Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקקים השתוללו בתוך הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היבואן הודה שהיתה פדיחה בהתקנה, אבל גם טוען שלא משם מקור המקקים. ייתכן מאוד שהוא טועה בהתנהלות מול הלקוח, אבל לי נדמה שפותח השרשור הולך רחוק מדיי. לא לשכוח שגם לו יש אחריות מועטה לממקים. תקרא את הבלוג שלו, כמו במקרה השמן ותבין שהוא מתעסק בזוטות וממש ״מחפש״ את הטעויות, במקום לנסות ולהנות מהרכב ( לא הבנתי את המסמך הדבילי על המבנה השירות של היבואן).

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אלכס תיכנס למישהו שרוצה לקנות רכב חדש ורואה את הת'רד המגוכך הזה, ומה הוא רואה כאן ? יבואן שמתנער מתלונת לקוח ושולח אותו לחפש, עכשיו דמין סיטואציה כזו עם גיר או מנוע לא מתפקדים הרי כאן מדובר בסיפור דיי פשוט ולא מתוחכם עם איזשהי תקלה שהיבואן לא מצליח לפתור, יש בעיה ויש פתרון היבואן לא מוכן להכניס יד לכיס כשצריך, וקמצן משלם פעמיים, אם אתה כלקוח יכלת להרשות לעצמך רכב חדש כעת אני בטוח שבעוד 3 שנים תוכל שוב להרשות לעצמך רכב חדש, ושנינו מסכימים שעל הונדה אתה לא תרצה יותר לשמוע בגלל היבואן ולא בגלל טיב הרכב ?

לעניייננו, לא אמרתי שאתה גרידי, אני פשוט אומר מה הרציונל במצב הזה צריך להיות, הרבה פעמים מנהלי השירות אטומים, ומישהו פה כתב שתדמיין לקוחות שמנסים לסחוט את היבואן/דילר מקומי, אז וואלה אני מתחיל לחשוב שכל בעלי העסקים יתחילו להתנהג כמו רפא צבאי, קודם כל בודקים אם אתה שקרן ומנסים להפיל אותך בפח ורק אח"כ אם אתה מספיק עקקשן שיש בעיה רק אז מישהו יתחיל אם בכלל לטפל לך בבעיה.

אז תן לי לחדש לך, כל יבואן ינסה להתנער מתלונות לקוח קטנות. אם ייתייחסו לכל תלונה

אלף שקל ביום חופשי הם יוציאו רק על תיקונים , פיצויים ופגישות עם הלקוח.

כולם ככה אז זה לא ישפיע על הקונה מאיפה קונה. חבל שזה המצב..

פורסם
אם אתה כלקוח יכלת להרשות לעצמך רכב חדש כעת אני בטוח שבעוד 3 שנים תוכל שוב להרשות לעצמך רכב חדש, ושנינו מסכימים שעל הונדה אתה לא תרצה יותר לשמוע בגלל היבואן ולא בגלל טיב הרכב ?

אם בעוד 3 שנים הונדה תהיה האופציה היחידה עונה לרוב קריטריונים שלי - לא רואה סיבה לא לקנות אותה שוב. ברצינות.

הונדה סיוויק 5D קומפורט, אוטומט, שנת 2013: בלוג הרכב

סקודה פאביה (5J) ספורט, 1.2 TSI י (105 כ"ס CBZB), ידנית (02T-LMG), שנת 2011: בלוג הרכב

פורסם
לא מבין מה רוצים מהיבואן

חרקים וגם זוחלים יכולים להכנס לרכב מפתח מאוד גדול כמו למשל של מערכת המזגן

איך בדיוק זה נחשב לפגם ברכב שאותו היצרן או היבואן צריך לשלם ?

איך זה קשור מה יכול להיות?

חברי בפגישה סיפרו גם על מיקרים שעכברים אכלו צינורות גומי של בלמים ללקוחות. נכון, קורא, גם שמעתי, ראיתי גם!

כאן היבואן נתפס ביד שישאיר "חלון" פתוח. מקקים כאן נכנסו לא דרך מערכת המזגן.

אני כשחששתי על חלק אחורי, חניתי כמה פעמים עם פנים למקקים בחניה. ועדיין תפסתי אותם רק מאחורה.

סקודה פאביה (5J) ספורט, 1.2 TSI י (105 כ"ס CBZB), ידנית (02T-LMG), שנת 2011: בלוג הרכב

פורסם
היבואן הודה שהיתה פדיחה בהתקנה, אבל גם טוען שלא משם מקור המקקים. ייתכן מאוד שהוא טועה בהתנהלות מול הלקוח, אבל לי נדמה שפותח השרשור הולך רחוק מדיי. לא לשכוח שגם לו יש אחריות מועטה לממקים. תקרא את הבלוג שלו, כמו במקרה השמן ותבין שהוא מתעסק בזוטות וממש ״מחפש״ את הטעויות, במקום לנסות ולהנות מהרכב ( לא הבנתי את המסמך הדבילי על המבנה השירות של היבואן).

נכון, כולם עובדים בשבילנו :-)

ציניות ON

למה לבדוק חשבון פלאפון מדי פעם? מפעילי תקשורת חוסחים לנו כל שקל.

במשלוח שופרסל און-ליין היו 10 חבילות חלב שיפוג למחרת אז זה מה שצריך להיות ,הם יודעים טוב יותר.

אם המכונאי במוסך מורשה מחליף את מסנן שמן ב15,000 קילומטרים במכונית החדשה שלי שעדיין באחריות והוא שם פילטר לא מקורי זה נכון, הוא לא טועה.

אם אגרת טלוויזיה מגיעה לי כבר 7 שנים , לא צריך להסביר שאין ליטלוויזיה ולא הייתה אף פעם, רץ לשלם.

ציניות OFF

אנא סלחו לי שאני רוצה לקרוא ולהבין מה אני קורא :-)

F_CK THE SYSTEM

פורסם
אתה מזוכיסט, אולי אני מופתע מהמצב הזה יותר ממך, אבל צר לי היבואן יורק עליך ואתה טוען שזה גשם.

סוג... של :-D

עד שהם לא מכניסים ידיים למנוע וגיר החדשים - אני שמח

אני קניתי הונדה גם בגלל שיש לי מכונאי במוסך מורשה וגם חברים שמבינים בהונדות.

כמובן שמירת מחיר, אמינות וכו...

פורסם
אתה מזוכיסט, אולי אני מופתע מהמצב הזה יותר ממך, אבל צר לי היבואן יורק עליך ואתה טוען שזה גשם.

איפה בדיוק ירקו עליו? כשענו למכתב ששלח? כשניפגשו איתו? כששלחו לפגישה דמויות בכירות בחברה? כשהציעו לו טיפול חינם כפיצוי? כששלחו לו מכתב מסכם של הפגישה?

מאוד יכול להיות שהפתרון שהוצע לו לא הולם, אבל להגיד שהיבואן משתין עליו?

יש כאן מספיק מקרים לאחרונה של אי טיפול של יבואנים בלקוחות קיימים/ לקוחות פוטנציאלים, כאן, זה לא קורה.

פורסם
נכון, כולם עובדים בשבילנו :-)

ציניות ON

למה לבדוק חשבון פלאפון מדי פעם? מפעילי תקשורת חוסחים לנו כל שקל.

במשלוח שופרסל און-ליין היו 10 חבילות חלב שיפוג למחרת אז זה מה שצריך להיות ,הם יודעים טוב יותר.

אם המכונאי במוסך מורשה מחליף את מסנן שמן ב15,000 קילומטרים במכונית החדשה שלי שעדיין באחריות והוא שם פילטר לא מקורי זה נכון, הוא לא טועה.

אם אגרת טלוויזיה מגיעה לי כבר 7 שנים , לא צריך להסביר שאין ליטלוויזיה ולא הייתה אף פעם, רץ לשלם.

ציניות OFF

אנא סלחו לי שאני רוצה לקרוא ולהבין מה אני קורא :-)

F_CK THE SYSTEM

אתה מתפזר. אם אתה כ״כ רוצה להבין כל שורה בספר הרכב, זו זכותך. לי זה נראה טרחני מדיי.

קח בחשבון שספרי הרכב מתורגמים מאנגלית וניתן למצוא בהם כמה טעויות קטנות. מכאן ועד פניה לבריטניה בנושא, המרחק גדול.

פורסם
איך זה קשור מה יכול להיות?

חברי בפגישה סיפרו גם על מיקרים שעכברים אכלו צינורות גומי של בלמים ללקוחות. נכון, קורא, גם שמעתי, ראיתי גם!

כאן היבואן נתפס ביד שישאיר "חלון" פתוח. מקקים כאן נכנסו לא דרך מערכת המזגן.

אני כשחששתי על חלק אחורי, חניתי כמה פעמים עם פנים למקקים בחניה. ועדיין תפסתי אותם רק מאחורה.

ואללה אתה בלש ואתה יודע בודאות מאיפה המקק נכנס ויש לך קייס אדיר

מקקים נכסים למקומות לחים ומסריחים אז במקום זה הייתי בודק איזה סנדויץ או סיח שכחת שם מאחורה

פורסם
יש כאן מספיק מקרים לאחרונה של אי טיפול של יבואנים בלקוחות קיימים/ לקוחות פוטנציאלים, כאן, זה לא קורה.

לא מכיר מקרים אחרים מכאן. פה הייתי צריך לפרק חצי רכב מבפנים שהיבואן יתחיל לטפל.

לא היה קורה כלום אחרת. סיכוי גדול שאם הייתי משלם (יעבדו בחינם?) להם בשביל למצוא את הבעיה, הם היו מסתירים ממני את ההתקנה חמורה הזות.

ועוד פעם אני מדגיש. אין פה פיצוי. הטיפול בחינם זה לא פיצוי. זו מילים של גב' נורית מור. טיפול עבור "להמתיק את חווית רכישה"...

פורסם
אתה מתפזר. אם אתה כ״כ רוצה להבין כל שורה בספר הרכב, זו זכותך. לי זה נראה טרחני מדיי.

קח בחשבון שספרי הרכב מתורגמים מאנגלית וניתן למצוא בהם כמה טעויות קטנות. מכאן ועד פניה לבריטניה בנושא, המרחק גדול.

לא מדובר בטעויות כתיב. שמן זה כמו הדם שלנו.

אתה יכול להגיד מזה למה שמן הונדה API SL 5W40 מתאים לרכב שלי?

Honda+Civic+Israel+oil+recommendations.jpg

ליאור גם הסכם שספר רכב לא ברור.

פורסם
סוג... של :-D

עד שהם לא מכניסים ידיים למנוע וגיר החדשים - אני שמח

אני קניתי הונדה גם בגלל שיש לי מכונאי במוסך מורשה וגם חברים שמבינים בהונדות.

כמובן שמירת מחיר, אמינות וכו...

שמירת מחיר ?! שמירת מחיר ?! תנסה למכור בעוד 3 שנים, נראה אותך מתמודד מול חברת הליסינג שתציע הנחות מפליגות ותנאי מימון נוחים לכל כיס. אין יותר שמירת ערך לרכב בן 3 שנמכר באלפי יחידות לחברת הליסינג

איפה בדיוק ירקו עליו? כשענו למכתב ששלח? כשניפגשו איתו? כששלחו לפגישה דמויות בכירות בחברה? כשהציעו לו טיפול חינם כפיצוי? כששלחו לו מכתב מסכם של הפגישה?

מאוד יכול להיות שהפתרון שהוצע לו לא הולם, אבל להגיד שהיבואן משתין עליו?

מה קשור טיפול פילטר שמן לעצם הבעיה?!

אם תסביר לי איך טיפול פילטר שמן פותר בעיה עם מקקקים ברכב אני אשמח להבין, היבואן מזלזל וזילזל בו כלקוח, ועד שכל הסיפור הזה לא פורסם כאן אני גם בטוח שאף אחד לא הטריח עצמו להפגש איתו בכלל.

נ.ב הצעת פיצוי גם אם קטן זה כמו הודעה באשמה, זה כאילו היבואן אומר "תשמע יש בעיה בגללנו, אבל בוא קח טיפול פילטר שמן וסתום את הפה ותתקדם הלאה".

אף אחד לא באמת הציע פתרון לליקוי, ואם פות"ש לא היה עושה זאת בעצמו זה היה מחמיר עד לכדי בייציות בכל הרכב וסיפור שהיה אח"כ קשה לטפל בו.

לא מכיר מקרים אחרים מכאן. פה הייתי צריך לפרק חצי רכב מבפנים שהיבואן יתחיל לטפל.

לא היה קורה כלום אחרת. סיכוי גדול שאם הייתי משלם (יעבדו בחינם?) להם בשביל למצוא את הבעיה, הם היו מסתירים ממני את ההתקנה חמורה הזות.

ועוד פעם אני מדגיש. אין פה פיצוי. הטיפול בחינם זה לא פיצוי. זו מילים של גב' נורית מור. טיפול עבור "להמתיק את חווית רכישה"...

בדיוק מה שכתבתי :roll:

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
דבר אחד בטוח.

אם אי פעם אני אקנה הונדה - זה ממך.

כל הכבוד על הבלוג על הפאביה, היה מרתק :)

אני בטוח שמי שקנה ממך את הפאביה מאושר ;)

:lol: תודה

בעל פאביה עוד מעט צריך להגיע להחלפת שמן אצלי ב52,500 קמ.

היה מצחיק שהוא שכח את כל המסמכים ולקח רק מפתחות בהתחלה...

• תוכן חדש...