Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת רנו קליאו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם חושב שזו חוצפה. הזמנתי רכב והתחייבו למסגרת זמן - שהם לא סיפקו. אני לא מבין איך אפשר למכור רכבים ככה. אם לא אקבל את הרכב עד התחלת מבצע חבר אני מתכוון לדרוש את ההנחה של המבצע.

אם לא אקבל את הרכב בשבועיים הקרובים אני כנראה אשנה את ההזמנה לפיאסטה או 208. כמו שנאמר - יש גבול לכל תעלול.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחר אני אשאל שוב בסוכנות כי נאמר לי בפירוש שהמכונית תגיע בסוף החודש , אבל מהתגובות כאן יתכן שגם הפעם זה לא סופי , זה פשוט לא מובן למה מתחלים לשווק רכב שלא נמצא בארץ .

פורסם

לא לכולם יש חבר והם מקפידים לא לתת את ההנחה למי שאין.

חוץ מזה, המחירון בהתחלה היה יותר זול מעכשיו ונתנו עוד קצת הטבה ככה שזה לא יוצא הבדל גדול.

מסתבר שלנו היה מזל, הזמנו את ה0.9 קולקשיין בצבע שהיה במלאי וקיבלנו תוך פחות מ14 ימי עסקים.

פורסם

בגלל זה עדיף לקנות רכב שאתה יודע בוודאות שהוא כבר נמצא בארץ. לחכות חודשיים-שלושה נשמע לי הזוי. החברות מחזיקות את הצרכנים בביצים.

פורסם

לא יכולים להחזיק אף אחד בביצים. אם אנשים יתחילו לבטל, אני מאמין שיעשו מאמץ להשאיר אותם ואז

שכל אחד יחליט מה הוא מעדיף (בהנחה שבאמת התחייבו להם על זמן אספקה ולא עמדו בו).

אנחנו היינו זקוקים לרכב בדחיפות ולכן אם לא היה במלאי, היינו קונים בחברה אחרת.

למרות שקנינו קליאו, ברור שיש עוד אלטרנטיבות - המחיר של ה208 המפואר אחרי הורדת המחיר הוא סביר

וגם הפיאסטה המאובזרת מאיילון היא אופציה ראויה.

פורסם

כי זה עבר את גבולות ההיגיון. שילמתי את מלוא הסכום בסוף יולי. הובטח לי בתחילת ספטמבר. אחר כך הובטח לי בסוף ספטמבר. לפני שבוע הייתי בסוכנות המרכזית של רנו ושם היה דיבור בכלל על תחילת דצמבר.

נאמר לי שהגיעה כמות קטנה של רכבים לפני שבועיים בערך אבל לא ידעו להגיד לי אם הרכב שלי בניהם. במידה ולא, אני לא מתכוון לחכות עד תחילת דצמבר.

בנוסף אני לא אוהב רכבי השכרה. אני כל הזמן בלחץ שמישהו ידפוק או ישרוט לי אותו ואצטרך לשלם על זה לחברת ההשכרה.

פורסם

מבין אותך, אבל כל עוד נותנים לך חלופי מאותה קטגוריה יהיה לך קשה להגיד שאתה ניזוק.

מציע לך לבדוק בחברות אחרות אם הדגם שאתה רוצה, בצבע שאתה רוצה, קיים במלאי ולא לבטל סתם.

קח בחשבון שאם תבטל, בטח גם לוקח זמן עד שמחזירים לך את הכסף.

לדעתי, כמה שזה מעצבן, תישאר עם החלופי עד שתקבל את שלך ותנסה לקבל פיצוי. זה לא שהיום היית משלם פחות.

אם באמת הוא יגיע לארץ רק בדצמבר, הייתי מבקש להישאר עם החלופי ושיעשו לו רישוי בינואר (לפחות שירשם 2014).

פורסם

Yondaler מה ההתרשמות שלך מהרכב אתה יכוללשתף אותנו?

אני לא חושב שהמכוניות יגיעו בסוף דצמבר זה לא נשמע לי הגיוני אני חשוב שמי שמזמין את הרכב היום יקבל את הרכב בסוף דצמבר

פורסם

הרכב משמש את אשתי והיא מאוד מרוצה (בינתיים יותר מאיך שהוא נראה, ככה שלא ניתן ללמוד מזה הרבה).

היא בקושי נסעה בו והוא גם בהרצה, ככה שלא יכול להגיד בינתיים לגבי המנוע, אבל היא אומרת שמרגיש יותר

טוב מהאיביזה שהייתה לה לפני (1.4 ידני, אבל קחו בערבון מוגבל כי יכול להיות שזה אפקט פסיכולוגי).

מה שכן, הרכב מרגיש מאוד נעים מבפנים, מאובזר לחלוטין, ההגה נוח וההילוכים עוברים חלק.

מערכת מולטימדיה נחמדה בעברית כולל ניווט, דיבורית עובדת טוב כולל ספר טלפונים. הטאץ' יכל להיות יותר טוב.

מערכת stop&start לא מעיקה, שמכניסה להשהייה בעצירה רק כשמעבירים לניוטרל. יש כפתור לנתק אותה, אבל צריך

לעשות את זה בכל פעם מחדש. הכפתורים על ההגה, של בקרת השיוט ומגביל המהירות, לא מוארים ורק חלון הנהג

הוא אוטומטי (אותי זה מרגיז, אשתי בכלל לא שמה לזה לב).

פורסם

קיבלתי את שלי לפני מס' ימים (1.2 אוטו'), כמובן שאחרי המתנה משמעותית שנגררה בעקבות החגים.

למיטב הבנתי הגיעו באותה מכולה עוד 16 מכוניות.

בכל מקרה, במעט שיצא לי לנהוג בה, היא מהירה, מהנה ויפה... עושה רושם של שיפור משמעותי מהקליאו הקודמת.

תתחדש ובהצלחה.

• תוכן חדש...