Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא להזריק אטרופין!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין מאוד שאף אחד לא שאל את עצמו את השאלה הזאת. לכמה זמן הפילטר של המסכה שמיש? יומיים, שלושה, שבוע, חודש?

למה שלא תנסו בין 4 ל 6 שעות ואולי מקסימום 8 (תלוי בקצב הנשימות). אם תהיה התקפה כימית של כמה ימים תגידו יפה ביי ביי לעולם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

המסיכות הם גם ככה לא יעילות לבדן, רוב החומרים שמשמשים כיום כאמצעי להשמדה המונית מתוכננים מראש להיספג גם דרך העור, עבור זה מתוכנן בגד מיגון פחמי, מסכה ללא במ"פ זה כמו כוסות רוח למת.

חלוקת המסיכות בארץ מתוכננת מראש ע"מ למנוע פאניקה המונית ולא להצלת חיים.

ועוד לא דיברנו על לוחמה ביולוגית.

פורסם

בחיפה היו צריכים להזעיק את היס"מ בגלל מכות בתור לקבלת המסיכות, גניבת מסכות מאנשים לאחר שקיבלו אותם ועוד כל מיני התנהגות יפה כזאת. עם ישראל בשיא הגועל שלו. מתחננים שנים לאנשים "בואו קחו מסכות, המלאי מוגבל", אפילו שלחו את המסכות הביתה עם שליח של הדואר עד הבית. אבל עם ישראל JUST DOESN'T GIVE A SHIT. יש חשש למלחמה וכולם כמו חיות מתנפלים על המסכות.

חלמאות לשמה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

לו היו פותחים את הנושא לקנייה פרטית, כמות מעטה של אנשים היו קונים את כל מלאי המפעל ומוכרים באלפי שקלים למסיכה.

שכחת שאנחנו קפיטליסטים לפני שאנחנו ציוניים?

פורסם

כפי שאתה יודע, המפעל הזה לא מתקיים רק על מסכות בלבד. בשביל המפעל להסב את פס הייצור בחזרה לייצור מסכות לוקח זמן וכסף. דבר שהמדינה לא יכלה או לא רצתה להשקיע.

נכון להיום, רק ל 50 אחוזים מהאוכלוסיה יש מסכות אב"ך. לשאר אין. וזאת מדוע? למדינה היה חסר מילארד שקל לקנות את הערכות. לו היו מאפשרים ללקוחות לקנות ישר מהמפעל כל אלה שאין להם היו כבר קונים מסכות מכספם. אבל בגלל שהמדינה לקחה זאת על עצמה אין כסף אין מסכות.

לא נורא, העיקר שיש כסף להשקיע על דברים תפלים.

פורסם

הסארין (מה שיש לסורים) הוא לא גז. הוא נוזל.

וכמו כל נוזל, אם הוא לא משפריץ עליך, הכל בסדר.

כך שלפחות לגבי הסארין, מספיקה שכמיית ניילון. וגם זה במידה שאתה נמצא ממש בקו הריסוס.

מתקפה ביולוגית זה כבר סיפור אחר ואטומית? תכלס, עדיף כבר לוותר על המסכה.:lol:

פורסם

עדיף כבר שתהיה לך אבקת פולר בבית.

ובננית, כי אין דבר שיותר כיף להסניף מזה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עדיף לחפור מקלט אטומי בגינה ולשים שם אוכל ל7 שנים. (או 20 למחמירים).

או שיותר כדאי להסתנן לבונקר של ביבי מתחת לכביש 1.

אבל במקרה של התקפת אמת, מסכנים תושבי בית שמש ובית זכריה.

פורסם

סארין זהו נוזל נדיף אשר נספג בעור גם אחרי שהתנדף באוויר.

לסורים יש גם מאות טונות של VX, שזה בערך החומר הקטלני ביותר ע"פ האדמה.

קיבינימאט הבננית הזאת, החרא הזה ממכר, במשך חודשים הייתי מסניף בנניות.

פורסם

עשיתם לי חשק לוקס הזה, איפה קונים?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
עדיף לחפור מקלט אטומי בגינה ולשים שם אוכל ל7 שנים. (או 20 למחמירים).

או שיותר כדאי להסתנן לבונקר של ביבי מתחת לכביש 1.

אבל במקרה של התקפת אמת, מסכנים תושבי בית שמש ובית זכריה.

רגע אבל אומרים שתהילים הם נגד טילים אז למה מסכנים תושבי בית שמש?

• תוכן חדש...