Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב

כמו שכתוב בכותרת, בבעלותי יונדאי גטס מודל 2004 ומזה הרבה זמן שברצוני לשדרג את חוויית השליטה במערכת המולטימדיה ברכב.

קראתי קצת על הנושא ונוכחתי לדעת כי ניתן לחבר/לבנות שלט הגה שיתאים ל-HU.

קניתי לפני כמעט שנה את הCLARION CZ302A שד"א נותן תמורה יפה מאוד לכסף, וגיליתי שגם לי יש אפשרות להוסיף שלט הגה

קראתי על הרבה מתאמים אך למיטב הבנתי יש צורך ביחידה מובנת של שלט הגה ברכב ועל ידי סנכרון עם המתאמים ניתן להתאים את הרדיו דיסק הלא מקורי למערכת הכפתורים המקורית של הרכב.

מה שיש לי בהגה זה צופר וגם הוא לא כל כך מדהים.. ולכן רציתי לדעת מה אוכל לעשות בנידון? האם עליי לקנות שלט הגה כללי של CLARION והמערכת תסתנכרן אוטמוטית עם הרדיו דיסק? ואם זה הדבר הנכון לעשות האם יש דרך להוזיל עלויות כיוון שהמחירים מופרזים ואני לא יודע אם כדי להשקיע כל כך הרבה או שמא אולי עדיף לקנות רכיבים לבד ולנסות לבנות מערכת משלי כפי שכמה מחברי הפורום פה עשו.

אולי אני מבלבל פה דברים ואשמח לקצת סדר בבלאגן

אשמח להכוונה 8) ואודה לכל מי שיוכל לעזור

פורסם

אם אין לך כפתורי שליטה בהגה, אז המתאם יורד מהפרק.

יש שלט אוניברסלי של CLARION, אבל לא ראיתי את הדגם שלך מופיע ברשימה, מצד שני הוא לא מופיע ברשימה של הדגמים שהוא לא עובד איתם. לכן אין לי פתרון בשבילך, תצטרך להתאמץ עם האצבעות:)

בכל מקרא, זה הקישור:

http://www.clarionworld.co.uk/car-audio.aspx/rcb147-remote

• תוכן חדש...