Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון 5S/5C

Apple
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 206
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צריך עזרה של מבינים, סבא שלי כרגע על סף רכישה (השבוע-שבוע הבא גג.)

של אייפון 5, בארץ, 16GB במחיר של 3300 ש"ח (חדש דרך KSP.)

אולי אפשר להוסיף עוד 200-300 ש"ח בשביל ה-5S אבל לא יותר מזה.

עכשיו השאלה כזו, כמה יעלה אייפון 5S בארץ? כדאי להמתין עם הרכישה?

פורסם

כאשר ה s4 עולה בערך אלף פחות.:shock:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ונקסוס 4 עולה רק 1800 שקלים.

כול אחד והשיקולים שלו.

אני כבר התייאשתי מהמגבלות של נקסוס 4 וכנראה אקנה אייפון 5S. לפחות באייפון יש סמיילים יפים במקלדת בילט אין ולא סמיילים שחור לבן או ירוק של אנדרואיד שלא רואים אותם בזמן ההקלדה אלא רק אחרי שליחה.

איזה כייף לי :)

פורסם

צודק, באמת שווה להשקיע פי 2 בשביל סמיילים יפים במקלדת בילט אין, במקום להוריד מקלדת אחרת בדקה וחצי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
צודק, באמת שווה להשקיע פי 2 בשביל סמיילים יפים במקלדת בילט אין, במקום להוריד מקלדת אחרת בדקה וחצי. - הורדתי מקלדת אבל זה לא נוח כמו בילט אין באייפון עם סמיילים צבעונים.

ואיך הלבנונים קונים רכב ? לפי עוצמת הצופר.

http://thedomcook.blogspot.co.il/2013/04/android-how-to-enable-emoji-keyboard-on.html

איזה כייף לי :)

פורסם

בשביל זה יש את וואטס אפ,לא יודע לשלם כול כך הרבה על ה 5c כשבהרבה פחות כסף יש נגיד את הגלקסי שהוא לדעתי עדיף עקב מסך יותר גדול,מצלה לא פחות טובה,מהיר,לא צריך לפרוץ או לחכות עד פריצה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

^

לא לכולם מתאים מסך גדול יותר, לא כולם צריכים פריצה. המחיר זה פונקציה זניחה, אייפונים שומרים על ערכם בצורה טובה יותר, פתח יד 2.

לא מבין את האנשים האלו שעדיין מנסים להוכיח שהבחירה שלהם טובה יותר?

שכל אחד יקנה מה שמתאים לו.

פורסם

אני לא מנסה להוכיח ,לי יש בכלל s2.

פשוט מחיר לא הגיוני,איזה יתרונות יש לו על השאר ?

פורסם
אני לא מנסה להוכיח ,לי יש בכלל s2.

פשוט מחיר לא הגיוני,איזה יתרונות יש לו על השאר ?

כמו שכבר אמרו.

גודל- יש אנשים שמחפשים מכשיר קטן אבל שיהיה פרימיום. לאנדרואיד אין כאלה.

מערכת הפעלה- היום זה כבר זניח, אבל האייפון עדיין מרגיש בשל יותר(למרות שעם IOS 7 המחורבנת, לא יודע עד כמה זה נכון). במיוחד למי שכבר השתמש באייפונים.

המחיר לא מהווה פונקציה בגלל הירידת ערך.

וזהו.

• תוכן חדש...