Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד מוביל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הציעו לי בטרייד מוביל רכב יד ראשונה, פרטי, ק"מ נמוך, עם ספר טיפולים במורשה, שעבר תיקוני צבע, פחחות ו"החלפת חלקי מרכב שונים" לדבריהם. (יכול להיות דלת או טמבון לדוגמה). הם מתחייבים לי על שלדה נקיה, מנוע וגיר למשך שנה.

שווה לקחת לבדיקה במכון ? או שאפשר לסמוך על הבדיקה שלהם ?

אתם הייתם קונים או מתרחקים מרכב שהוחלפו לו "חלקי מרכב שונים" ?

תודה 8)

פורסם

אני הייתי לוקח אותו לבדיקה. האמינות שלהם בספק. לפני יומיים התקשרו אלי בקשר לרכב והלכתי לשם ואמרו שיש כבר הזמנה על ברכב. שעתיים אחר כך התקשרו לאשתי על אותו רכב. בקיצור מתקשרים על רכבים שלא פנויים רק להכניס אותלך לפגישה אצלם. אם משקים על דבר אחד גם ישקרו על דברים אחרים.

פורסם
שלום,

אתם הייתם קונים או מתרחקים מרכב שהוחלפו לו "חלקי מרכב שונים" ?

תודה 8)

באופן כללי רכבים בנויים משילדה(שאסי) שכשמה כן היא השלד של האוטו שמחזיק את הכל ועליו מורכבים המנוע הגלגלים וגם המרכב שהוא למעשה כמו שאמרו לך כולל דלתות פגושים חלקי הפח פנסים מראות וכו'.

פגיעה בשילדה יכולה לגרום לעיקום של כל הרכב וכמעט בלתי אפשרי להחזיר אתו למה שהוא היה בנוסף לכך כל ריתוך על השילדה גורם להחלשה של המתכת וירידה בבטיחות של הרכב. מצד שני פגיעה במרכב ניתן לתקן בקלות ע"י החלפת חלקים כמו דלתות או פגושים או פשוט עבודת פחחות וצבע. הבעיה העיקרית עם תיקוני מרכב היא שאם התיקון לא מקצועי לחלוטין במשך הזמן תראה הבדלים בצבע דלתות לא יסגרו כמו שצריך וכו' , זה לא ממש צריך למנוע ממך לקנות את הרכב ובכלל רוב הרכבים עוברים תיקוני פח או פלסטיקה בשלב מסויים במהלך חייהם.

בכל מקרה מומלץ מאוד לקחת את הרכב לבדיקה כדי לוודא שלא היתה גם פגיעה בשלדה וגם מה הייתה חומרת הפגיעה והאם הייתה ירידת ערך לרכב.

• תוכן חדש...