Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

30d88ea.jpg[/img]

מה תגידו לגבי המודעה הנ"ל? רכב מוסב לגז, שווה לראות?

ויש עוד רכב דומה עם 115 ק"מ ב20(מדליק נורה אדומה הקילומטראז' הנמוך ברכבי גז).

פורסם
(מדליק נורה אדומה הקילומטראז' הנמוך ברכבי גז).

למה? בניגוד לרכבי דיזל למשל שמין הסתם נרכשים מלכתחילה כדי לטחון ק"מ, רכבים מונעים בגז לאו דווקא עברו הסבה כדי לחרוש איתם את כל הארץ כל היום. אני יכול לתת לך דוגמא את הרכב הפרטי שלי, שנתתים וחודש על גז, היה עושה כל שנה 17K ק"מ (שזה כשלעצמו לא הרבה בכלל), ומלפני שבועיים שלקחתי רכב מהעבודה, הפרטי הולך להיות רוב הזמן אצל אשתי לנסיעות של עבודה-בית-ילדים וכו', אני מעריך שהוא ייסע מעכשיו כ 7-8K בשנה. אז ק"מ נמוך על רכב גז באמת שלא אומר כלום.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

זה באימפלה שבחתימה? אם כן תענה על כמה שאלות. איפה התקנתה את המערכת? כמה זמן היא כבר מותקנת? האם הביאו לך אחריות(לכמה זמן)? איך לדעת שברכב המערכת הותקנה כראוי ולא יהיו בעיות אחרי הקניה?

פורסם

התקנתי ב "שדרוג השקעות" בב"ש. מערכת של Lovato ללא משמנת מותקנת שנתיים וחודש ו 37K ק"מ, אחריות ניתנה לשנתיים. הייתה בהתחלה בעיה קלה שהרכב היה לפעמים נכבה בפתיחה ברמזור, אבל כיוונון קל סידר את הכל ומאז הכל תקין.

איך לדעת שהמערכת במצב טוב? אני מניח שאתה יכול לגשת למי שהתקין את המערכת ולקבל חוות דעת, אם לא אז לחילופין לכל מתקין גז מורשה ומוכר צריכה להיות יכולת לבדוק את מערכת הגז ברכב.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

זה לא נקרא תיקון אלא כיוונון, שאותו דרך אגב היו צריכים לעשות טוב יותר בהתקנה זה הכל. עבודה של 5 דקות וזה סודר.

כשקניתי את הרכב לא חשבתי על גז בכלל אבל זה בא לי יותר מאוחר אחרי ששמעתי חוות דעת מכמה וכמה אנשים לגבי גז ומנועים אמריקאיים.

דרך אגב אם אתה מתעניין באופן כללי, אתה יכול להתקשר אליהם, לדעתי יש להם תמיד כמה רכבים מוסבים כבר למכירה שעומדים אצלם. חוץ מזה ובלי קשר הם יעזרו לך להחליט איזה רכב מתאים יותר ואיזה פחות. לבעל הבית קוראים שלום ולבן שלו דודי, אחלה אנשים, אמינות גבוהה, התקנה איכותית.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

אני אישית כבעלים לשעבר של רנו סניק 2.0L שנת 2001 מאוד נהנהתי מהרכב, אומנם לא מוסב לגז, הצריכה הייתה באיזור ה-10\1 והרכב מאוד שימושי, חזק, נוח, מרווח.

עצתי לך היא לשים לב שהגיר במצב טוב, לעשות סיבוב ולראות התנהגות של הגיר.

בדיקה של כל מערכות החשמל של הרכב.

והמחיר צריך להיות כחצי ממה שרשום.

אני את שלי לפניי שנתיים עם 90.000 ק"מ, מכרתי ב-17.000 שקל עם מלא תוספות.

בהצלחה.

פורסם

הרעיון לקנות רכב מוסב הוא בחסכון המחיר של ההתקנה, כלומר שיהיה 2000 שקל יותר. עכשיו ראיתי הרבה יותר שמורות ב12 אלף, יד2 עם כ100קמ אז עדיף להתקיןן את המערכת לבד...

אני חופר לעצמי ולכם, אולי מישהו יעזור לי להחליט על רכב שטוב להסב אותו ולהמליץ...

פורסם

יש הרבה רכבים שמתאימים, שברולט קוואליר 96 וגם מרצדס AMG 2010. בלי לדעת מה התקציב והצרכים יהיה קשה להמליץ :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

• תוכן חדש...