Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW סדרה 3 40k

Mech Morphix
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה כרגע אני מחזיק פיג'ו 406 2002, חושב על ב.מ.וו סדרה 3 בשנתון דומה. המטרה היא לשפץ את הרכב כמו שעשיתי לפיג'ו כולל בין היתר ריפודים מערכת שמע וכו', הפיג'ו כבר קיבלה פינוקים מעל 20K אין צורך להגיד שזה הרבה מעל מה שהאוטו שווה, זה הכיף שלי, אני לא מחפש שנתון ישן כדי לחסוך אלא כדי לשפץ קוסמטית. אחרי שסיימתי עם ההקדמה אציין שהדרישות שלי מהאוטו הבא הן:

שנתון דומה 97-2004

ידני.

אמין מכאנית.

ובכלל איזה דגם של הסדרה 3 מומלץ והאם מישהו יכול לשפוך קצת מידע על הרכבים האלו, לא הצלחתי לעשות חיפוש כי המערכת לא מקבלת את הספרה "3" כערך חיפוש רלוונטי.

תקציב כרגע לא באמת משנה, למען השרשור וחוקי הפורום אציין שהוא נע סביב ה40. אפשר למתוח

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

בעייתי משהו,אסביר מדוע: הייתי ממליץ על e36 323או 328 ידנית,אבל לך תמצא אחת שלא התאסלמה,ניתן למצוא e46 אבל הן פחות אמינות ותיבה ידנית מאוד קשה למצוא,בכל אופם לאהייתי מתפשר על משהו פחות מ6 ציל׳, קחבחשבון שב״כיף״ אפשר להוציא על בימר 20k רק על יישור קו יסודי.

Porsche 944 turbo

פורסם

התאסלמו אין בעיה אני אבקש מחבריי לבדוק בכפרים (ברצינות) רק מחפש מידע על דגמים אמינים ואלו ששרדו טוב את השנים, כמה כ"ס הדגמים שציינת? בנוגע ליישור קו הרכב יעמוד רוב הזמן בגארז' חלקים מחול ועבודה עצמית לרוב.

פורסם
מה מסתובב יותר בכבישים? שואל מבחינת זמינות חלקים בפירוקיות וכו'

לא הייתי בונה על חלקים משושמים מפירוקיות בארץ,אם אין לך בעיה להמתין מספר ימים/שבועות לחלקים איי ביי יהיהפתרון נוח ויעיל יותר.

Porsche 944 turbo

פורסם
תלוי באיזה דגם, (E36 או E46),סתם שאלה,למה דווקא סדרה 3?

הרבה זמן חשבתי על איזה רכב הבא לקנות מהשנתונים האלה כדי לשפץ ואחרי שראיתי בחניה של איזה קניון אחת כזאת משופצת אפשר להגיד שנדלקתי.

פורסם

אני באופן אישי הייתי הולך על 323 E36 גם חזקה גם נפוצה בשנתונים מתקדמים (97-98),וגם בנויה הייטב ולא מסובכת לתחזוקה,כל עוד טופלה היטב בעבר לכן אני ממליץ ללכת דוגמא מקורית ככל האפשר עם היסטוריות טיפולים ראויה בלי תוספות מיותרות.

מאחר ויישור קו מהותי יכול בכיף לחצות את ה20K שהוצאת על הפז'ו שלך.

Porsche 944 turbo

פורסם

כמו שציין נימנים, יהיה לך קשה מאוד למצוא אחת שהיא במצב טוב, וגם אז תמיד יש יישור קו.

המחירון הוא המלצה בלבד. לגבי ידנית, ככל הנראה תיאלץ לרכוש אוטו׳ ולבצע הסבה לידני,

בעלות של 8000-12,000, תלוי כמובן בחלקים, וכמה יסודי אתה עושה את הפרויקט.

• תוכן חדש...