Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדלקה נורת בדוקת מנוע. התברר כי תקלה במערכת החימום של חיישן למבדה . קניתי למבדה לש NGK. החלפתי. הנתונים מלמבדה מגיעים אך הנורה עדיין חזרה ונדלה שוב פעם. מה יכול להיות? דהייטסו סיריון 2004 1.3

קוד שגיאה:P0135

Screenshot_2013-09-26-13-20-17.jpg

Screenshot_2013-09-26-13-20-26.jpg

Screenshot_2013-09-26-13-21-09.jpg

Screenshot_2013-09-26-13-21-14.jpg

Screenshot_2013-09-26-13-21-42.jpg

פורסם

האם קנית חיישן זהה אחד לאחד לקודם שפורק מהרכב ?

התקלה לדבריך הייתה ככל הנראה בגוף החימום של החיישן.

הייתי מתקין חיישן מקורי בלבד ובודק שוב מה קורה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

אני לא חושב שתוכל לבדוק זאת באמצעים ביתיים מפני שדרוש למחוק את התקלה כדי שהמחשב ישוב להפעיל את הדרייבר של המינוס של מעגל החימום.

כרגע הוא מושבת מפני שהמחשב לא "אהב" את מה שהוא רואה או מודד ממעגל זה .

היות וכרגע כנראה המחשב מכבל את המינוס מהחיישן החדש שהרכבת ולא הוא המוסר אותו הוא השבית שוב את מעגל החימום (לרוב פתיחה חוזרת של מתג ההתנעה מחזירה אותו לחיים ) אך החיישן שהרכבת הוא לא מתאים במאפיינים הטכנים שלו למחשב והמעגל הושבת שוב.

אתה מבין מזה שלא כל חיישן עם כך וכך חוטים והברגה מתאים לכל רכב ובטח לא לרכב חדיש ,לא סתם יש מאות מקטי"ם לחיישני חמצן מאותו יצרן וכולם עם אותו כמות של חוטים ( לרוב 4 חוטים ברכב חדיש) והברגה בקוטר הנכון.

יש להרכב חיישן חמצן התואם במאפיינים שלו למקורי או להרכיב חיישן חמצן מקורי ,ואין פיתרון אחר.

בברכה.

חיים יוד.

• תוכן חדש...