Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I30 2009 יוניט ESP- סאגה שלא נגמרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב הנ"ל נדלקה מנורת ה-ESP ובעקבות אבחון מוסך מורשה יונדאי הצפון הוחלפה יוניט ESP כאשר הרכב היה עדיין באחריות (לפני שנה וחצי).לאחר שנה,שום נדלקה המנורה הסוררת,אבחון זהה,התקלה תוקנה במורשה ג.פ.י בעכו.

השבוע נדלקה המנורה הסוררת שוב,(פעם שלישית מחלקים במורשה גלידה ? :twisted:) כיבוי והתנעה "מאפסים את המנורה" ל-200 ק"מ,המנורה חוזרת לדלוק וחוזר חלילה.

מבדיקה פשוטה עולה,שאין מנורות בלם שרופות ואורות הבלמים תקינים ועובדים (רק מתי שצריך).

יש שרשורים בנושא אבל החשש הכבד וההרגשה שלי הם,שיש כאן הפעם תקלה יותר רצינית.

האם יש כאן מישהו שיודע,חוץ ממתג אור בלימה אילו תקלות יכולות להיות קשורות להידלקות המנורה ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

באוטו שלי הוחלף בשבוע שעבר פעם שלישית, הפעם שלפני הייתה בערך חודש קודם לכן ולפניה כשהרכב היה בן שנתיים בערך (הראשונה באחריות, השניה בתשלום על היוניט בלבד והשלישית ללא תשלום בגלל שזה היה באחריות מהתיקון הקודם), במוסך החליטו הפעם שאולי המצבר חדש אבל הטענה לא רלוונטית משום שהוא בן שנה וחצי, גדול מהמקורי והוחלף אצלהם ממש באחריות.

הוחלף שוב יוניט ואני מקווה לטוב.

אני נתקלתי כמה פעמים באורות ברקס אחוריים שלא עבודה ולדעתי זאת תקלה בטיחותית מהדרגה הראשונה.

חבל שהיצרן לא לוקח אחריות ופותר את הבעיה בריקול.

פורסם

ברוב המקרים מדובר בתקלה נפוצה של היוניט אור בלם.

היוניט הזו יושבת מאחורי דוושת הבלם.

בין היוניט הזו והדוושה יש גם פלסטיק קטן שנראה כמו פטריה.

גם הוא לפעמים נשחק ונופל.

פורסם

הוא כן הוציא, אבל זה רק לרכבים שבאחריות.

כרגע חסר לי במלאי, אבל זה חלק שנמכר באיזור ה 50 ש"ח, חדש ומקורי.

לגביי הפטריה הקטנה שבין החיישן ליוניט, כשבאים אליי לקוחות לפה, אני אפילו לא מחייב על זה.

הדיו והנייר עולה יותר...

פורסם

החדשות אינן מרנינות- הרכב נלקח למוסך בעכו והאבחון לא הותיר מקום לספק- יש בעיה בחיישן ההחלקה ואין ברירה,אלא לתקן לפני שייגרמו נזקים נוספים.הם יבדקו מול היבואן מה אפשר לעשות (הרכב יצא מאחריות לפני שנה,עשה עד עכשיו פחות מ-50,000 ק"מ).

עלות החלק בלבד לדברי המוסך 1700 ש"ח ללא עבודה.

פורסם
החדשות אינן מרנינות- הרכב נלקח למוסך בעכו והאבחון לא הותיר מקום לספק- יש בעיה בחיישן ההחלקה ואין ברירה,אלא לתקן לפני שייגרמו נזקים נוספים.הם יבדקו מול היבואן מה אפשר לעשות (הרכב יצא מאחריות לפני שנה,עשה עד עכשיו פחות מ-50,000 ק"מ).

אתה יכול לציין את המקט או להסביר יותר טוב באיזה חיישן מדובר?

פורסם

אתה רציני?

בפעם השלישית רביעית על אותו החלק? לא נשמע הגיוני בעליל, תפסיק לחלק את הכסף שלך.

Opel Adam S 2017

פורסם

הפעם לא מדובר במתג אור בלם,הסורק העלה תקלה שקשורה במערכת ה-ESP עצמה ונאמר לי במפורש לאחר האבחון,שיש תקלה במערכת האחראית על מניעת החלקה/נעילת גלגלים-החיישן האחראי על המע' הזו הדליק את המנורה.

לגבי המחיר המטורף-לאחר בקשה מהמוסך המורשה+סוכן בהיטוח שלי שמטפל אצלם לפנות ליבואן ולבקש הנחה משמעותית,העניין טופל ונסגר במחיר סביר ביותר.(בלי קומבינות אי אפשר במדינה הזו..).

• תוכן חדש...