Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסעדות בשריות משובחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממליץ בחום על B12 meat station בביתן אהרון. אמנם זו לא בדיוק מסעדה אלא מזנון בשר. איכות הבשר משובחת.

ממליץ לוותר היינו שם אחרי ביקור סופר מוצלח בפונדק המחירים דומים אבל : הבשר סביר, המקום קטן, הישיבה לא נוחה והתפריט לא תאם את המלאי.

לא ממש שווה את הנסיעה

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

הייתי היום בדונה רוסה לראשונה,

המקום נראה מגניב והריחות גרמו לי להגיר ריר, מנות על שולחנות שהיו לצידנו נראו סוף הדרך.

הזמנו סטייק נתח קצבים, וסטייק פילה.

הבשר של הפילה היה איכותי, אך מתוך 3 סטייקים אחד יצא בתצורת גומי. התנצלנו על הטרחה וביקשנו שיחליפו רק אותו היות והוא באמת היה לא אכיל, המלצרית קצת לא הבינה מה מי מו אז הסברתי לה שאנחנו מרוצים מהמנה ורק ספציפית אחד הנתחים יצא מה שנקרא 'lemon' ושנודה אם יהיה אפשר להחליף רק אותו כי השאר סבבה, היא לקחה אותו והלכה.

נתח הקצבים היה די מוזר, על הנייר דובר על 300ג' אבל אין סיכוי שהוא היה אפילו 200 בפועל. לא נורא, יש מספיק אוכל על השולחן. הנתח היה דק, מאוד, ולא היה טעים במיוחד (גם לא רע, פשוט... סתמי). הצ'ימיצ'ורי שהגיע איתו היה נהדר, אבל אני בד"כ אוהב לאכול את הסטייקים שלי בלי תיבול.

הנתח החליפי לפילה ההוא הגיע אחרי שסיימנו לאכול, והיה במידת medium-rare למרות שהזמנו מדיום (אדום מאוד בפנים, וקר במרכז). לא ראיתי טעם לסיים אותו אז השארתי איזה חצי בצלחת. העדפתי לאכול צ'יפס על נתח פילה.... שזה משפט שמוזר לי לכתוב כי אני לא חובב מטוגנים בכלל.

בכלליות אציין שלמרות שהבשר הפילה היה בהחלט ברמה גבוהה, אולי זו העשיה ואולי חוסר התיבול שלו (בתיבול אני מתכוון למלח-פלפל, לא שמנת ושאר דברים מיוחדים) - הוא לא היה טעים במיוחד.

בכלליות, החוויה היתה "סבבאית": השירות היה נהדר, רמת חומרי הגלם היתה טובה, האוכל עצמו היה מה שנקרא 'סבבה והכל'. לא רואה את עצמי חוזר לשם, ומנגד לא אומר לחבר שמתייעץ לא ללכת לשם. אם הייתי צריך לסכם במילה אחת את החוויה: meh (או בעברית: למל"מ).

בדרך חזרה אני ואשתי סיכמנו שאם כבר יש 'דודה' לבשר בצפון, אז אין טעם שלא ללכת ללימוזין.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בדרך חזרה אני ואשתי סיכמנו שאם כבר יש 'דודה' לבשר בצפון, אז אין טעם שלא ללכת ללימוזין.

+1 בדיוק המסקנה שלי.

בהתחלה חשבתי שכל החרטא על גידול פרות לבד זה WELL...חרטא, אבל מסתבר שהם עושים את זה נכון. הפילה רך כמו חמאה ועם טעם מעולה של בשר, הצלעות טעימות בטירוף ותמיד עשויות נכון [הייתי 3 פעמים עד עכשיו ותמיד מישהו מזמין צלעות] והבשר עצמו מחפה על תוספות בינוניות ומנות פתיחה שהן "סבבה" בלבד.

השירות נעים וזריז [לא הייתי כשהמקום מלא, יותר בכיוון של חצי כזה], הבירה תמיד מגיעה קרה והמחיר נסבל למי שאוכל שם פעם ב...

בהמשך לרוח הדברים, רשת ההמבורגרים שלהם גם מעולה [bURGER SALOON]. מעבר לזה שההמבורגר טעים יש עליו תוספת אסאדו מעושן לא מהעולם הזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתמול קפצתי לדוניה רוסה והורדתי חצי קילו אנגוס בליווי בירה קרה כקרח.

תענוג אמיתי. מסעדת הבשר המועדפת עלי, ובכלל מקום בילוי נהדר - האווירה, האוכל, הנוף...

10\10

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מישהו יכול להמליץ על מסעדת בשרים משובחת באזור נתניה עד הרצליה?

עדיפות למסעדות לא פלצניות שעושות פרצופים כשהלקוח מבקש מידת עשייה וול דאן, זה יכול לשגע אותי!

פורסם

אם עברת על השרשור אז בטח קראת על אלבמה בנתניה, רק שתתקשר להזמין מקום קודם. יש תקופות שהם מלאים גם לשבועות שלמים.

עוד אחת מעולה לטעמי בנתניה:

http://rubinshtein.co.il/

בהרצליה יש מיט אנד ווין [יענו בשר ויין]. אכלתי שם מזמן והיה מעולה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

בנתניה יש לך את 'רובינשטיין', מסעדת בשרים מעולה. במיוחד הקדירות שלהם ובמיוחד הקדירת טלה שלהם. :mm_yeah:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

רובינשטיין אני מכיר, בהחלט מסעדה מעולה!

אני אנסה את מסעדת אלבמה, נכנסתי לאתר שלהם כדי לראות את התפריט וקצת הופתעתי שהיה רשום שאת השתייה צריך להביא מהבית? זה אמיתי?

פורסם
ממליץ בחום על B12 meat station בביתן אהרון. אמנם זו לא בדיוק מסעדה אלא מזנון בשר. איכות הבשר משובחת.

כנראה נפלת על יום מוצלח במיוחד (כשתפוחי האדמה היו במלאי), כי לפי הסטטיסטיקה שישה מתוך שבעה חברי קארזפורום שביקרו שם כבר לא יחזרו על הטעות הזאת. ראה הודעות 228-233 בשרשור המקביל.

פורסם
+1 בדיוק המסקנה שלי.

בהתחלה חשבתי שכל החרטא על גידול פרות לבד זה WELL...חרטא, אבל מסתבר שהם עושים את זה נכון. הפילה רך כמו חמאה ועם טעם מעולה של בשר, הצלעות טעימות בטירוף ותמיד עשויות נכון [הייתי 3 פעמים עד עכשיו ותמיד מישהו מזמין צלעות] והבשר עצמו מחפה על תוספות בינוניות ומנות פתיחה שהן "סבבה" בלבד.

השירות נעים וזריז [לא הייתי כשהמקום מלא, יותר בכיוון של חצי כזה], הבירה תמיד מגיעה קרה והמחיר נסבל למי שאוכל שם פעם ב...

בהמשך לרוח הדברים, רשת ההמבורגרים שלהם גם מעולה [bURGER SALOON]. מעבר לזה שההמבורגר טעים יש עליו תוספת אסאדו מעושן לא מהעולם הזה.

מזמן לא הייתי בלימוזין (מעל שנתיים), אבל בפעמים האחרונות שהייתי מאד התאכזבתי, סטייקים בסיסיים ולא איכותיים בכלל.

אולי צריך לבדוק שוב.

בכל מקרה - כל הסיפור על זה שהם מגדלים פרות לבד הוא קצת לא רלוונטי כבר. בהתחלה זה היה נכון כשהם היו אטליז קטן, אבל הם גדלו מדי מאז שפתחו את המסעדה, ואין להם יכולת לספק את כל הדרישה לבשר מהעדר שלהם, מקורות יודעי דבר סיפרו לי פעם שהם קונים את הבשר שלהם מטיב טעם.. נכון או לא נכון, לא יודע, אבל שמעתי את זה אחרי זה מעוד אנשים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הייתי בלימוזין מס' פעמים, אף פעם לא קרה שמישהו מהשולחן היה לא מרוצה מהמנה שלו. 100% הצלחה לכל היושבים בשולחן, במס' אירועים נפרדים - זו סטטיסטיקה מאוד נדירה ומאוד מוצלחת.

מצידי שיקנו את הבשר משופרסל דיל, הטעם ואופן העשיה מה שקובע מבחינתי, וטרם קרה שהתאכזבתי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

+1 ל-MEAT ולבורגר סאלון בחיפה.

בלימוזין טרם הייתי, אבל אני שומע המלצות חמות מאוד מכל מי שמתארח במסעדה. את הפרות הם לא מגדלים, לפחות לא את כולן.

הכרתי לא מזמן בחור מקיבוץ בית קשת שבבעלות המשפחה שלו המשק שמגדל עגלים בין השאר ללימוזין.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

מיסטר B אני בכנות לא יודע אם זה נכון, וכמו שאוריו כתב זה פחות משנה לי כשהטעם מעולה. הגיוני מאוד שביקוש גדול מההיצע.

אני הייתי בשנה האחרונה, אז אולי כדאי לך לתת איזה גיחה קטנה. מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות? :)

• תוכן חדש...