Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת רנו קליאו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קיבלתי את שלי לפני מס' ימים (1.2 אוטו'), כמובן שאחרי המתנה משמעותית שנגררה בעקבות החגים.

למיטב הבנתי הגיעו באותה מכולה עוד 16 מכוניות.

בכל מקרה, במעט שיצא לי לנהוג בה, היא מהירה, מהנה ויפה... עושה רושם של שיפור משמעותי מהקליאו הקודמת.

תתחדש ובהצלחה.

איך מתנהג הגיר? נעים לשימוש גם בנסיעה עירונית?

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קיבלתי את שלי לפני מס' ימים (1.2 אוטו'), כמובן שאחרי המתנה משמעותית שנגררה בעקבות החגים.

תתחדש ובהצלחה.

מעניין, ניסית לבקש פיצוי על הפיגור, קיבלת?

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

קצת חסר סיכוי לקבל מהם פיצוי או בכלל יחס כלשהו בכזה מיקרה.

הם כיסו טוב מאוד את עצמם בחוזה של ה14 ימי עסקים שאצלנו בחגים הופך לחודש ויותר.

היום הלכתי לסוכנות לדרוש הסברים למה הבטיחו לי את הרכב עד אמצע ספטמבר כשבפועל עדיין לא קיבלתי אותו ובמיקרה הטוב אקבל סוף ספטמבר-תחילת אוקטובר. ההזמנה ותשלום מלא הועבר בסוף יולי

התשובה די ברורה,הרכב בארץ בהכנה בגלל החגים הכל מתעקב.

ביקשתי שיביאו לי רכב חילופי בתענה שמכרתי את שלי באמצא ספטמבר כי הובטח לי רכב.

מחר אקבל תשובה ברורה למתי אקבל את הרכב והאם אקבל פיצוי או משהו.

אני סקפטי :|

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

לפחות הרכב שלך בארץ. מבירור היום הרכב שלי יגיע במקרה הטוב בשבועות הקרובים. אני כבר מתחיל לפזול לכיוון אופציות אחרות, אלא שאיילון מוטורס לא עושים עלי רושם טוב עד כה.

פורסם

אני באמת לא מבין את ההתנהלות הזאת של קרסו.

אנשים הזמינו רכבים ביולי ומחכים לאוקטובר לקבל.

מי שהזמין כניראה במהלך אוגוסט והלאה מחכה שוב חודשיים ויותר :?

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

הייתי בין הראשונים שהזמינו במבצע השקה, ככה שקיבלתי 3 טיפולים ראשונים חינם.

לנסות להוציא מקרסו פיצוי אחרי שכבר קיבלת מהם "מתנות" בעקבות המבצע, לא תהליך שהיה לי אליו כוחות.

הגיר משמעותית, אבל משמעותית יותר טוב מהגיר הבעייתי שהיה לקליאו עד כה, כמובן שאני מדבר על הרובוטי כפול-מצמד.

קצת רועד לי ברוורס, לא משהו מוגזם.

מה שכן, עושה רושם שהצריכת דלק מאכזבת, במעט שנסעתי עד כה, אפילו מחשב הדרך מזייף לכיוון ה9-10 ק"מ\ליטר... טוב נו, אני מניח שזה אוטו חדש\ מדגם קטן מדי מכדי לקפוץ למסקנות גם ככה.

מניח שזה לא מעודד את המחכים לרכב, אבל הגשם הראשון שבא עלינו לטובה אתמול, גרם לכך שהאוטו הנוצץ והחדש שלי נראה כמו גרוטאה בת 5 שנים.

פורסם

אז היום רכב בן 5 שנים הוא גרוטאה?

יש מיני קופר s שנעלבה קשות אבל היא תתגבר.

אגב, מה 3 טיפולים חינם ייתנו לך, אתה לא תהנה מכך עקב העובדה שרנו לא רואה מוסך. קרסו עבדו עליך.

אה ומזל טוב וזה (:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מניח שזה לא מעודד את המחכים לרכב, אבל הגשם הראשון שבא עלינו לטובה אתמול, גרם לכך שהאוטו הנוצץ והחדש שלי נראה כמו גרוטאה בת 5 שנים.

גם S CLASS אחרי היורה תראה כמו הגרוק.

• תוכן חדש...