בזמן המבצע, בכפוף לנסיעת מבחן שאותה עשיתי השבוע.

הייתי מאוד מרוצה - לא הרגשתי שהוא נופל מהג'טה שיש לי עכשיו (דור קודם). איכות גימור מצוינת, יחד עם כל הצעצועים המודרניים. את ההשוואה שלי ערכתי מול הגולף המקבילה - 1.2 TSI, שם כדי לקבל את אותה רמת אבזור צריך את חבילת ה ENJOY שמעלה את מחיר הרכב ל 140K.

לגבי המבצעים - גם אני בדעה שהמבצעים היו על דגם בשנה האחרונה שלו, ואין לי חשש ממבצעים אגרסיביים כאלו בשנתיים הקרובות, שיורידו את שווי הרכב שלי. בכל אופן - צבע + גג + איתורן + 2000 שקל הנחה = יותר מ 10K הטבה.

אגב לגבי האיתוראן SAVE, הבנתי שזה חינם לשנה הראשונה, ואחר כך משהו כמו 30 שקל לחודש.

מסכים שמדובר ברכב מצוין ושווה מהגולף

( למרות שהגולף היא יותר פרמיום איכותית ושמורת ערך והלאון היא יותר צעירה, אבל הדעה שלך היא לא נכונה הרכב נמכר במבצע בשלוש שנים האחריות ( בטח שלא בשנה האחרונה), רחמנות על אלא שקנו אותו בשנתיים הראשונות ב170-160 אלף.

אני עדיין מאמין שבעוד חצי שנה יתנו יותר ובעוד שנתיים עוד יותר.

עסקה טובה מבחינת הרכב אבל עסקה גרועה מבחינת המחיר ששילמת.

פורסם

צבע + גג + איתוראן = לא תקבל על זה שקל יותר במכירה. באחריות.

תתחדש וסע בדרכים טובות!

• תוכן חדש...