Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4421193,00.html

אציין שלא נסעתי עליה מעולם, ואפילו לא ראיתי אותה.

אבל ואבל גדול,

לדרוש 50 אלף שקל על קטנוע חשמלי עם 4 גלגלים, כשהמכס על רכבים חשמליים הוא 8 אחוז, זה פשוט טירוף.

כזה טירוף שאפילו ב"בטר פלייס" מסתכלים על קרסו ואומרים: "בואנה.... הם חזירים..."

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא פחית, זה הלשונית של הפחית.:lol:

לדעתי זה סתם גימיק מטומטם ולא פרקטי במחיר מופרז.

-מילא זה היה ממוזג, אבל זה לא.

-מילא היה בזה מקום לעוד נוסע, אבל אין.

-מילא זה היה זול, אבל זה עולה כמעט כמו פחונית עירונית חדשה ממוזגת עם מקום ל4 נוסעים.

-מילא זה היה ניתן לטעינה בבית, אבל זה לא.

בקיצור, צעצוע מטופש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אבל חברה,

תמיד יהיו הפרייארים שיקנו (אפשר כבר לנחש מי הם) ועל זה קרסו סומכים.

השאלה מה יהיה בשוק המשומשות, בכמה היא תיסחר, וכמה ביטוח אנשים יאלצו לשלם.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

חברה, לפני שאתם קופצים על קרסו יש לציין שמחיר הבסיס לגרסה "הישראלית" הזו עומד בגרמניה על 9,250 אירו כך ש-50,000 שקל זה מחיר הוגן. זה עדיין כמובן לא אומר שזה מחיר שכדאי לרכוש בו צעצוע שכזה.

פורסם

כמה עולה MP3 .. הקטנוע עם 3 גלגלים ?

כמה עולה הביטוח של ה-MP3 ?

כמה עולה קטנוע סתמי של 250 ?

כולם מוגזמים ולכן גם הטוויזי מתומחר כך .....

פורסם

דווקא מעניין אותי, איך הסינים לא נכנסו לתחום הזה חזק בעולם. הרי הם אלופים בלבנות דברים זולים. ייצור המוני של רכב זה יכול להוריד את המחיר אפילו ל 20000. הרי מה יש שם? מנוע חשמלי ותקע?

פורסם

מכירים תל אופן בת"א ? אז טוייזי...

או בקיצור רון חולדאי יצר קשר עם קרסו לייבוא המוני של רנו טוויזי להשכרה שתחליף את התל אופן, אני דווקא חושב שמדובר במיזם מגניב לגמרי. לגבי המחיר, המחיר מופקע אבל מהסיבות הלא נכונות, "הרכב" מתומחר כך גם בחול

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

כל החסרונות של רכב בלי יתרונות של קטנוע :?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

-מילא היה בזה מקום לעוד נוסע, אבל אין.

-מילא זה היה ניתן לטעינה בבית, אבל זה לא.

דווקא יש מקום לעוד נוסע מאחורי הנהג, יושבים אחד מאחורי השני...

אם זכור לי נכון גם אפשרי לטעון אותו בבית ויחסית (יחסית!) מהר

והוא חסכוני בטירוף ;)

(לא ראיתי את הסרטון הארוך אך ראיתי אחרים בעבר)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רשמו שם שניתן לטעון את זה רק בעמדות בחניון של קרסו.

לפי איך שזה נראה, בכל בלימה פתאומית הנוסע שמאחורה יחטוף את המשענת של הנהג בפנים.

ד"א הסוקר בסרטון ממש סיסי. כמה שעות בסה"כ הוא נהג בזה וכמה הוא בכה על זה שחם לו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
חברה, לפני שאתם קופצים על קרסו יש לציין שמחיר הבסיס לגרסה "הישראלית" הזו עומד בגרמניה על 9,250 אירו כך ש-50,000 שקל זה מחיר הוגן. זה עדיין כמובן לא אומר שזה מחיר שכדאי לרכוש בו צעצוע שכזה.

טעות גדולה לחשוב ככה, כי היבואן בחיים לא משלם את אותו סכום שמשלם לקוח בגרמניה.

אפשר לעשות השוואה פשוטה- רנו פלואנס חשמלית עולה בגרמניה 26 אלף יורו, ובטר פלייס תמחרה אותה בארץ ב-120 אלף שקל(ותאמין לי שזה תמחור עם רווח) , הטוויזי מתומחרת ב-7 אלף שזה פי 3.71 פחות מהפלואנס, מכאן שבארץ היא אמורה לעלות 32-33 אלף. מחיר גם ככה גבוה בשביל הרכב הזה, אבל לפחות לא חזירי כמו 50 אלף.

• תוכן חדש...