Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני קופר 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מתלבט בין 2 אופציות שהם כאלו ואשמח לעזרה.

הראשונה - מיני קופר 2008 כחול גג שחור ג׳נט 15 רגיל.

טיפטרוניק סאן רוף כפול (2 חלונות בגג) הגג לא עובד כרגע וצריך להחליף אותו.

110000 ק״מ יד ראשונה ליסינג תפעולי -כשהרכב יעבור אלי זה נהיה פרטי כי תפעולי למעשה זו הלוואה.

השניה - קופר שמנת גג שחור 2008.

ידני 6 הילוכים, גג שחור ללא סאן רוף..

110000 ק״מ יד 4 ג׳נטים שחורים 16 של הקופר s.. ראיתי את הרישיונות הקודמים הכל פרטי וגם ספר טיפולים.

השמנת יותר יפה ומיוחדת לדעתי שתיהן מאובזרות זהה ודי בסיסי אפשר להגיד המחירים הם מחירון פחות או יותר..

מה ההמלצות? האם מישהו מכיר את הרכבים? הראשונה מקריית חיים השניה מכפר הנגיד..

את שתיהן ראיתי במציאות אני נמשך יותר לשמנת למרות שהיא ללא סאן רוף אך האם השוק של הרכב יאפשר לי למכור בקלות ?

פורסם

סאן רוף זה דבר נחמד אבל רבים כמעט ואינם משתמשים בו ביום יום.

חיסרון לאנשים גבוהים, הסאן רוף מצמצם את מימד הגובה ברכב.

עושה רושם שהבחירה שעליה ננעלת היא אכן בחירה טובה יותר - גם תהיה מהנה וזולה יותר לאחזקה עם גיר ידני שעלות שיפוצו העתידי מתגמד ליד הגיר האוטו', ברכב המקביל יש להוציא הוצאה כבדה בדמות סידור הגג...

שיהיה בהצלחה!

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם

אם אין לך בעיה עם ידני - הייתי הולך עליה. לי היה גג שמש ברכב הקודם, ופחות מ 5% מהנסיעות הוילון שלו היה פתוח ( ובוא לא נדבר על האחוז שהוא היה פתוח בכלל ).

הידני מהנה לנהיגה והצמיגים בחתך נמוך רק יוסיפו לזה.

מבחינת שוק, כשתמכור, דווקא אם תלך על הסנרוף זה יהיה לרועץ כיוון שזה עוד משהו שצריך לתקן ( מבחינת הקונה )

פורסם
סאן רוף זה דבר נחמד אבל רבים כמעט ואינם משתמשים בו ביום יום.

חיסרון לאנשים גבוהים, הסאן רוף מצמצם את מימד הגובה ברכב.

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementByIdהקפצה אחת לשבוע. ("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

סאן רוף מרחיב דעתו של אדם.

בעינן הגובה - זה בדכ נכון.

ברוב הרכבים יש מגירה לסגור את הסאן רוף.

במיני זה לא אפשרי כי יש 2 גגות, ולכן במקום מגירה שמנמיכה את התקרה כלפי פנים (המגירה והביטנה שלה) - יש רשת נגללת.

היתרון - לא מנמיכה את הגג.

החסרון - לא ממש מצלילה בשמש הקופחת.

תברר מה הבעיה בסן רוף בזו הכחולה ותקבל הצעת מחיר לתיקון לפני הקניה. (מה הכוונה ״להחליף אותו״?) יעזור במו״מ על המחיר.

כשחיפשתי (וחיפשתי רק בצבע שמנת עם גג שחור) מצאתי כמה מיני קופר שענו לדרישות שלי, ידעתי שאתבאס כשארצה סאן רוף. חיכיתי. מצאתי.

הדבר היחידי שמפריע קצת הוא היד ה4 והעובדה שאני אמכור זה יהיה חמישית זה יהווה בעיה?

אם אתה מתכוון למכור אחרי חודש - יראה מחשיד. אם תחזיק כמה שנים - בודקים את מצב הרכב, לא את מספר הידיים שלו.

המיני הכחולה היא עם מדבקות לא סטנדרטיות בצידי הרכב, ורואים בה סימני תיקוני תאונה בכנף נהג קדמית?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
סאן רוף מרחיב דעתו של אדם.

בעינן הגובה - זה בדכ נכון.

ברוב הרכבים יש מגירה לסגור את הסאן רוף.

במיני זה לא אפשרי כי יש 2 גגות, ולכן במקום מגירה שמנמיכה את התקרה כלפי פנים (המגירה והביטנה שלה) - יש רשת נגללת.

היתרון - לא מנמיכה את הגג.

החסרון - לא ממש מצלילה בשמש הקופחת.

תברר מה הבעיה בסן רוף בזו הכחולה ותקבל הצעת מחיר לתיקון לפני הקניה. (מה הכוונה ״להחליף אותו״?) יעזור במו״מ על המחיר.

כשחיפשתי (וחיפשתי רק בצבע שמנת עם גג שחור) מצאתי כמה מיני קופר שענו לדרישות שלי, ידעתי שאתבאס כשארצה סאן רוף. חיכיתי. מצאתי.

אם אתה מתכוון למכור אחרי חודש - יראה מחשיד. אם תחזיק כמה שנים - בודקים את מצב הרכב, לא את מספר הידיים שלו.

המיני הכחולה היא עם מדבקות לא סטנדרטיות בצידי הרכב, ורואים בה סימני תיקוני תאונה בכנף נהג קדמית?

אכן כן. יש לך מידע נוסף על הרכב?

ובמקרה יש מקומות נוספים שאפשר למצוא מיני למכירה חוץ מיד 2? אני לא יודע לאיזה מגרשים עלי לפנות.

בדקתי גם בטרייד אין של במו במסגר בתל אביב יש להם רק קופה זה לא מתאים לי..

תודה רבה!

• תוכן חדש...