Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסעדות בשריות משובחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש למישהו המלצה על מסעדה בחיפה? עדיף לא כשרה - כלומר פתוחה בשבת.

אחת ממסעדות הבשרים הטובות ביותר שאכלתי בה ואני פוקד אותה כבר שנים והרמה לא יורדת היא "לימוזין" ברמת ישי,

שווה את ה20 דקות נסיעה מחיפה.

באזור חיפה אני מאוד אוהב את "בורגר סלון" (Burger Saloon). ההמבורגרים שלהם פשוט מעולים! ממליץ בחום.

עזוב את ההמבורגרים, נסה את הסלופי ג'ו, עם שמנת כמובן!

לא בחיפה אבל ליד, דוניה רוסה בעין הוד הוזכרה בפורום כמה פעמים ואחד הבעלים הוא חבר פורום, אומנם קצת יקר אבל בהחלט שווה.

טעים ואווירה טוב, יש להם גם לפעמים ימי קרניבורים שאני חייב להגיע למפגש כזה, אולי שיארגן משהו לחברי הפורום בלבד?!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

TheWolf צור איתו קשר, אני מאמין שאם תהיה היענות הוא יכול לארגן משהו, אני הייתי כבר בשניים הראשון היה לא פחות ממדהים השני האמת היה קצת אכזבה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
ללא ספק שתי הנציגות של נווה צדק - מקום של בשר ו NG תופסות את הטופ של המסעדות בשר בארץ.

זהו, שהקטע המצחיק שחניתי מול NG, ואמרתי לחברה "תראי, גם זו מסעדה שמקבלת שבחים על ימין ושמאל" :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אחת ממסעדות הבשרים הטובות ביותר שאכלתי בה ואני פוקד אותה כבר שנים והרמה לא יורדת היא "לימוזין" ברמת ישי,

שווה את ה20 דקות נסיעה מחיפה.

מצטרף להמלצה! מסעדה מעולה!!

עם שמנת? לא עם גבינה? נשמע מעניין...

טעים ואווירה טוב, יש להם גם לפעמים ימי קרניבורים שאני חייב להגיע למפגש כזה, אולי שיארגן משהו לחברי הפורום בלבד?!

אם יהיה כזה מפגש, אני מגיע!

אין כלום בירושלים והסביבה?

בתור ירושלמי לשעבר (גרתי שם כ20 שנה, עזבתי מירושלים לחיפה לפני קצת יותר משנתיים) אני מצטער להגיד לך שהמקום הכי קרוב שיש בו בשר באמת איכותי, נמצא בערך 70 ק"מ צפונית לירושלים. בתל אביב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
ארוחת "טעימות", 150-160 ש"ח.

נו הנה, התקלקלה! פעם זה עלה 120... :wink:

אולי שיארגן משהו לחברי הפורום בלבד?!

אם יהיה כזה מפגש, אני מגיע!

אתם גם תהיו מוכנים לשלם על הארוחה מראש? מכירים עוד 18 אנשים שיהיו מוכנים לשים כסף?

אם כן, לא נראה לי שתהיה בעיה לסגור את זה. אם לא, חבל על הדיבורים.

באינטרנט כולם יודעים לעשות "אטנדינג".

פורסם
באזור חיפה אני מאוד אוהב את "בורגר סלון" (Burger Saloon). ההמבורגרים שלהם פשוט מעולים! ממליץ בחום.

אכן - בייחוד אלו עם הגבינה built in בבשר.

פורסם

דריש יש לדבר הזה ביקוש, הם מפרסמים מידי פעם בפייסבוק שלהם, תוך פחות מ24 שעות כל המקומות נתפסים (ע"י אנשים שמשלמים מראש כמובן).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני לא אומר את זה בנימה שיפוטית, פשוט מדבר מנסיון של ארגון ארועים שונים.

ישימו כסף וזה יקרה (בסבירות גבוהה), ימשיכו לדבר וזה לא.

בעל המסעדה, בנוסף להיותו חבר פורום, הוא גם איש עסקים.

פורסם

בשר בשר - "מו ומו" ברחובות ללא ספק.

המבורגר - "המבורג" ברחובות, "יומנגס" ופעם גם "הלופט" בראשון היה אחלה.

פורסם
בשר בשר - "מו ומו" ברחובות ללא ספק.

המבורגר - "המבורג" ברחובות, "יומנגס" ופעם גם "הלופט" בראשון היה אחלה.

מחזק!

למרות שבהמבורגר אני חוטא לפעמים ועורק לBBB ליד ההמבורג, ההמבורגר אנטריקוט שלהם פשוט טעים לי.

פורסם

הדלקת אותי, כי עכשיו עומד להיפתח סניף של בורגר סאלון ביקום. זה טוב?

אלבמה בנתניה היא ליגת העל, את היין/וודקה תביאו מהבית. למי שרוצה כשר, גם האל-גאוצ'ו בנתניה הוא סניף כשר, במלון כרמל. הסטייק של רובינשטיין, באזה"ת פולג ליגת העל גם. אלו שניסיתי ואהבתי באזור נתניה למי שמעוניין.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתם גם תהיו מוכנים לשלם על הארוחה מראש? מכירים עוד 18 אנשים שיהיו מוכנים לשים כסף?

אם כן, לא נראה לי שתהיה בעיה לסגור את זה. אם לא, חבל על הדיבורים.

באינטרנט כולם יודעים לעשות "אטנדינג".

באיזה סכום מדובר? מה הסכום הזה כולל?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
הדלקת אותי, כי עכשיו עומד להיפתח סניף של בורגר סאלון ביקום. זה טוב?

אלבמה בנתניה היא ליגת העל, את היין/וודקה תביאו מהבית. למי שרוצה כשר, גם האל-גאוצ'ו בנתניה הוא סניף כשר, במלון כרמל. הסטייק של רובינשטיין, באזה"ת פולג ליגת העל גם. אלו שניסיתי ואהבתי באזור נתניה למי שמעוניין.

שמעתי רבות על האלבמה, האם הם לא מגישים שום שתיה?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

יש איזה המבורגר שנחשב טוב בבאר שבע?

אני באר שבעי, חי פה כמעט 21 שנים ועדיין לא מכיר הכול. :lol:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...