Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסעדות בשריות משובחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלבמה נהדרת, דובר עליה פה איזה 5 עמודים. אבל, זה בשר מעושן, לא לכולם מתאים הז'אנר הזה.

הסטייק הכי טוב שאכלתי בינתיים היה ונשאר בלימוזין שברמת ישי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אלבמה נהדרת, דובר עליה פה איזה 5 עמודים. אבל, זה בשר מעושן, לא לכולם מתאים הז'אנר הזה.

הסטייק הכי טוב שאני אכלתי ב"מקום של בשר" (מה שכתבתי בתחילת השרושר).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

איזה מוזר זה ששבוע שעבר הייתי בקרית אתא בארוחה של 20-30 איש ולאף אחד מהם לא הייתה מילה ממש מיוחדת להגיד על לימוזין. ואני דווקא שאלתי ספציפית כי זכרתי את השירשור הזה והשם שעלה כמה פעמים. רובם אמרו "בסדר".

8)
פורסם
איזה מוזר זה ששבוע שעבר הייתי בקרית אתא בארוחה של 20-30 איש ולאף אחד מהם לא הייתה מילה ממש מיוחדת להגיד על לימוזין. ואני דווקא שאלתי ספציפית כי זכרתי את השירשור הזה והשם שעלה כמה פעמים. רובם אמרו "בסדר".

עוד מישהו טען את זה, מיסטר B אם אני לא טועה.

יכול להיות זמנים שונים. פעם היו מגדלים שם את הפרות לבד [כשאני הייתי], נאמר לי שהיום כבר לא ממש [כי אי אפשר לעמוד בביקוש]. אולי בגלל זה.

שומי אני אנסה את מקום של בשר, טרם יצא לי להיות שם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

למי שקופץ לאיזור הדרום.

אתמול אכלתי עם האישה בכדיתא במושב תימורים (ליד קריית מלאכי).

הבשר היה טעים ועשוי היטב, התוספות היו טעימות, אבל מהקינוחים פחית התלהבתי.

יש לאותו שף גם מסעדה לא כשרה שנקראת כרמים במושב סגולה הסמוך, חברים שאכלו שם - גם מפרגנים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

למגיעים לאיזור חיפה, ממליץ על מסעדת "אבו יוסף ובניו". כמצופה ממסעדה ערבית - בשר טעים, שירות טוב ומחירים סבירים.

פורסם

בכרמים יש סטייקים מעולים. אבל אחרי שאכלתי בכל חור בארץ כמעט, אני אומר שבגמרינוס אשדוד יש את הסטייקים הכי טובים ונותנים את התמורה הכי טובה לכסף. נסו אותי ותבינו.

פורסם

קצת מהזמן האחרון ל"חובבי" הכשרות:

- טוקופיה בנס ציונה- מאוד נהננו מהאוכל והשירות, הפתעה לטובה!

- לחם בשר בנמל ת"א- סבירה, לא משהו מיוחד. שירות טוב והאוכל בינוני.

- ביסטרו 56 בהרצליה- היינו שם 3 פעמים בחצי השנה האחרונה, אוכל תמיד טוב מאוד וגם השירות בד"כ טוב מאוד. הפכה לברירת המחדל שלנו יחד עם meat & wine בהרצליה כשרוצים להתפנק וללכת על בטוח.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גיסי פתח מסעדה של קרניבורים.

תלכו?

http://food.walla.co.il/item/3036124

[h=1]בישיק: מסעדת בשרים חדשה במבשלת בירה משפחתית[/h][h=2]במבשלת בירה במשמר איילון נפתחה לאחרונה מסעדת ברביקיו של בשרים מעושנים, המקיימת מספר ימים בשבוע ארוחות בשר מושחתות של נתחים ארגנטינאים וצלעות כבש אוסטרליות. תחנת חובה לקרניבורים[/h]

רעות סהריום שני, 30 בינואר 2017, 15:42

2320915-5.jpg?crop=w635מעשנה במושב (צילום: ניר בישי)

מגמת הטבעונות שמתחזקת מביאה אתה גם מגמה נגדית, מגמת השחיתות, עם שלל מקומות שנפתחו לאחרונה, החל ממסעדת בריסקט בחדרה, ועד לפריחה של המבורגריות בוטיק. למסעדה הזאת מצטרף המקום החדש של משפחת בישי, ממושב משמר איילון שליד מודיעין. רק לפני חצי שנה הקימה המשפחה את המבשלה, מבשלת בירה בוטיק קטנה ואיכותית. אבל הם לא הסתפקו רק בבירה. לפני כחודש וחצי הם התחילו לקיים בחצר ביתם במושב ארוחות ברביקיו כשרות ומושחתות, שמהר מאוד עברו מפה לאוזן ונהיו לוהטות, וקיבלו את השם BishiQ, כמשחק מלים על ברביקיו ושם המשפחה שלהם.

2320917-5.jpg?crop=w635נקניקיות ביצור עצמי (צילום: ניר בישי)

בישיק הוא עסק משפחתי. ניר בישיק אחראי על בישול הבירה כמו גם על עישון הבשר, הוריו מתפעלים את המטבח ושתי האחיות מכינות את הקינוחים ועוזרות בכל השאר. הארוחות של משפחת בישי מתקיימות רק שלוש פעמים בשבוע, בערבי שלישי, חמישי ומוצאי שבת, ומחזירות עטרה ליושנה כאשר הן מציעות אכול כפי יכולתך. התפריט כתוב על לוח גיר ובו שלושה מסלולים, ועל כל שולחן להחליט מראש על איזה מסלול הוא הולך.

2320921-5.jpg?crop=w635על האש מול עיני הסועדים (צילום: ניר בישי)

המסלול הראשון מציע אכול כפי יכולתך של פלטת בשרים שמעשנים במקום, קבב רומני עם שום וטימין, נקניקיית מרגז ביצור עצמי, נתחי פרגית במרינדה, סלטי הבית ולחמניות שנאפות במקום (125 שקלים לסועד).

המסלול השני, שהוא גם הנמכר ביותר ובו בוחרים מרבית השולחנות, מבוסס על הארוחה הראשונה אבל עם תוספות של נקניקיית ציידים עם שקדים וצנוברים ורצועות אנטריקוט בלאק מאנגוס ארגנטינאי (150 שקלים לסועד).

יש מסלול נוסף למיטבי לסת שכולל בנוסף לכל אלו גם חזה אווז מעושן, עוף שלם מהמעשנת, אנטריקוט מעושן, אנגוס ארגנטינאי וצלעות כבש (200 שקלים לסועד). השמועות מספרות שלפעמים צלעות הכבש מפתיעות ומגיחות גם לשולחנות שרכשו את המסלול במחיר הנמוך יותר. כל המסלולים כוללים כולם בירה מקומית מהמבשלה של משפחת בישי, יין ושתייה קלה, כולם ללא הגבלה. מהמטבח המשפחתי יוצאים אל השולחנות סלטים כמו סלט סלק, כרוב סיני, רצועות גזר בתחמיץ, סלט חסה, חמוצים, כרובית מטוגנת ועוד.

התוספות לא נגמרות כאן, יש גם צ'יפס כמובן, קרפצ'יו סלק ומגשי אנטי פסטי ענקיים מלאים בירקות צבעוניים.

2320918-5.jpg?crop=w635לא רק בשר (צילום: ניר בישי)

כל הבשרים של משפחת בישי הם ארגנטינאים, מלבד צלעות כבש אוסטרליות, והעישון שלהם נעשה במעשנת המוצבת במקום. הכנת הבשר על האש מתבצעת אל וטל עיני הסועדים בחצר המבשלה, ואת 13 השולחנות שבמקום ממלאים חובבי בשר שגם נהנים משישה סוגים של בירה מקומית וביניהם אמריקן פייל אייל, בלונד אייל, רד אייל ואפילו בירה שנקראת שוקולד בסגנון גינס. בקרוב מאוד, כשמזג האוויר ישתפר, המקום צפוי להיפתח גם בשישי בבוקר ולהציע ארוחת בוקר וקבלת שבת בקונספט בשרי.

BishiQ, האלון 26 משמר איילון, 050-9989199. כשר

2320919-5.jpg?crop=w635קבב עם שום וטימין (צילום: ניר בישי)

2320916-5.jpg?crop=w635יש גם קינוחים כשרים (צילום: ניר בישי)

2320914-5.jpg?crop=w635הבירות הביתיות של

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

רק בשר, לא ולא.

בינוני בטירוף, תוספות לא טעימות [תפו"א לא מבושלים מספיק].

מנת פתיחה אחת הייתה מאוד מוצלחת וזה סלט סינטה, כל השאר MEH.

היתרון הוא שהמחירים יחסית נוחים.

מקום של בשר, נהדר. בשר מעולה שעשוי היטב, קנס בכיס. כמו כל מסעדת בשרים מצליחה.

פורסם

אלעד,

יש הנחות/הטבות לחברי הפורום? נראה כמו מקום ששווה לבקר בו.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

"אסאדו בר" בקיבוץ אלונים בצפון. לא רחוק מהלימוזין ברמת ישי.

פתוחה רק בחמישי-שבת, בלי פלצנות בעיצוב, אלא מאוד פשוטה.

בחודשיים האחרונים אכלנו שם פעמיים אני ואשתי מנה של קילו בשר (נתח אנטריקוט, נתח סינטה, נתחי אסאדו ללא העצם וצ'וריסוס) בעלות של 320 ש"ח.

חייב לציין ששם אכלתי את הבשר הכי טעים במסעדה (כן כן, אפילו יותר מהלימוזין המדוברת). דייקו מאוד במידות עשייה (סטייק מדיום לא הגיע עשוי או עשוי מאוד כמו בהרבה מסעדות) ולנתחים היה טעם מושלם. באמת שלא רציתי לשבוע ולהמשיך לאכול.

ניב

לא חותם

• תוכן חדש...