Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה מגבר לHU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב, אם אני לא מספיק ברור אני מסביר את עצמי שוב.

אני לא טוען שאין הבדל, כמובן שיש הבדל, אני פשוט אומר שההבדלים שהוא חושב שהוא שומע, הם לא רציניים כמו שהאוזניים שלו מפרשות לו אותן.

(לפחות ככה הוא ממחיש אותם פה.)

עדיין לא מדובר בפאנל עם הגברה עוצמתית, ובטח לא כיווני קרוס של במת צליל מתוכננת ומכווננת.

אז להגיד שהשינוי שמה דרמטי, בגלל חיתוכים של פאנל, שאני משוכנע שהחבר שלו אפילו לא יודע להשתמש בהם בצורה האופטימלית.

זה דיי לא ריאלי לחשוב ככה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה ממש לא פסיכולוגי!

שאני ניכנס לרכב שלו..

אני שומע הרבה יותר טוב!!,וזה לא אבדל קטן שאפשר להגיד שזה פסיכולוגי ..זה שינויי משמעותי בן המערכות!

פורסם

מי אמר שהבדלים פסיכולוגיים הם קטנים?

האוזניים שלנו רחוקות מלהיות אומדן מידה רציני, אם אתה רוצה אתה יכול לקבל את מה שאני אומר.

אם אתה לא רוצה, תרכוש פאנל חדש, ותהנה מהספק שהשינוי שלך אכן דרמטי.

אבל אם תרצה לקבל עיצה אמיתית, כל מגבר יעשה עבודה פי כמה וכמה יותר טובה מכל "פאנל איכותי של החבר שלי"

שקיים בשוק.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
מי אמר שהבדלים פסיכולוגיים הם קטנים?

האוזניים שלנו רחוקות מלהיות אומדן מידה רציני, אם אתה רוצה אתה יכול לקבל את מה שאני אומר.

אם אתה לא רוצה, תרכוש פאנל חדש, ותהנה מהספק שהשינוי שלך אכן דרמטי.

אבל אם תרצה לקבל עיצה אמיתית, כל מגבר יעשה עבודה פי כמה וכמה יותר טובה מכל "פאנל איכותי של החבר שלי"

שקיים בשוק.

אז אתה אומר שכדי להשקיע כסף במגבר טוב,מאשר פאנל חדש??

פורסם

כמובן, אפילו המגברים הכי זולים עושים עבודה הרבה יותר טובה מכל פאנל שקיים.

פאנלים באים עם המון אפליקציות ואינם נועדו להגברת סאונד בצורה משכנעת, רק בצורה בסיסית ביותר

הכוחות שלהם מאוד חלשים, באיזור ה20-25 וואט בלבד.

להפיק מהגברה מסוג זו, סאונד "בריא" זה משהו שלא אפשרי.

רוב המגברים היום, אפילו הזולים מביניהם, נותנים הספקים פחות או יותר כפולים מהפאנלים הממוצעים.

תמיד מגבר יהיה עדיף על פאנל חדיש , אם המטרה שלך זה להנות מהסאונד, ולא מהאפליקציות של הפאנל החדש..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...