Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לרכוש סט ג'נטים של 18" לגולף GTI כמו אלו שמגיעים בגרסאת הפרימיום למי שמכיר:

1234389_425418057563602_1120869307_n.jpg

העניין הוא שהבנתי שיש רפליקה של אלו בדיוק ויש גם מקוריים, קיבלתי הצעת מחיר לרפליקה ממקום אחד בינתיים ב-4500 ש"ח ונאמר לי שלסט מקורי (שאותו ניתן למצוא רק דרך החברה) המחיר הוא בסביבות 12,000 ש"ח ללא צמיגים.

באיביי מצאתי סט חדש של רפילקה ב-2150 ש"ח (כמובן לפני מיסים ומה שמסביב), השאלה היא אם כדאי להתעסק עם זה במידה והמחיר יהיה נמוך משמעותית או שכבר לרכוש בארץ? כי המחיר נשמע לי דיי מופקע.

יש הבדל כזה משמעותי באיכות בין ג'נט רפליקה לעומת מקורי של VW?

פורסם
אני רוצה לרכוש סט ג'נטים של 18" לגולף GTI כמו אלו שמגיעים בגרסאת הפרימיום למי שמכיר:

1234389_425418057563602_1120869307_n.jpg

העניין הוא שהבנתי שיש רפליקה של אלו בדיוק ויש גם מקוריים, קיבלתי הצעת מחיר לרפליקה ממקום אחד בינתיים ב-4500 ש"ח ונאמר לי שלסט מקורי (שאותו ניתן למצוא רק דרך החברה) המחיר הוא בסביבות 12,000 ש"ח ללא צמיגים.

באיביי מצאתי סט חדש של רפילקה ב-2150 ש"ח (כמובן לפני מיסים ומה שמסביב), השאלה היא אם כדאי להתעסק עם זה במידה והמחיר יהיה נמוך משמעותית או שכבר לרכוש בארץ? כי המחיר נשמע לי דיי מופקע.

יש הבדל כזה משמעותי באיכות בין ג'נט רפליקה לעומת מקורי של VW?

המקורי שלך הוא של BBS

אף רפליקה לא מתקרבת לטובים שביצרנים.

(ואם תחליף יכול להיות שיהיה לי קונה עבורך לג'נטים הקיימים שלך (חבר עם GTI דור 4 שמחפש)

קובי

:-)

פורסם

^ לחבר שלך עם GTI דור 4 יש מרווח ברגים שונה מאשר בדור 5/6

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם
המקורי שלך הוא של BBS

אף רפליקה לא מתקרבת לטובים שביצרנים.

(ואם תחליף יכול להיות שיהיה לי קונה עבורך לג'נטים הקיימים שלך (חבר עם GTI דור 4 שמחפש)

במה יורגש ההבדל בין רפליקה למקורי והאם שווה ההפרש במחיר?

פורסם

ההבדל העיקרי בין רפליקה למקורי יורגש........בכיס.

גם ליצרנים הממותגים יש סדרות דפוקות, יש דגמים שנשברים בקלות יתרה ואחרים שמתעוותים לרמה שאי אפשר לאזן וכן הלאה.

אותו כנ״ל ברפליקות, יש מוצלחים יותר (אלה המיוצרים בטאיוון) ואלה שפחות (מיוצרים בסין).

הבדל נוסף תמצא במשקל, יש ליצרנים הממותגים סדרות קלות משקל, למשל OZ סופר לאגרה, לרוב רפליקות של הדגם הזה שוקלות יותר (מצד שני- לדגם המקורי יש נטיה להתעוות).

לא ממליץ על מקורי או רפליקה, פשוט שם דברים על השולחן, מכיר לא מעט שנוסעים על רפליקות איכותיות ללא בעיות, כנ״ל מקוריים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ההבדל במשקל כזה משמעותי? ומה בדבר שקט בנסיעה? כרגע נסיעה ב-120 קמ"ש שקטה ולא מורגשת בכלל, יהיו הבדלים בין רפליקה למקורי? ומה בדבר עליה על גומות בכביש? אני מפחד שהג'אנט יתעקם/ישבר בגלל הגודל שלו אם אסע עליו במהירות ולא אשים לב, זה יכול להיות או שאני מגזים?

פורסם

אגב, דיברת על רכישה מאיביי, קח בחשבון שעלויות השילוח לישראל יהיו מ-א-ו-ד גבוהות כי יש שם גם משקל גבוה וגם נפח, אל תיהיה מופתע מעלות משלוח בגובה כמה מאות $.

המשלוח בתוספת הקופונים האחרים (מכס וכו') כנראה יהפכו את הרכישה בארץ לעדיפה במקרה זה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אגב, דיברת על רכישה מאיביי, קח בחשבון שעלויות השילוח לישראל יהיו מ-א-ו-ד גבוהות כי יש שם גם משקל גבוה וגם נפח, אל תיהיה מופתע מעלות משלוח בגובה כמה מאות $.

המשלוח בתוספת הקופונים האחרים (מכס וכו') כנראה יהפכו את הרכישה בארץ לעדיפה במקרה זה.

צודק!

משלוח של דבר כזה עולה לא מעט כסף. אני הזמנתי מאנגליה ועלה לי 330 פאונד שילוח!

אין מה לעשות, אם רוצים משהו... נלחמים עליו.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

• תוכן חדש...