Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני כמה ימים ראיתי שבן בליעל כלשהו נתן מכה קטנה לדלת וקילף קצת מהצבע, מה שמוזר זה שיש מעין חלודה (או לפחות כך נדמה לי)

מה צריך לעשות והאם זה תקין שברכב חדש תהיה חלודה גם לאחר מכה?

תודה

מצורפות תמונות:

bffecj.jpg

2ccs2a8.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הפח נחשף זה תקין שתיווצר חלודה.

גש לפחח ישייף לך את החלודה ויצבע את האזור. ברכב לבן קל לעשות תיקוני צבע ביחס לצבעים אחרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היתה לי מכה קצת יותר רצינית מזו, התיקון עלה 1000 ש"ח וכלל פחחות וצביעת כל הדלת.

לדעתי במקרה שלך אין צורך לצבוע את כל הדלת ואין הרבה מה ליישר אז זה כנראה יעלה כמה מאות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בלחץ 250 ש"ח.

תתקן רק נקודתי, זה צבע לבן, לא תהיה בעיה של "הפרשי צבעים".

אל תשלם יותר.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

טוב, הבעיה נפתרה, הלכתי למוסך אלעד בחולון

בחור בשם משה קיבל אותי אחרי 2 דקות, אמר שצריך רק לצבוע נקודתי אבל לא בצבע לבן אלא בפנינה (הרכב שלי בצבע פנינה) אחרת יהיו הבדלי צבע, הכין לי צבע פנינה, תיקן את מה שצריך (וגם עוד כמה נקודות אחרות שבכלל לא חשבתי עליהן) ולקח מחיר הוגן מאוד (אפילו פחות ממה שאייל הציע), ממליץ בחום!

פורסם

אמרתי: "בלחץ 250 ש"ח" (כלומר הכי יקר והגיוני)

חוץ מזה, לא שמתי לב שזה צבע פנינה... :roll: זאת B3?

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם
טוב, הבעיה נפתרה, הלכתי למוסך אלעד בחולון

בחור בשם משה קיבל אותי אחרי 2 דקות, אמר שצריך רק לצבוע נקודתי אבל לא בצבע לבן אלא בפנינה (הרכב שלי בצבע פנינה) אחרת יהיו הבדלי צבע, הכין לי צבע פנינה, תיקן את מה שצריך (וגם עוד כמה נקודות אחרות שבכלל לא חשבתי עליהן) ולקח מחיר הוגן מאוד (אפילו פחות ממה שאייל הציע), ממליץ בחום!

תוכל להעלות תמונה שלאחר התיקון?

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...