Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,

יש לי תופעה מאוד מוזרה ברכב הרכב מאבד מים בכמות מאוד מכובדת אני מוסיף כל שבוע בערך 300cc, הרכב נבדק ואין שום נזילות הכל נראה תקין.

מה אתם אומרים מה זה יכול להיות?

תודה לכולם מראש

פורסם

בדקת את הרכב בעמידה? אולי זה הפקק של הרדיאטור שלא אוטם כמו שצריך? שמעתי כבר על מקרה של מישהו עם אימפלה בגלל פקק. שווה לבדוק.

באיזה מים אתה משתמש, אדומים? אתה לא רואה סימנים של מים אדומים על הצינורות איפשהו? לפעמים קורה שאחד הבאנדים של הצינור ר הגדול לא אוטם מספיק טוב (לא מכיר את הבאנדים במאליבו אבל באימפלה אצלי החלפית את כל הבאנדים "טבעת" לבאנדים איכותיים עם בורג). יכול גם להיות שיש חור בצינור הברזל שמתחת לצינור ה ר, מקווה שלא.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

היום בבוקר הסתכלתי עם פנס וראיתי מין מים יבשים על הגיר ממש מתחת למיכל מים.

הנעתי את הרכב חיכיתי עד שהגיע לטמפרטורת עבודה והמאווררים התחילו לעבוד ועדיין לא שמתי לב לשום דבר חדוד אבל עצם העובדה שאני רואה את החומר האדום של המים על הגיר אז בטוח יד נזילה איפשהו. הבייה זה האיתור שלה בתנאים בתיים.

אני אשמח אם מידהו יכול להמליץ לי על מוסך לא מורשה המתמחה ברכבים אמריקאים באזור עכו נהריה קריות.

במאליבו אין גישה פשוטה לרדיאטור ואין לרגיאטור פקק.

תודה רבה מראש לכולם

פורסם

היום הייתי במספר מוסכים והאבחנה היא נזילה מאטם סעפת יניקה.

הצעת מחיר שקיבלתי מ 2 מוסכים מורשים ואחד מוסך לא מורשה היא 2000 שח חלקים+עבודה האם זה הגיוני?

אני אשמח אם מישהו יכול להמליץ על מוסך באזור עכו נהריה או באזור חיפה וקריות שיתן מחירים יותר סבירים.

תודה מראש

• תוכן חדש...