Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסעדות בשריות משובחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדרומיים שבינינו ולאלה שנופשים, תגיעו לאילת.

יש שם את "המחבוא של אדי". באמת מחבוא דרך אגב.

לא נמצאת במרכז מסחרי כזה או אחר, אלא בשכונה א' לא רחוק ממרכז רזין למי שמכיר. אני תמיד מזמין שם פילה פרובנסל (רוטב מיוחד עם בצל, גבינה, שום, שמן זית ולא זוכר מה עוד) שהוא לא פחות ממושלם.

יש שם גם פילה עם רוטב שנקרא פשוט - אילת. לא זוכר מה המרכיבים, אבל הוא גם מדהים.

המסעדה יחסית גדולה למרות שמחולקת לחדרים, נראית ממש על רמה מבחינת העיצוב, השירות מדהים והמלצרים מאוד מאוד נחמדים.

המנה הראשונה שאני אוהב שם היא פטריות ממולאות. צריך לטעום כדי להבין.

לקינוח איזה פרוסה מעוגת 3 שוקולדים, מספיק חתיכה אחת לזוג אחרי ארוחה שם.

המקום לא זול אבל גם לא כזה יקר לטעמי, פילה כזה שוקל 250 דרם ועולה כ95 ש"ח.

מומלץ בחום וברעב!

מסעדה נוספת שאני אוהב שם, או יותר נכון דיינר, זה "ברבי'ס".

ההמבורגרים שם מטורפים. הם מכינים את הקציצות בעצמם, ואם אתם בקטע של גבינה, אז יש המבורגרים שהגבינה מוכנת להמבורגר עצמו תוך כדי הטחינה של הבשר. זה נקרא "המבורגר ים תיכוני".

כשאני באילת אני קבוע הולך לשני המקומות האלה.

באזור חיפה אני מאוד אוהב את "בורגר סלון" (Burger Saloon). ההמבורגרים שלהם פשוט מעולים! ממליץ בחום.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ל

באזור חיפה אני מאוד אוהב את "בורגר סלון" (Burger Saloon). ההמבורגרים שלהם פשוט מעולים! ממליץ בחום.

123456789

10

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
יש למישהו המלצה על מסעדה בחיפה? עדיף לא כשרה - כלומר פתוחה בשבת.

אגב - אני רחובותי, וה״מו ומו״ אכן שווה את התשבחות.

לא בחיפה אבל ליד, דוניה רוסה בעין הוד הוזכרה בפורום כמה פעמים ואחד הבעלים הוא חבר פורום, אומנם קצת יקר אבל בהחלט שווה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בתור קרניבור מושבע אזרוק את שני האגורות שלי.

המבורגר: וולפנטייס. פשוט ההמבורגר הכי טעים שאכלתי מומלץ בחום (נמצאים רק באזור תל אביב.

"המבורג"-המבורגר משובח ברחובות תפס אצלי את המקום הראשון עד שהכרתי את וולפנייטס.

"ברביס" באילת גם המבורגרים מעולים (במיוחד רובן וואיייי איזה רעב תקף אותי)

בשר-ברחובות כמובן מו ומו.

באשדוד הבשר הכי טעים נמצא בגמברינוס! יש להם סטייקים מדהימים.+נתח קצבים אבל לא זמין תמיד.

מסעדת כרמים בסגולה-סטייק מעולה ואיכותי.

בצפון-"הטחנה" בשר ממש איכותי וטעים.

פורסם

למי שמטייל ברמת הגולן, כדאי להגיע מסעדת הבוקרים במרום גולן - אחד האנטריקוטים הטובים שאכלתי.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מישהו מכיר משהו באיזור המרכז שפחות עמוס בו? (נניח איזור כמו אזור ומקומות שקטים שיש בהם חניה, לא תל אביב)

לא כשר, פתוח בשבת ועם מחירים סבירים?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אוסיף חיזוק לסצנה החיפאית -

"סבתא". לא מסעדה, אלא סנגוויצ'יה חדשה בצומת כרמליה. סנדוויץ' רוסטביף משובח.

בסביבה הקרובה, בנוסף לדוניה רוסה, יש את לימוזין ברמת ישי.

המבורגר ששבר לי את החך (אבל, היה הראשון שאכלתי אחרי מעל חצי שנה, אולי לא אובייקטיבי), היה ה"אנגוס" (אנטריקוט) של אגדיר בהרצליה. טעים ביותר, ארומטי ועסיסי, עשוי בדיוק כמו שביקשתי.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
תריץ חיפוש, נכתב פה לא מעט על שניהם.

נכתב בהרבה מקומות, הבעיה היא שמסעדות נוטות להתקלקל עם הזמן.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

הלבנונית באבו גוש,

אולי זה לא רק האוכל אבל הייתי שם לפחות 10 פעמים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

למי ששאל - אלבמה לא התקלקלה, ולפי הביקורים האחרונים גם לא בדרך.

למי שלא מכיר - ארוחת "טעימות", 150-160 ש"ח, כ-500-600 גרם בשר (שמגיעים ב-5 או 6 מנות) הטעימים ביותר שיצא לי לאכול בארץ.

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...