Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה.

אני מחפש המלצה על מקום (או איש פרטי אם רלוונטי) שיבצע ניקיון כולל של פנים הרכב.

הרכב הוא משפחתי רגיל והפנים הוא בד.

אני מתכוון בעיקר לריפודים,מושבים וכו והסרת ריחות (אוטו של מעשנים לשעבר).

אם אפשר לשלב גם טיפול חיצוני אשמח - פשוט אין לי ידע בתחום ועד היום תמיד הייתי משתמש במכוני שטיפה ואני מבין שזה לא מומלץ + הם לא יתנו לי את מה שאני מחפש מבחינת ניקוי פנים.

אשמח לשמוע המלצות ואולי אפילו הערכת מחיר כללית לכזו עבודה - תודה שוב.

פורסם

תמונות, סוג הרכב, ואזור מגורים יעזרו מאוד.

גילוי נאות - אני מתעסק בניקוי פנים בעיקר, תמורת תשלום, אשמח לתת הצעת מחיר, בהודעה פרטית כמובן, אבל לפני הצעת מחיר הגיוני יותר להבין באיזה רכב מדובר, ולראות את מצבו (תמונה)

פורסם

מדובר בסיאט לאון - תמונות לצערי אין , אנסה להעלות אח"כ.

הרכב בפ"ת אז מעדיף באזור פ"ת-כפ"ס

פורסם

פ"ת - כפר סבא האמת מעט רחוק בשבילי אישית, אבל יש לך את יעקב אלטר בפ"ת, הבנאדם אומן בעבודתו, מקצוען אמיתי.

הייתי ממליץ לפנות אליו ולשאול אותו על עלויות וכדומה, קח בחשבון שהעלויות שלו אינן זולות, אבל רמת העבודה גבוהה ביותר.

אולי תמצא חבר פורום אחר מאזורך שיבצע את העבודה תמורת תשלום, תמתין לתגובות.

• תוכן חדש...