Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה מגבר לHU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי רמקולים של פיוניר 400W ויש HU זבל..של חברה לא ידוע ממש

עכשיו לחבר שלי יש רמקולים מעפנים אבל יש לו HU של פיוניר..אחד הדגמים המתקדמים ניראה לי 7600

ושומעים באוטו שלו ברמה הרבה יותר גבוהה מאצלי למרות שיש לו רמקולים כאלה דפוקים

עכשיו ברור לי שהפיוניר הם רמקולים תותחים ,לפי התגובות שלכם ושל אתרים אחרים...

האם יכול להיות שהHU עושה את כל האבדל??

פורסם

אני דיי בספק שההדיוניט עושה | | כזה הבדל, יותר הגיוני שההבדל יותר פסיכולוגי, מאשר ממשי.

(הציוד ברכב שלו פשוט נשמע טוב יותר.)

אתה אומר שהרמקולים שלו רחוקים מלהיות טובים, ושלך "טובים" משמעותית, לו אין סיכוי לקבל סאונד "נורמלי", למרות שאצלך יש פוטנציאל.

אם אתה רוצה הבדל ממשי, תוסיף הגברה נורמלית.

הדיוניטים לא אמורים לעשות הבדלים רציניים, אלה אם כן מדובר במקרים מאוד קיצוניים.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בטח שכן! HU הוא המקור,הוא קורא את הדיסק ומפיק את הסאונד... לי היה עד לא מזמן HU של חברת RAMPAGE שעלה פחות מ100$! המכשיר היה קורה דיסק צרוב יום כן יום לא,קופץ,ולא עובר משיר לשיר! והסאונד.... אהה זה בכלל סיפור אהבה! קיצור יום אחד נשבר לי הזין ממנו והחלפתי אותו ב ALPINE CDA-9830 והשינוים בצליל מדהימים, כמו שאומרים איכות ללא תחרות :wink:

תחשוב על עוד משהו, נניח וצרבת דיסק MP3 באיכות חרא ויש לך באוטו מערכת ב40,000 שקל

איך הדיסק ישמע לדעתך?

פורסם

פרץ, אין לי ספק שיש הבדלים מהותיים בין ההדיוניטים שהצגת,

פה לא מדובר במצב הזה..

הפאנל לא קובע את האיכות שלך שלך בצורה שבא הוא תיאר, ואם הוא רוצה שינוי דראסטי, זה ינבע מהגברה טובה. לא מקניית פאנל שעושה פלאים. (למרות שאין לי ספק שלא צריך לחסוך פה. השאלה מה התמורה שהוא רוצה להפיק מהכסף שלו.)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בטח שההד יוניט עושה את ההבדל

בדגמים האלה של פיוניר יש אפשרות לשלוט בטווח התדרים ו ועוד כל מיני פונקציות שונות שיכולות לעשות הבדל מזה שהד יוניט רגיל שיש שליטה רק על הבאס והטרבל....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אז בעצם, המסקנה שהגעתם אליה, שרמקול פחות טוב, יישמע הרבה יותר טוב עם "פאנל בריא"

מאשר רמקול "טוב" עם "פאנל פחות בריא"

וההבדלים יהיו שמיים וארץ,בגלל שיש אפשרות תחימת תדרים ? :|

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
אז בעצם, המסקנה שהגעתם אליה, שרמקול פחות טוב, יישמע הרבה יותר טוב עם "פאנל בריא"

מאשר רמקול "טוב" עם "פאנל פחות בריא"

וההבדלים יהיו שמיים וארץ,בגלל שיש אפשרות תחימת תדרים ? :|

חחח איך תמיד אתה מעוות דברים שתהיה בריא, מה שאומרים זה בוא נגיד ואתה לוקח שתי זוגות

של רמקולים זהים לגמרי, מחבר זוג אחד לHU לא ידוע ופשוט, ואת השני לHU של פיוניר הדגמים

החדשים, יהיה הבדל די משמעותי בסאונד, בגלל הפונקציות החדשות שבאות עם הדגמים של פיוניר.

תקנו אותי אם אני טועה..?

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

כמובן שיהיו הבדלים, אך מי אמר שההבדלים יהיו כל כך מורגשים ?

ההבדל בין רכב-רכב , לטעמי, לא יהיה רחוק מההבדל המדובר פה.

ואם תשם לב, לא מדובר בשני רמקולים זהים. הוא מדגיש שהרמקולים של החבר שלו, הם סתם.

ושלו עוד "טובים" לידם..

אז לבוא ולטעון, שהפאנל יצר פה איזו שינוי דרמטי.... זה כימעט כמו להגיד, שיש סיכוי שהאוטו החדש יגיע ביום ראשון..... (תסמכו עלי, אין סיכוי!)

:(

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
כמובן שיהיו הבדלים, אך מי אמר שההבדלים יהיו כל כך מורגשים ?

ההבדל בין רכב-רכב , לטעמי, לא יהיה רחוק מההבדל המדובר פה.

ואם תשם לב, לא מדובר בשני רמקולים זהים. הוא מדגיש שהרמקולים של החבר שלו, הם סתם.

ושלו עוד "טובים" לידם..

אז לבוא ולטעון, שהפאנל יצר פה איזו שינוי דרמטי.... זה כימעט כמו להגיד, שיש סיכוי שהאוטו החדש יגיע ביום ראשון..... (תסמכו עלי, אין סיכוי!)

:(

הוא שמע והעיד על כך ששומעים אצל חבר שלו ברמקולים הפחות טובים, יותר טוב.

יש לך הסבר לכך?

פורסם

אם היה לפורום הזה, תקציב של שקל, עבור כל "הבדל" פסיכולוגי שאפילו המשתמשים הקבועים פה שמעו,

הרגישו, וחוו, אז לכל משתמש חדש היתה אפשרות לקבל LAP DANCE באיזה מועדון חשפנות יוקרתי על חשבון הפורום.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שים לב הוא לא אמר שומעים יותר טוב הוא אמר ששומעים ברמה הרבה יותר גבוהה, זה נראה לי יותר מהבדל

פסיכולוגי. מה גם שיש הסבר הגיוני וזה האפשרות לשלוט בטווח התדרים, אז מדוע להישען על התירוץ הפסיכולוגי.

פורסם

להיפך, אין לך הסבר, כי אתה רק יוצא מנקודת הנחה שהפאנל באמת משנה משהו משמעותי,

אבל יש לך נתון עובדתי, שהרמקול סביר להניח יותר חדש, עם פחות בלאי, וכניראה גם מוצר טוב יותר בהתאם.

הבדלים פסיכולוגיים זה דבר ברור ויותר מדעי מכל "קרוס" משוכלל שיש לו במגבר, האוזן שלנו זה לא מדע בדוק

והיא רחוקה מלשמוע את ההבדלים הנל, בצורה כזאתי שתתפרש כ"סאונד ברמה גבוהה יותר."

אז אפשר לשכוח מזה כתור אופציה "לשיפור משמעותי ודראסטי של סאונד".

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אתה טוען שבמידה והוא יחליף את הפאנל שלו בפאנל דומה לזה של חבר שלו ההבדלים שהוא ישמע יהיו

פסיכולוגיים בלבד?

• תוכן חדש...