Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסעדות בשריות משובחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום שראיתי שאין נושא שכזה, החלטתי לפתוח אחד שיהיה גם שימושי לחברי הפורום.

בכל מקרה, שרשור זה נפתח אחרי ביקור במקום נפלא, קטן, חביב ואיכותי. למסעדה קוראים "מקום של בשר" שנמצאת בנווה צדק ת"א.

המסעדה עצמה יחסית קטנה, יש מקום לשבת גם בפנים וגם בחוץ.

המקום עצמו בפנים מואר היטב, יש מוסיקה שנעימה לאוזן בווליום מספק בהחלט למקום שכזה.

המלצרים אדיבים עד מאוד, רואים שיש משמעת בכל הנוגע למראה וניקיון העובדים ומקום העבודה שלהם.

לאחר היחס הנפלא, אתה מצפה לבשר באותה רמה, וכאן אתה מופתע. הבשר - תאווה לחך. פשוט תענוג.

אני הזמנתי אנטריקוט (לא על עצם) מדיום וול (יותר לכיוון המדיום כמובן), והאישה (לעתיד) הזמינה פילה.

האנטריקוט, אין לי מילים. באמת (וכנראה שלא הייתי במקומות הנכונים) שלא טעמתי בשר טעים ומשובח כזה הרבה זמן! עסיסי, עשוי היטב, טעים! להוסיף טיפונת מלח ותו לא (חולה מלח).

האישה כמובן גם היא התענגה על הפילה שלה, לקחתי ביס והיה נחמד מאוד (אחרי אנטריקט כלום לא טעים, בואו נודה).

התוספות הן לא משהו לספר עליהן (נחמדות+), אבל גם אותן טרפתי (ירקות שורש מאודים וציפס).

לקינוח הזמנתי לעצמי (האישה שומרת חלב בשר) קרמשניט, וכמובן שגם אותו טרפתי (נחמד מאוד, אבל אמא מכינה יותר טעים).

לסיכומו של דבר, נהנתי מאוד מהחבילה הכוללת והמקום הזה באמת שואף לטופ שבטופ. אני ממליץ. שווה כל גרוש שהשארתי שם, אפילו שהשארתי לא מעט :wink:

תשתפו גם אתם אם נתקלתם במקומות ששווה לבקר בהם, כמובן שיש בהם בעיקר בשר :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בראסרי,

אם אני לא טועה היא בשרית.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ההמבורגר של בראסרי - אין שני לו. גם הסינטה שלהם נהדר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אנחנו יותר בקטע של מסעדות בשריות כשרות (מיישר קו עם בת הזוג) ואנחנו תמיד מדלגים בין:

1. The meat & wine co בהרצליה פיתוח

2. מסעדת גשן ברח' נחלת בנימין בת"א

לאחרונה יצא לנו גם לאכול ב- space במושב אמונים ליד אשדוד, האוכל גם מעולה והמקום מאוד יפה!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

המסעדה שבאמת השאירה אותי עם המון חשק לחזור היא מסעדת "מושבוצ" במושב רמות (איזור הכנרת). נהנתי מאוד מהנוף לכנרת, מהאווירה ובעיקר מהבשר! ממליץ בחום למרות המחיר הלא נמוך.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

לדעתי המחיר הוא ממש לא האישיו במסעדות בשר, אלא רמת הבשר. אז אם אתה כותב שהבשר טעים, המחיר לא כלכך רלוונטי מבחינתי (כמובן לא מדבר על 1000 ש"ח על סטייק, כן?).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

"מו ומו" ברחובות. הסטייק הטעים שיותר שיצא לי לאכול (ואכלתי בלא מעט מקומות)

וגם מוזכרת כמעט בכל כתבה על בשר שיצא לי לקרוא באתרים שונים

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

גם אני אוכל במסעדות כשרות האמת

מסעדת SPACE במקום אמונים מקבל רק תשבוחות :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני אוכל לא כשר אבל יצא לי לאכול במסעדת בשרים בנתיב השיירה בשם "ארנולדס" - (נפתח לפני כמה ימים גם סניף בסמוך ללימוזין - רמת ישי).

המסעדה כשרה ומספקת בשרים ומנות פשוט יוצאות מן הכלל, הופתעתי כשהזמנו קינוחים - פרווה והיו מדהימים!

ממליץ בחום לנסות...!

פורסם

יש למישהו המלצה על מסעדה בחיפה? עדיף לא כשרה - כלומר פתוחה בשבת.

אגב - אני רחובותי, וה״מו ומו״ אכן שווה את התשבחות.

פורסם
יש למישהו המלצה על מסעדה בחיפה? עדיף לא כשרה - כלומר פתוחה בשבת.

אגב - אני רחובותי, וה״מו ומו״ אכן שווה את התשבחות.

סמיראמיס

מול שכונת נווה דוד בתחנת דלק

• תוכן חדש...