Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון 5S/5C

Apple
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המבחן הזה לא מספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים:lol:

ועוד ההשואה היא ל9505 שהמצלמה שלו פחות טובה,והמעבד סאוונד פחות טוב,ועם מעבד חלש יותר,וכרטיס גרפי חלש יותר!

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 206
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם אתה באמת חושב שמה שהיה יוצא לך בסמסונג צדפה באור יום זה טוב כמו מה שה-S4 מוציא באותם תנאים, אז כנראה שאתה לא ממש מוסמך להעיר משהו על איכויות של מצלמה.

אה שכחתי,מחלקים פה הסמכות לעינייני צילום ולא קיבלתי עדיין.... :?

אני לא מרוצה מהאיכות צילום של ה S4 , אין פה ויכוח לא מצליחו לשנות את דעתי.

וכמו שכתבתי, תצלמו עם סמסונג גלקסי זום החדש או לומיה ואז נדבר שוב...

פורסם
שמע,אני מעדיף קודם כל טלפון טוב ואז מצלמה,הלומיה לא עונה על ההגדרה הזו,גם הזום.

+12345

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כן הוא מספר שמכשיר שחדש בחצי שנה ודור קדימה יוצר טוב.

רוצים לחפש השוואה הפעם עם 5s ? כי שם המכשיר כבר משאיר עשן אפילו טכנית לs4 ברוב המבחנים...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אה שכחתי,מחלקים פה הסמכות לעינייני צילום ולא קיבלתי עדיין.... :?

אני לא מרוצה מהאיכות צילום של ה S4 , אין פה ויכוח לא מצליחו לשנות את דעתי.

וכמו שכתבתי, תצלמו עם סמסונג גלקסי זום החדש או לומיה ואז נדבר שוב...

אני לא מרוצה ממזג האוויר, אז מה?

גלקסי זום זה מצלמה עם טלפון, לא טלפון עם מצלמה. יחי ההבדל ה"קטן". נסה אתה להכניס אותו לכיס :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כן הוא מספר שמכשיר שחדש בחצי שנה ודור קדימה יוצר טוב.

רוצים לחפש השוואה הפעם עם 5s ? כי שם המכשיר כבר משאיר עשן אפילו טכנית לs4 ברוב המבחנים...

כל המכשיר הזה עם כל הכוח עיבוד שלו ,לא שווה כלום עם מסך פצפון.

בנתיים לא ראיתי דבר חוץ מבנצ'ים סינטטים,שלא אומרים כלום.

אני רוצה לראות בנצ'ים שמפעלים את המכשיר ברזולוציה של הS4 ולראות את ההבדלים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מישהו יכול להסביר מה הקטע עם זה?

http://www.mako.co.il/nexter-cellular/iphone/Article-a66a98d59954141006.htm?partner=obnetwork

עוד לא ראיתי מטען תחליפי (מגוחך לקרוא להם "מזוייפים". היום אנו צריכים מליון מטענים לבית, עבודה, רכב וכו') שגרם לבעיות באף אחד מהטלפונים בסביבתי (LG וסמסונגים למיניהם).

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

יש לי די הרבה מטעני micro USB בבית - חלקם מצויינים (הטוב ביותר הוא זה שהגיע עם הבלאקברי שלי), חלקם טובים וחלקם, בעיקר הזולים ביותר, מטעינים רק חלק מהמכשירים או בכלל לא פועלים.

בכל מקרה - אפל יודעת מה טוב לצרכנים, או, בעצם, מה טוב לכיס שלה. משום מה רק מטאנים לא מקוריים של אייפון מתפוצצים - אלה של מיקרו USB, אלה של נוקיה, אלה של סוני וכל השאר משום מה לא בעייתיים. עוד מהלך של אפל להשלטת המונופול שלה - או אולי לגירוש הלקוחות לידי יצרנים אחרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דווקא לזה אני חושב שיש סוג של הצדקה,לא לגמרי מסכים עם זה אבל אני מבין.

אנשים חושבים שמטען זה מטען,הם לא מבינים שכל מטען מוציא זרם שונה ואם תטעינו את המכשיר עם מטען לא מתאים אפשר לגרום לנזק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
מישהו יכול להסביר מה הקטע עם זה?

http://www.mako.co.il/nexter-cellular/iphone/Article-a66a98d59954141006.htm?partner=obnetwork

עוד לא ראיתי מטען תחליפי (מגוחך לקרוא להם "מזוייפים". היום אנו צריכים מליון מטענים לבית, עבודה, רכב וכו') שגרם לבעיות באף אחד מהטלפונים בסביבתי (LG וסמסונגים למיניהם).

הכתבה מטעה והעובדות בה פשוט לא נכונות ! יש לי אייפון 5 ו IOS7 מטענים לא מקורים וגם כבל לא מקורי,

נכון לא מדובר בחיקויים סינים זולים, אבל עדיין לא מקוריים והם עובדים ללא דופי.

• תוכן חדש...