Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B3 2008 2.0 RXI

Akusho
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני נוהג ביונדאי לנטרה 2000 1.6 ידני. אני מרוצה מהאוטו, אבל הוא עוד מעט בן 14.

אבא שלי מחליף את הסובארו שלא ומציאה לי לקנות אותה. רציתי להתייץ אם זה שווה?

הרכב שמור מעוד. אני מודע לזה שאשלם יותר על דלק (היונדאי שלי עושה כ-11 ל 100 בקיץ, אז אני מודע שאני יורד לאזור ה-9.5 ל-100, אבל אני נוסע רק כ-11000 קמ בשנה) ועל הרשיון.

אני מתחשב גם בזה שאני יודע ממי אני קונה ומכיר את האוטו.

שווה?

(הסובארו אוטומט)

פורסם

אתה רוצה להתקדם ברכב? אתה רוצה לקנות רכב מודרני יותר?

אם התשובה היא כן אז כנראה שזו עסקה טובה בשבילך. אתה קונה רכב ממישהו שאתה מכיר ויודע טוב מאוד מה עבר עליו ואף אחד לא יסתיר ממך כלום.

בסופו של דבר קח בחשבון שהרכב הזה לא חסכוני במיוחד בתוך העיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

התשובה היא כן.

אני מודע לזה שהוא לא חיסחוני במיוחד, אבל שלי בזמן האחרון גם לא. אני גם גר באריאל, לא שיש פה הרבה עיר... :-D

ביום ראשון אני מעביר אותו טיפול 105000, אז אם אני לוקח אותא אין לי טיפולים גדולים בעתיד הקרוב, מה שגם משפיע על ההחלטה

תודה על תגובה.

פורסם

שתדע שהשוק של הסובארו על הפנים והם נסחרות הרבה מתחת למחירון.

אני בזמנו בדקתי רכב כזה ומבפנים הוא הרגיש דיי זול, הפלסיטיקים בדלתות היו שחוקים לגמרי וקרקשו קצת.

הטיפולים ברכב הזה יקרים כמו B4, בגלל שיש שם 4X4.

האוטו אמין, לא כ"כ חסכוני.

זה שהמנוע הוא 2 ליטר לא אומר שהוא חזק במיוחד, הגיר מסרס אותו.

מבחינת ביצועים הוא בערך כמו סיויק 1.8, קצת פחות זריז לדעתי אבל עוצמתי יותר. קצת יותר חזק מ I30 רק שהוא שותה יותר דלק והטיפולים יקרים יותר

אם אתה מקבל עליו מחיר טוב אז אני בעד, אם מחיר שקרוב למחירון לדעתי יש אלטרנטיבות אחרות.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

מבחינת טיפולים מעניינים אותי רק החלקים, כל העבודה עושים לי בחינם.

הפלסטיק בפנים אכן קצת זול, אבל אני מכיר את הרכב ואין שם שום דבר שחוק, בגלל זה אני גם חושב עליו. אם הייתי לוקח את הכסף ומחפש כל רכב אחר בשוק אני בטוח שאפשר למצוא משהו יותר טוב, אבל זה לא ממש כוונתי.

המחירון שלה בסביבות ה-61, הציעו לי משהו כמו 53. יום ראשון אני מברר כמה לוקחים אותו בטרייד אין, כך או אחרת אני אברר את מחיר השוק שלו, אני לא רוצה לשלם על סטם.

פורסם

אני קניתי את הרכב שלי מההורים, אחרי שהם החזיקו אותו 8 שנים.

עד היום אני 4 שנים איתו ולא מתחרט על המהלך הזה.

אני יודע שיש רכבים יותר טובים ויותר חסכוניים, אבל שזה מגיע לרכב משומש, אותי יותר מעניין מה מצב הרכב ולא איזה רכב.

אני יודע שהרכב גם שהיה אצל ההורים שלי היה הכי מתוקתק, וגם היום אחרי 200,000 קילומטר האוטו תקין לחלוטין.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מבחינת טיפולים מעניינים אותי רק החלקים, כל העבודה עושים לי בחינם.

הפלסטיק בפנים אכן קצת זול, אבל אני מכיר את הרכב ואין שם שום דבר שחוק, בגלל זה אני גם חושב עליו. אם הייתי לוקח את הכסף ומחפש כל רכב אחר בשוק אני בטוח שאפשר למצוא משהו יותר טוב, אבל זה לא ממש כוונתי.

המחירון שלה בסביבות ה-61, הציעו לי משהו כמו 53. יום ראשון אני מברר כמה לוקחים אותו בטרייד אין, כך או אחרת אני אברר את מחיר השוק שלו, אני לא רוצה לשלם על סטם.

העניין שהחלפים יחסית יקרים, מעל המקובל בקטגוריה. לא סוף העולם אבל יקר.

מסנן אוויר 200 שקל, שמנים של דפרנציאל יקרים וחייב סובארו, צמיגים צריך להחליף בזוגות.

אל תסתכל על המחירון, תסתכל מה הכסף הזה קונה לך, הוא קונה לך גם I30 אותה שנה יחסית שמורה.

על הנייר 4X4 נשמע מרשים, מנוע 2 ליטר, עושה הרגשה טובה.

בפועל הרכב לא מרגיש ככה ובארץ אין שימוש במערכת ה 4X4 באמת.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

חלפים יקרים זה יותר בעייתי בזמן הלימודים כי אין לי הרבה הכנסה, אבל מצד שני אני מקבל אותו אחרי 105K ועם צמיגים חדשים. קשה להחליט :-(

פורסם

לפי הקילומטרז׳ שלך, במהלך 4-5 שנות לימודים תצטרך להחליף צמיגים פעם אחת, ולבצע כ3 טיפולים לרכב. אז החישוב פה שאתה מקבל רכב עם הסטוריה ידוע, בטיחותי יותר, אמין וחדש יותר.

תעשה את השיקול הכלכלי לבד, אבל לדעתי בתנאי שתוכל לסחוב את העלויות המעט גבוהות שלהרכב- זה דיל טוב.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם
קח בחשבון שאתה גם מרוויח "יד". העברת בעלות בן אב לבין לא גוררת עליה במספר ידיים

אתה טועה.

העברת בעלות בין אב לבן ללא הוספת יד מתרחשת רק במקרה של מוות (שלא נדע) ע''י צוואה או איזה קומבינה של עורך דין.

בכל מקרה אחר יש הוספת יד והעברת בעלות רגילה בדואר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

40 אלף ש"ח לרכב בן 5 אחריי טיפול, ממישהו שאתה מכיר, עם מנוע 2000, נשמע עסקה לא רעה בכלל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה לכולם על התגובות! למרות שהרכב לא חסכוני, לא חזק כמו שהוא מסנה להראות, אחרי טיפול שעלה 8K היום החלטתי לקחת אותו. יהיה קשה מעוד למצוא משהוא דומה במצב כזה, ואין לי הרבה כח לחפש. רק חבל שאני יורד מידני לאוטומט :-D

• תוכן חדש...