Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסעדות בשריות משובחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמעתי רבות על האלבמה, האם הם לא מגישים שום שתיה?

אין לי שמץ. הבאנו כמה בקבוקי בירה וקולה איתנו כך שלא שאלנו. ייתכן שיש שתייה קלה, למרות שלא ראיתי שום מקרר לשתייה. אלכוהול בטוח אין להם. עוד דבר שחשוב לדעת, הם מקבלים רק מזומן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Derish,

בשר זה לא אחד הדברים שאני לא רציני לגביו.

וכמו שאני קונה מראש קופון למסעדה או מוצר כזה או אחר מראש ומשתמש בו לאחר כמה שבועות או חודשים, אין לי בעיה לשלם מראש למסעדה וערב כמו שניתן לראות בתמונות שלהם בפייסבוק.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
אין לי שמץ. הבאנו כמה בקבוקי בירה וקולה איתנו כך שלא שאלנו. ייתכן שיש שתייה קלה, למרות שלא ראיתי שום מקרר לשתייה. אלכוהול בטוח אין להם. עוד דבר שחשוב לדעת, הם מקבלים רק מזומן.

תודה ניקו

בהחלט אבקר שם בהזדמנות.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
אין כלום בירושלים והסביבה?

כלום! כבר 3 עשורים בעיר. בשר נטו? שום כלום.

יתרה מכך, גם אטליז נורמלי אין בירושלים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
באיזה סכום מדובר? מה הסכום הזה כולל?

אתה מוזמן להפנות את השאלה לחבר הפורום Fangio.

אין לי בעיה לשלם מראש למסעדה וערב כמו שניתן לראות בתמונות שלהם בפייסבוק.

מצויין. עכשיו רק נותר לגבש רשימה של עוד כמה אנשים כמוך ולפנות איתה אל מקבלי ההחלטות.

פורסם
תודה ניקו

בהחלט אבקר שם בהזדמנות.

דבר נוסף, זה יקר. אתה מוצא את עצמך עם חשבון של כ-150 שקלים לאדם, וזה לא כולל שתייה ושירות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

היום הייתי ביומנגס, ההמבורגר טעים אבל לא מעיף, אם אתם באזור וממש רעבים או שבא לכם המבורגר מיוחד זה המקום, אני הזמנתי מקסיקני למתקדמים 440 היה חריף טוב ומשביע.

אכלתי גם המבורגר שבן דוד שלי הזמין (רגיל יבש) ההמבורגר לבד לא ממש טעים, לא אהבתי כל כך את הלחמניה.

המקום בפנים אותו גודל ובחוץ הוא בערך פי שתיים.

רק דבר אחד שממש עיצבם אותי, השירות די איטי (ברמה של ללכת לחבר שולחנות לבד, להביא מפיות לבד).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ!

על איזה מהמסעדות הבאות אתם ממליצים יותר (מודה שאני מתכנן לרכוש בגרופון):

וויטהול בת"א (אפשר להרחיק גם לסניף בהרצליה אם יש הבדל מהותי), עד העצם בהרצליה פיתוח או רק בשר ברמת החיל/ראשלצ מזרח?

אודה לעונים :)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הייתי בוויטהול ת"א לפני 5 שנים

פעם אחת הספיקה לי, בשר ברמה נמוכה.

הייתי בוחר ברק בשר, בעד העצם לא הייתי

פורסם

שלוש מסעדות בקטגוריות שונות בתכלית. עד העצם זו מסעדת פועלים משודרגת - קצת מעל קולומבוס, נאפיס ושות'. ווייט הול (לפחות בהרצליה) היא מקום שקט ואיכותי שמגיש בשר בין היתר, אבל הדגש בו הוא על האווירה. רק בשר מתמחים בבשר ולא הרבה מעבר, סוג של פורנו קרניבורים.

אישית הייתי הולך כנראה לווייט הול, אני מבקר שם אחת לכמה שנים וזה תמיד נחמד. עד העצם זה לא כוס התה שלי ורק בשר זה קצת יותר מדי הארדקור. לשיקולך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם כבר השרשור הוקפץ,

אז לפני שבוע הייתי באלבמה בפעם הראשונה-

כל הנאמר לעיל אמת ואמיתה, לקחנו את מנת הטעימות (חברים המליצו לי להגיד שאני לא אוכל חזיר כי המנה הזו קצת יבשה, במקום זה מקבלים פיקניה אם אני זוכר נכון)

כל המנות טעימות וכל מנה לא דומה לזו שבאה לפניה- טעמים ברורים וחזקים לכל חלק וחלק, כשהשיא כמובן באנטריקוט שמעליו כבד אווז, מנה מושחתת מאין כמוה.

המסעדה כמובן לא מומלצת לטבעונים ויפי נפש :-)

מה שמפתיע הוא שיצאתי שבע אבל בהרגשה יחסית קלילה, כנראה בגלל הכמות המועטה של פחמימות בארוחה הזו.

פורסם

~

סחתיין על הדבקות במטרה, בזמנו ירדתי מהרעיון לעשות שם מפגש פורום קטן כשהסתבר שכל השולחנות הוזמנו חודש קדימה. מהביקור אי שם ב-2008 זה בסה"כ זכור לי כמקום נחמד, אבל יש מסעדות עם כוכבי מישלן שאפשר להיכנס אליהן מהר יותר, ושם לא צריך להביא את השתיה מהבית.

פורסם

רק בשר נחמד - אבל מגישים רק תפוח אדמה שזה בעע לטעמי. הייתי בסניף ראשון. יין הבית על הכיפאק.

דונה רוסה כמובן בשר ברמה טובה מאוד. מתמצאים מאוד בבשר.

יש מסעדה שיצא לי לבקר בה שנמצאת בצפון - בראש פינה. נכנסתי לשם במקרה. המקום נקרא "עמבורגר". הסטייק שם בין הטעימים שאכלתי בארץ!

התרנגול הכחול מגישים בשר מאוד מאוד טעים אם כי יקר (150 שח ל350 גרם).

אני אישית מרבה לאכול ב"פראג הקטנה" ששם המחיר (90 שח ל350) והטעם (בשר טוב, טעים מאוד) נותנים שילוב מנצח לטעמי.

• תוכן חדש...