Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רפידות בלם יונדאי I-20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

האם מישהו יכול להשיג לי את המספר הקטלוגי של דיסקיות הבלם הקדמי והאחורי המקוריים של יונדאי I-20

כפי שמורכבים במוסכי השרות של יונדאי בארץ???

תודה

פורסם

בוקר טוב,

כמעט בטוח שזה המק"ט הנכון לרפידות קדמיות 58101-1JA10

לאחוריות יש מספר מקט"ים 58302-1JA30 , 58302-2SA30 ,58302-2YA30

אם אחורי אצלך זה תוף אז המק"ט של רפידות הנעליים הוא 58350-1JA30

מקווה שעזרתי.

פורסם

חברים יקרים, למה אתם סתם זורקים תשובות?

זה לא אחראי. מי שלא בטוח בתשובה, עדיף שלא ייתן אותה.

חבר יקר, שלח לי בפרטי את מספר הרכב או השילדה ואני אתן פה בשרשור את המקטים הנכונים.

פורסם
אני די בטוח שחברה כמו ATE היא חברה די אחראית ולא פחות מ MANDO

http://outcat-cs.tecdoc.net/ows/en/1A280DCD8676E04E731245770ED15F29.ows_cs4.srv;jsessionid=1A280DCD8676E04E731245770ED15F29.ows_cs4?view=VIndexFramesetJsp

ATE חברה מצוינת אבל זה לא קשור לההערה שלי.

בכל קטלוג מציינים משנה עד שנה לאותו הדגם.

יש שנים שבתוך אותה שנה המקט מתחלף.

מכיוון שההתייחסות היא לתאריך ייצור של הרכב ולא לתאריך שמופיע לך ברשיון הרכב (זה לא תמיד חופף)

רק בעזרת תכנה ייעודית של יונדאי כמו MICROCAT או WPC ONLINE של יונדאי, ניתן לקבוע בודאות התאמה של חלק.

אז כמו שכתבתי מלכתחילה, עדיף לא לענות מאשר לזרוק ניחושים (אפילו אם הם מושכלים).

• תוכן חדש...