Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסעדות בשריות משובחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניקו, אם מתישהו אתה בצפון ואשכרה זוכר את העניין - דבר איתי ואני אקח אותך לשאוורמה שתשכיח ממך את כל הזוועות העלובות שעברת במרכז.

(בתור מרכזניק לשעבר, וחובב שווארמות, המקומות בהם ביקרתי בצפון בליגה אחרת לגמרי ממה שאני מכיר במרכז)

על איזה שווארמה אתה מדבר?

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל-אמל בדליית אל כרמל

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
רק בשר צריך לגלות איפוק כשמגיעים לקצביה להזמין, יש נטייה להזמין כמה סוגי בשר וכמות גדולה ואז החשבון יוצא מנופח.

חבר שלי מנהל סניף שם ודווקא לא מזמן היה לנו ויכוח, הוא טוען שהמקום זול יחסית כשעושים השוואה של כמות בשר לעומת מחיר, אני טוען שאיך שלא הופכים את זה תמיד יוצא יקר בסוף, ולדעתי הטעם לא שווה את המחיר.

אם אתם רוצים להתפנק על בשר, יש את ה space במושב אמונים, יש להם מנה של סטייק פילה ב 140 לדעתי, שווה כל שקל.

הייתי ברק בשר רמת החייל לפני איזה חודש. סך הכל היה די טעים.

זו לא מסעדה זולה, ובאופן מפתיע אני אף פעם לא הגעתי למצב שיצאתי משם מפוצץ (חוץ מפעם אחת שהלכתי לאכול כפי יכולתך). אבל הרבה פעמים אפשר למצוא שוברים שונים שהם מוכרים, דרך גרופון או מקומות אחרים.

תודה.

אל-אמל בדליית אל כרמל

מקום מצויין. ממליץ בחום.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ - יצא לי להיות במסעדת ספייס במושב אמונים, פעמיים. הבשר ברמה טובה+, השירות סביר. סך הכל זה בסדר (במיוחד לאנשים שמחפשים מסעדה כשרה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דווקא שמעתי לא מזמן מכמה חברים שהיו שמה שהמקום נהיה זוועה מבחינת האוכל.

מה הזמנתם?

פורסם

ספייס אף פעם לא היו ברמה גבוהה עיצוב של גן אירועים, נחמד.

אבל מסעדת בשרים שלא מציינת בתפריט את משקל הסטייק/ המבורגר, לא יכולה להיות מסעדה רצינית.

רמת הבשר שם סבירה

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

לא יודע אם נרשם כבר, אני אכלתי בbutchery de bariloche, רמת החייל, תל אביב.

אכלה מסעדה, בקונספט דומה ל רק בשר, רק שלדעתי הרבה יותר טובה.

אכלנו זוג, המון בשר, קרוב לקילו וחצי עם מנות ראשונות באזור 550..

בשר שהוכן ברמה גבוהה ולקחתי סטייק אחד הטעימים שאכלתי.

בקיצור, מומלץ.

פורסם
אם הספייס רק סבירה, תנו שם של מקום באזור המרכז שהוא יותר טוב ?

כשר?

אם לא חובה - מקום של בשר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אכלתי לפני שבוע בהאדסון ברמת החייל.

האוכל מאוד טעים, השירות היה נהדר, כל המנות היו מעולות ולא היו נפילות בכלל, שזה יפה מאוד.

המחיר יקר יחסית למסעדת בשרים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני אכלתי סינטה מנהטן או משהו כזה. זה נתח "מיוחד" 400 גרם. לא היה בו שום דבר מיוחד. הוא פשוט טעים מאוד ובמידת עשיה בדיוק כמו שביקשתי.

אנשים אחרים הזמינו גם אנטריקוט, פילה המבורגר, שיפודים ואפילו היה דג סבבה [סלמון].

קינוחים פגז. גם ראשונות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

תהנה!

באמת מסעדה טובה.

קח בחשבון שהם סוגרים מטבח יחסית מוקדם, ב23:00, אז אם אתה מזמין מקום אל תזמין מאוחר מדי.

פורסם (נערך)

מי שבאמת מבין בבשר כנראה יודע שאין בארץ מסעדת בשר טובה יותר מאלבמה שבנתניה.

איכות בשר וגריל נטו רמה אחת מעל שאר הפלצניות של הרצליה/ת"א עם כל ה'קונספטים' שלהן.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...